Bachelor of Arts security management

Diploma University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts security management

Diploma University of Applied Sciences

In de bacheloropleiding's "security management"(BA) kwalificatie voor een interdisciplinaire, ondernemerschap is in het centrum. Het doel is om de huidige en lange termijn zeer relevante thema "Veiligheid" vanuit verschillende invalshoeken toepassingsgericht dringen.

Beveiliging is uitgegroeid tot het gezicht van een groot aantal lopende risico's, gevaren en dreigingen zoals terrorisme, kleine criminaliteit of een natuurramp, een centraal thema in de moderne samenleving. Het is in de eerste plaats een publiek goed, dat is onder de bescherming van de staat verantwoordelijkheid. De diverse en complexe kwetsbaarheid aan de ene kant en de gevoeligheid voor het behoud van de materiële en immateriële activa en eigendommen aan de andere kant maakt de beveiliging voor bedrijven om een ​​eigen product dat is steeds meer vraag naar is.

Daarom is de behoefte aan deskundigheid verhoogde veiligheidsmaatregelen moet worden voldaan, zowel binnen het bedrijf zelf en door de inbedrijfstelling gespecialiseerd in de beveiliging en bescherming service. In het kader van de privatisering van de staat en gemeentelijke taken, wordt deze behoefte ook erkend voor tal van openbare instellingen en aanbod.

Volgens deze grote vraag, is er een groeiende markt voor security professionals en de behoefte aan professionele medewerkers, ook op managementniveau. Het moet worden gekwalificeerd, zodat het de security architectuur in bedrijven en organisaties die verantwoordelijk kunnen bouwen en dienovereenkomstig te handelen. De noodzakelijke vaardigheden kunnen op managementniveau worden verworven door een overeenkomstige hoger onderwijs.

Doelstellingen van de bacheloropleiding "Safety Management (BA)"

De bacheloropleiding "Security Management" (BA) het diploma Universiteit bereidt de toekomstige security manager voorafgaand aan hun verschillende taken in de security-industrie en in corporate security. Hij leerde ze voor de noodzakelijke integratieve economische, sociale en juridische onderzoeksvaardigheden en geselecteerde technische kennis.

Studenten in staat stellen om actief te zijn in de verschillende professionele activiteiten van de particuliere en de openbare veiligheid in hogere functies of als zelfstandige, omdat zij de wetenschappelijke basis van de betrokken disciplines te leren kennen en de instrumenten van het security management veilig toe te passen. U kunt analyseren en plan security strategieën voor de verschillende gebieden van de activiteit in de security-industrie vanuit een zakelijk oogpunt.

De opname van het proefdraaien is Winter Semester 2017/18 gepland.

Modules en evenementen

De studie volgt een concept waarbij enerzijds de wetenschappelijke onderwerpen vouw systematisch vastgesteld en voorziet anderzijds, met de duur van de studie specialisaties en praktische verhoudingen verhogen. De verworven kennis rekening in de applicatie-gerichte inhoud van de cursus aan het einde van hun studie.

Naast de methodologische grondslagen, communicatie en zakelijk Engels zullen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Veiligheid en risico's - politieke en sociale contexten
 • Basics of Business Administration
 • Juridisch kader van de security-industrie
 • Veiligheid in het kader van de economie
 • Information Security Management
 • Human Resource Management
 • Financiële en kostenbeheersing
 • Applied Security Management
 • corporate management
 • Misdaad en Samenleving
 • Verdere aspecten van de technische veiligheid
 • veiligheidsoperaties

specialisatie

Bovendien is een van de keuzevakken

 • Business Security
 • Veiligheid Communicatie en Consulting

worden geselecteerd. Beide toepassingen zijn in de vraag in de praktijk en zorgen voor professioneel gebruik in diverse actuele werkterreinen op het gebied van veiligheid.

Carrière - Uw loopbaanperspectieven na het afstuderen

De behoefte aan expertise in veiligheidsmaatregelen is toegenomen. Volgens deze grote vraag, is er een markt voor security professionals en in het bijzonder de noodzaak van professionele medewerkers op managementniveau. De trend naar globalisering van de Duitse economie en de toenemende bewustwording van de risico's en gevaren van ondernemerschap en de gelijktijdige intrekking van de staat maatregelen ter bescherming zal de toekomst nog belangrijker in het beroep van Security Manager te maken.

Veiligheidsgerelateerde taken worden uitgevoerd door de universiteit opgeleide security managers en security manager aanzienlijk in drie werkterreinen: in de security-industrie, in de onderneming veiligheid, alsmede de regering en beveiligingsbedrijf (BOS).

Bovendien, naast tal van technische beroepen (bijvoorbeeld IT Security Management) activiteiten als een onafhankelijke security consultant, security officers, verzekeraars, detective bureaus en een interessante carrière velden mogelijk.

Het programma kwalificeert de afgestudeerden toe te passen in die verantwoordelijk zijn functies in alle professionele activiteiten van de private en publieke veiligheid:

 • in de verschillende gebieden van de veiligheidsdiensten industrie (bijvoorbeeld onroerend goed en plantaardige veiligheid, geld en diensten met toegevoegde waarde, monitoring en persoonlijke veiligheid, veiligheid van luchthavens)
 • in-security gebied van bedrijven en middelgrote bedrijven, zowel in de centrale corporate security en in een locatie-Security (esp. Handel, industrie, transport, financiën, toerisme en speciaal kritieke infrastructuur)
 • in consulting en verzekeringsmaatschappijen en in aangrenzende gebieden van activiteit binnen grote bedrijven (monitoring, persoonlijke controle, compliance, de kwaliteit en de veiligheid van het vervoer, enz.),
 • in internationale en op export gerichte bedrijven,
 • in instellingen (waaronder verenigingen, non-profit organisaties, gemeenten)
 • op federaal en overheidsinstellingen met een speciale security taken (bijvoorbeeld regelgevende instanties, veiligheid van de haven autoriteit) waarvoor geen specifieke loopbaan opleiding (politie) is vereist.

De succesvolle studie leidt tot de academische titel Bachelor of Arts (BA) security management en het recht om het programma een volgende master's, bijvoorbeeld de opeenvolgende programma "Onderneming en Recht" - focus op het management of ondernemingsrecht - of "ondernemingsrecht met internationale aspecten" (LL.M.) aan de DIPLOMA Hochschule waarin het beheer of de juridische kennis verder worden verdiept. Naar aanleiding van deze, kan een promotie worden gedaan.

In de aanwezigheid van bezetting is ook opleiding een permanente educatie master's, bijvoorbeeld "General Management" kan (MBA), aan de Universiteit DIPLOMA worden afgerond.

normale periode

Afstandsonderwijs: 7 term (180 ECTS) De feitelijke onderzoeksperiode kan gratis studie verlengd met maximaal 4 termen op de normale periode.

basislijn

Eerste begin van de winter semester 2017 verwacht! Bij voldoende deelnemers dan altijd in de winter periode (oktober) en in de zomer termijn (april).

accreditatie

Dit programma is op dit moment in het proces van erkenning door de accreditatie agentschap AHPGS.

Collegegeld

Afstand veiligheid learning management: € 227.00 / maand (Totaal € 10,149.00 incl eenmalige examengeld van € 615,00.).

studie vorm

Afstandsonderwijs met echte klasse lezingen op geselecteerde studiecentra van de universiteit en DIPLOMA in virtuele vorm (werkelijke aanwezigheid fasen zijn hier door middel van interactieve virtuele cursussen vervangen). Afstandsonderwijs plaatsvindt afwisselend zelfstudie met studie boekjes en de hele dag zaterdag-seminars (over 12-14 zaterdagen per semester) van één van onze geselecteerde landelijke studie centra of online in een "virtuele auditorium" van DIPLOMA online campus.

toelatingseisen

Algemeen universiteit of technische hogeschool of meestersdiploma of in overeenstemming met de verordening inzake de toegang professioneel gekwalificeerd tot het hoger onderwijs in de deelstaat HessenIe beide uiteinden van een professionele loopbaan van ten minste 400 uur, een technische school of een professionele of administratieve academie of audit in een nationaal erkende training bezetting gevolgd door ten minste 2 jaar werk en het bestaan ​​van een bijzondere universiteit toelatingsexamen.

Meer informatie over specifieke accounts verleende de DIPLOMA Hochschule als on demand. Aanvragers / binnen, die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kan in eerste instantie deelnemen als auditor in het onderzoek, indien de toegang vergunning binnen max. 2 semesters wordt bereikt.

In buitenlandse diploma's gelijkwaardigheid voor de toelating moet worden bewezen.

statements

Bachelor of Arts (BA) afgestudeerden een certificaat bachelor en een certificaat en het verkrijgen van een geschreven in het Engels "Diploma Supplement" en een "Transcript of Records" (Transcript of Records) dat hij / deporteren hem internationaal als academicus met een bachelor's degree ,

Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Diploma University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
227 EUR
Afstandsonderwijs: 227,00 € / maand
Locations
Duitsland - Aalen, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bochum, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bonn, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Germany Online
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hannover, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Heilbronn, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kaiserslautern, Rijnland-Palts
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kassel, Hessen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mainz, Rijnland-Palts
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mannheim, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Ostfildern, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Regenstauf, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wiesbaden, Hessen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wuppertal, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Würzburg, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Duitsland - Germany Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Aalen, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bochum, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bonn, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hannover, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Heilbronn, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kaiserslautern, Rijnland-Palts
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kassel, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mainz, Rijnland-Palts
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mannheim, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Ostfildern, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Würzburg, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Regenstauf, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wiesbaden, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wuppertal, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Germany Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan