Bachelor Of Arts Strafrecht (online)

Lynn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts Strafrecht (online)

Lynn University

Of u nieuw op het gebied van het strafrecht bent of al een doorgewinterde veteraan, zal ons strafrecht opleiding u te voorzien van het onderwijs en de theoretische kennis die je nodig hebt om je carrière te nemen naar een nieuw niveau.

Te beginnen met de basics, zal onze Bachelor of Arts in Criminal Justice programma ervoor zorgen dat u de fundamenten van de criminaliteit, ethiek en rechtvaardigheid te begrijpen. Je hebt een brede maar gespecialiseerde kennis van het gebied te krijgen door het verkennen van onderwerpen in de psychologie en politieke studies. En als je eenmaal die beginselen onder de knie hebt, ons programma blijft om u te voorzien van een diepgaande kennis van het Amerikaanse strafrecht en zijn rol binnen het globale beeld.

Je vindt er tal van hands-on mogelijkheden, ook. Opdrachten zijn field-based, dus je kunt theoretische kennis combineren met praktische ervaring. En je zult klasse tijd besteden aan het bespreken, debatteren en netwerken met professionals systeem. U zult lopende strafzaken en onderzoeken volgen, en je zult het strafrechtelijk systeem te analyseren om uw eigen opvattingen van het veld te ontwikkelen.

Na alle van de persoonlijke aandacht en goede mogelijkheden om te netwerken moet je bij Lynn, zul je afstuderen met alle tools die je nodig hebt om een ​​specialist in uw vakgebied.

Leerplan

Het curriculum van Lynn krijgt veel aandacht voor zijn innovatieve en op de toekomst gericht. In plaats van het nemen van vereiste klassen voor uw gehele eerste jaar, kunt u beginnen met het bestuderen van de onderwerpen die je interesseren meteen, waaronder:

PSY 100: Human Behavior
Meer informatie over de manier waarop de mens functie als individuen binnen groepen en als leden van bepaalde gemeenschappen. Ontdek het menselijk gedrag binnen de context van prosociaal menselijk gedrag, abnormaal gedrag van mensen en het resultaat van onaangepaste menselijk gedrag.

CRJ 202: Policing in Amerika
Onderzoekt de rol en functie van de politie in de Amerikaanse samenleving. Analyseer de aard van het politiewerk, de daaruit voortvloeiende stress op het werk en de uitdagingen die de politie gezicht, met inbegrip van de politie cultuur, discretie, corruptie en de politie / relaties met de gemeenschap.

CRJ 302: Problemen in Correcties
In deze cursus, zult u de aard van de straf en het doel ervan te bestuderen. Identificeren van de hedendaagse problemen rond de juridische en sociale constructie van de bevalling tegen een achtergrond van controverse, idealisme en onvervulde sociale belofte, en bekijk alternatieve correctionele modellen.

CRJ 496: Victimologie
Ontdek theorieën in slachtofferschap, de evolutie van de rechten van de beweging van de slachtoffers, ervaringen van het slachtoffer in het strafrechtelijk systeem en de interacties met andere sociale diensten, herhaald slachtofferschap en succesvolle aanpak van het werken met slachtoffers van misdrijven.

Carrièremogelijkheden

Uw nieuwe diploma krijgt u toegang tot indrukwekkende carrière-mogelijkheden veel meer dan we ooit zou kunnen hopen om een ​​lijst te geven. Toch hebben we deze korte bemonstering van een loopbaan je zou streven te beginnen met deze mate aangemaakt:

  • Slachtoffer pleitbezorger
  • Politie agent
  • Crisis counselor
  • Veld correctie officer
  • Sociaal welzijn vertegenwoordiger

We zijn blij om te helpen bij het instellen en het bereiken van uw carrière doelen. Bij Lynn, alle studenten genieten van gratis carrièreplanning diensten.

Beurzen, subsidies en leningen

Laat je niet de kosten te voorkomen dat u het verkrijgen van de hbo-opleiding van uw dromen. Beurzen, subsidies, leningen en andere vormen van financiële hulp kan een Lynn onderwijs beter betaalbaar dan je ooit gedacht te maken. Sterker nog, meer dan 62 procent van onze studenten krijgen een vorm van financiële hulp.

De volgende soorten van financiële steun zijn beschikbaar op Lynn. Een combinatie van deze awards kan worden gebruikt om uw behoeften te voldoen.

Beurzen en beurzen

Beurzen en subsidies zijn prijzen die niet hoeven te worden terugbetaald. Een beurs is gebaseerd op een specifiek criterium zoals academici, terwijl een subsidie ​​is gebaseerd op financiële nood van een student.

Leningen

Leningen zijn een vorm van financiële steun die moet worden terugbetaald, met rente. Voor veel studenten, zullen leningen ten minste een deel van hun financiële pakketten hulp, maar we raden u aan om alle bronnen van beurzen en subsidies voorafgaand aan gebruik te maken van de leningen te verkennen.

Student werkgelegenheid

Deze prijzen zijn gebaseerd op de noodzaak, zoals bepaald door de FAFSA. Terwijl ze kunnen worden weergegeven in uw award brief als een award, de prijs bedrag is het maximale bedrag dat u kunt verdienen door te werken. Dit bedrag zal rechtstreeks aan u worden betaald en zullen niet worden toegepast op uw student rekening.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Boca Raton, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates