Bachelor of Arts: pastoraat

Barclay College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts: pastoraat

Barclay College

God heeft ervoor gekozen om zijn werk door de plaatselijke kerk te doen. Het belangrijkste in het pastoraat is ontworpen voor de student die geroepen is om de lokale kerk ministerie en leiderschap. Een student die het programma zal de startkwalificatie te demonstreren voor het dienen als predikant van een plaatselijke kerk en de basis voor een leven op het ontwikkelen van ministeriële vaardigheden heeft afgerond.

DOELSTELLINGEN

Studenten die het pastoraat curriculum voltooien zal voldoen aan de doelstellingen van de afdeling Bijbel en het ministerie, alsmede de volgende doelstellingen die specifiek zijn voor deze belangrijke.

Divisie Doelstellingen: studenten zal

 1. Begrijpen de behoefte aan, betekenis, en de praktijk van een persoonlijke relatie met God door Jezus Christus.
 2. Aantonen dat er een praktische kennis van de Bijbel en essentiële christelijke leer, de mogelijkheid om nauwkeurig te interpreteren Schrift, en een steeds coherent christelijke wereldbeeld dat hen in staat stelt om bijbelse principes toe te passen op vragen van de ethiek, mededogen, en alle andere situaties.
 3. Vertonen een levensstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, integriteit, verantwoordelijkheid, en de volgorde waarin de zorg voor de sociale implicaties van het evangelie reflecteert en leent geloofwaardigheid aan een christelijke getuigenis.
 4. Demonstreer de basiskennis en de vereiste bekwaamheid om anderen te dienen in hun eigen culturele groep en over culturele grenzen heen, met behulp van de juiste technologie en relevante vormen van zowel schriftelijke als mondelinge communicatie.
 5. Demonstreren doorzettingsvermogen en toewijding, en het vermogen om productief, zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 6. Ontwikkelen van de vaardigheden en inzichten die nodig zijn voor persoonlijke bijbelstudie, gebed en devotionele leven, die kan houden en de positie van iemands persoonlijke leven en bediening aan anderen.
 7. Aantonen in staat te vinden, te verwerken, en de informatie die aan iemands christelijk leven en de bediening van belang is door de uitoefening van zowel kritisch en creatief denken toe te passen.

Specifieke Doelstellingen van het programma: studenten zal

 1. Inzicht krijgen in hun persoonlijke oproep in de bediening, en uitleg over de bijbelse doel van de plaatselijke kerk en de rol van de pastor in de plaatselijke kerk.
 2. Gebruik lessen uit de kerkgeschiedenis en de huidige methoden van pastoraat aan een gezonde filosofie van de plaatselijke kerk ministerie ontwikkelen.
 3. Ontwikkelen van een goed begrip van hoe men onderscheidt Gods visie voor de toekomst voor een plaatselijke gemeente, hoe die visie wordt gecommuniceerd, en hoe de gemeente te mobiliseren voor de uitvoering van de activiteiten waarmee de visie kan worden gerealiseerd.
 4. Accuraat te interpreteren Schrift, met behulp van geluid methodologie en een vertrouwdheid met het Nieuwe Testament Grieks.
 5. Ambachtelijke en leveren van preken die luisteraars helpen bijbelse principes van toepassing op de problemen en mogelijkheden waarmee zij worden geconfronteerd in de eenentwintigste eeuw.
 6. Voeren gespecialiseerde aanbidding ceremonies zoals huwelijken, begrafenissen, signeersessies, dopen en communie.
 7. Beantwoorden aan de doelstellingen van de afdeling Algemene Studies
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan