Bachelor of Arts programma in internationale zaken

Khon Kaen University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts programma in internationale zaken

Khon Kaen University International College

Het fenomeen van de globalisering: de stroom van kapitaal, arbeid, goederen en diensten tussen de landen, weerspiegelt niet alleen de economische groei en ontwikkeling, maar heeft ook een negatieve invloed op de mondiale samenleving en de menselijke goed wezens in verschillende aspecten, zoals nieuw type van besmettelijke ziekte , rampen voorkomen, het internationale terrorisme, binnenlandse conflicten, aantasting van het milieu, vrouwen, kinderen en mensenhandel, genderongelijkheid en economische kloof. Deze zijn sociale vraagstukken in elk land dat niet onafhankelijk kunnen worden opgelost worden. Daarom heeft de VN de kaderovereenkomst die met haar lidstaten om samen te werken bij de ontwikkeling en het oplossen van gemeenschappelijke agenda van de regio en de wereld.

Thailand is een van de 190 landen onderschrijven de Millenniumverklaring in 2000, die wordt beschouwd als de betrokkenheid van het maatschappelijk middenveld aan de menselijke ontwikkeling. De verklaring heeft geleid tot de Millennium Development Goals (MDG's), bestaande uit ontwikkelingsdoelstellingen die helder en duidelijk tijdschema hebben om de prestaties van de overheid en internationale organisaties in de wereld te evalueren. Eén van de Verklaring doel is om partnerschappen met het oog op de mondiale samenleving, die de handel ontwikkeling van de markt, financieel systeem, schuld oplossingen in ontwikkelingslanden en technologische kloof minimalisering van ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen omvat de ontwikkeling te bevorderen. Dus, in de komende tien jaar, multilaterale akkoorden met verschillende landen zijn geëvolueerd van de economische samenwerking in het aspect van de financiën, het bankwezen, de handel en de investeringen voor de ontwikkeling van duurzame menselijke hulpbronnen met de nadruk op onderwijs, gezondheidszorg, medische zorg, plattelandsontwikkeling, wetenschap en technologie .

Thailand heeft een belangrijke rol als partner spelen, samen te werken en het bevorderen van internationale activiteiten op regionaal en internationaal niveau. Bijvoorbeeld, de rol van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Thaise ambassade in het buitenland die fungeert als nationale vertegenwoordigers in het bouwen van relaties, het creëren van begrip, het bevorderen van de uitvoering van diverse projecten, waaronder leden van de samenwerking tussen de landen op verschillende niveau., Bijvoorbeeld, Asia Pacific Economic Cooperation (APEC ), Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN), Greater Mekong subregio (GMS), Indonesië Maleisië Technische economische samenwerking (BIMST-EG), Asia Cooperation Dialogue (ACD), Asian Regional forum (ARF), Asia-Europe Meeting ( ASEM), Ayeyawady- Chao Praya-Mekong Economische Samenwerking strategie (ACMECS), etc. De meeste gouvernementele organisaties en instellingen voor hoger onderwijs hebben hun organisatorische structuren en missies in verband met internationale zaken met het oog op de omvang van het werk uit te breiden naar een internationaal niveau. Daarnaast is de uitvoering van de activiteiten met betrekking tot de sociale ontwikkeling, gezondheid, natuurlijke hulpbronnen en het milieu in Thailand een aantal overzeese organisaties en internationale organisaties die betrokken zijn bij het verlenen van bijstand en diensten van consultancy, surveillance, monitoring, evaluatie en audit.

Temidden van de omstandigheden van de grenzeloze en open wereldeconomie de samenleving, hebben de internationale zaken activiteiten consequent uitgebreid. Op dit moment hebben een aantal universiteiten in het land undergraduate degree curriculum aangeboden in de internationale betrekkingen die vooral de nadruk op politiek, overheid en diplomatie. De internationale zaken programma op International College, Khon Kaen University legt de nadruk niet alleen op de sociale en economische kennis en vraagstukken, cultuur en manier van leven, maar ook op andere aspecten van de ontwikkeling vooral op de Mekhong sub-regio, die wordt beschouwd als de sterkte van KKU. International Affairs bij International College te produceren afgestudeerden die kan inspelen op de behoeften van de overheid, de particuliere sector, onderwijsinstellingen, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties die in de vraag van de werknemers die in staat van buitenlandse zaken en taalvaardigheden.

Principe en Achtergrond

De Bachelor of Arts programma in Internationale Zaken is bedoeld voor afgestudeerden die zijn goed afgerond met begrip en knowledges van de huidige situatie in de wereld te produceren, de problematiek van de internationale betrekkingen en de gemeenschappelijke problemen op internationaal niveau met betrekking tot politieke, sociale en economische ontwikkeling, en die van toepassing kunnen zijn de kennis met betrekking tot internationale aangelegenheden in hun werk bij diverse organisaties op basis van inzicht in de culturele verschillen, manier van leven en de maatschappij van elk land en de lokale gemeenschappen voor duurzame ontwikkeling, ethiek, moraal en verantwoording professioneel en de samenleving als geheel.

Doelstellingen van Curriculum

De Bachelor of Arts Program in International Affairs heeft tot doel de afgestudeerden te voorzien van de volgende gewenste eigenschappen:

 • Kennis van de huidige mondiale situatie, internationale betrekkingen vraagstukken en algemene problemen op internationaal niveau met betrekking tot economische, politieke en sociale ontwikkeling.
 • In staat is het toepassen van kennis in hun werk met betrekking tot internationale betrekkingen in verschillende organisaties op basis van inzicht in de culturele verschillen, manieren van leven en de maatschappij van elk land voor duurzame ontwikkeling.
 • Be ethische, morele en verantwoording in professionele rollen en de civiele samenleving als geheel

Sterkte van Curriculum

De Bachelor of Arts Program in International Affairs, Khon Kaen University legt de nadruk op de ontwikkeling van het menselijk potentieel in holistische kennis met betrekking tot de politieke wetenschappen, economie, sociologie, en het beheer van die moet opbouwen begrip van de wereldwijde situatie, gemeenschappelijke mondiale vraagstukken en een duurzame aanpak ontwikkeling in om voor hen te werken in verschillende organisaties dat de juiste rol en functie hebben bij het uitvoeren van activiteiten met het buitenland op verschillende niveaus en in het bezit van functionele Engels en communicatieve vaardigheden die hen in staat kan stellen om te werken in het milieu in verband met buitenlandse zaken. Bovendien, met het voordeel van de universiteit locatie in het centrum van de Mekong subregio en de netwerken van de activiteiten met het buitenland, de studenten de capaciteit kan worden verbeterd door directe werkervaring met betrekking tot internationale aangelegenheden binnen en buiten het land.

Curriculum Structuur 1. Algemene Onderwijs Cursussen niet minder dan 30 Credits

<li> Taal Cluster 12 Credits</li> <li> Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen Cluster 9 Credits</li> <li> Wiskunde en Natuurwetenschappen Cluster 9 Credits</li>

 1. Vereiste niet minder dan 96 Credits

  • Kernvak 39 Credits
  • Verplichte cursus 39 Credits
  • Verplicht keuzevak 18 Credits
 2. Gratis keuzevakken niet minder dan 6 Credits

  • Totaal niet minder dan 132 credits
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Khon Kaen, Changwat Khon Kaen
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates