Bachelor of Arts: wet

AUPP: American University of Phnom Penh

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts: wet

AUPP: American University of Phnom Penh

Wet is een veeleisende carrière waarin de mogelijkheid om informatie te analyseren en oplossingen bieden aan klanten is essentieel voor succes. De Law Program aan AUPP gegrond is in kritisch denken, professionele vaardigheden en ethiek, en biedt een breed scala aan cursussen. Het programma omvat cursussen in burgerlijk recht en het strafrecht en het programma bevat specifieke cursussen op het Cambodjaanse, de ASEAN en de internationale wetgeving.

De Bachelor of Arts in de Rechten (BA, Wet) programma bereidt afgestudeerden voor succes in een carrière in het particuliere bedrijfsleven, juridische afdelingen, NGO's, IGO's of de overheid. Studenten in de BA, Law programma Naar verwachting zullen kerncompetenties op het gebied van kennis, analyse, culturele sensitiviteit, en professionaliteit ontwikkelen.

Ons curriculum biedt een scala aan cursussen voor studenten gericht op zakelijke geschillen, wet openbaar belang, strafvervolging of het internationaal recht. Deze instructie vindt plaats in de klaslokalen en in co-curriculaire programma's. Studenten zullen contact met advocaten, ambtenaren en rechters door een verscheidenheid van methoden, waaronder mentoring regelingen hebben, uitnodigend beoefenaars om gastsprekers in klassen of bij evenementen open voor alle studenten, en vereisen dat de studenten om deel te nemen aan "excursies", die onder meer observaties van de werkelijke rechtbank of arbitrale procedure.

Studenten zullen Cambodja gemengde wet systeem, een die de traditionele principes en gewoonterecht, burgerlijk recht, gewoonterecht, regionaal en internationaal recht, en hedendaagse mechanismen voor alternatieve geschillenbeslechting bevat de knie. Een stage en vereist observatie of klinische programma's zullen de studenten mogelijkheden te observeren en reflecteren op advocatenpraktijk, om hun begrip van professionele waarden en de inzet voor deze waarden, met inbegrip van rechtzoekenden, het bevorderen van respect voor de rechtsstaat, en het omgaan met zorg en effectief te ontwikkelen met diverse klanten en collega's.

Programma Learning Outcomes

Afgestudeerden van de Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh met een Bachelor of Arts in de wet mate in staat om de kenmerken van effectieve, verantwoorde advocaten demonstreren zal worden en hebben de volgende leerresultaten:

  • verwerving van intellectuele en analytische vaardigheden
  • bereiken van de kern kennis van de wet
  • het bereiken van de kern begrip van de wet
  • verwerven van professionele vaardigheden
  • praktijk van professionaliteit
  • vermogen om te leren en de erkenning van het belang van een leven lang leren
  • mogelijkheid om gegevens te analyseren, om problemen op te lossen, en om kritisch te denken
  • vermogen om effectief te communiceren
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 USD
per jaar.
Locations
Cambodja - Phnom Penh, Phnom Penh
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Cambodja - Phnom Penh, Phnom Penh
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan