Bachelor of arts / wetenschappen (honours of algemeen) in de economie

University of Windsor, Undergraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of arts / wetenschappen (honours of algemeen) in de economie

University of Windsor, Undergraduate

Programma beschrijving

Economie is een wetenschap die bestudeert hoe een samenleving maakt gebruik van zijn schaarse middelen om de goederen en diensten die de leden willen produceren. De studie van de economie zal u voorzien van een goed begrip van hoe individuen, bedrijven en openbare instellingen invloed hebben op wat wordt geproduceerd, hoe het wordt geproduceerd, en wie krijgt om te consumeren wat wordt geproduceerd.

Economie aan UWindsor

Bij UWindsor leert u hoe de acties van individuen, bedrijven en openbare instellingen uiteindelijk de richting van de economie als geheel te bepalen. U krijgt de tools die nodig zijn om een ​​groot aantal belangrijke economische vragen als antwoorden te verwerven: hoe kunnen we verminderen Canada's werkloosheidscijfer; wat zijn de effecten van de overheidstekorten en de bezuinigingen; en wat zijn de gevolgen van de globalisering op de Canadese economie? U leert ook de vaardigheden om de economische problemen te analyseren en ze te bekijken vanuit het perspectief van verschillende groepen in de samenleving op basis van hun specifieke belangen.

Strenge, Verrijking Programma

Het Departement Economie biedt zowel drie- als vierjarige programma's die verschillen in de mate van specialisatie. Het is ook mogelijk om een ​​gezamenlijke, vier-jarige opleiding in Business and Economics verkrijgen of Economics combineren met andere onderwerpen zoals Politicologie, Aardrijkskunde en Wiskunde en Statistiek. De afdeling biedt zowel Bachelor of Arts (BA) en Bachelor of Science (BSc) programma's.

1) Driejarige Bachelor of Arts in Economics Het algemene driejarige BA programma bestaat uit 30 vakken. Belangrijke eisen zijn 11 vakken in de economie, waarvan er negen 200, 300 of 400 (tweede, derde en vierde jaar cursussen) moeten zijn. Andere eisen zijn: i) een cursus in de statistiek (naast de opleiding Economische Statistiek, een van de bovenstaande 11 vakken in de economie); ii) 18 keuzevakken.

2) Vierjarige Bachelor of Arts (Honours Economics) Het vierjarige Honours BA programma bestaat uit 40 vakken. Belangrijke eisen omvatten 20 cursussen in de economie. Daarnaast worden twee cursussen in de wiskunde en een cursus in Statistics vereist. Deze laatste drie cursussen worden aangeboden door de Faculteit Wiskunde en Statistiek. Tenslotte zijn er 17 keuzevakken nodig op elk gebied van studie. U kunt ervoor kiezen om een ​​minderjarige in een verwante gebied van studie te voltooien, zoals politieke wetenschappen en wiskunde.

3) Vierjarige Bachelor of Science (Honours Economics) Dit vierjarige BSc programma bestaat ook uit 40 vakken. Belangrijke eisen omvatten 20 cursussen in Economics. Daarnaast zijn zes cursussen in Wiskunde en een cursus in Computer Science vereist. Deze eis kunt u een minor in de wiskunde. Tenslotte worden 13 keuzevakken uit elk gebied van studie is ook nodig.

4) Vierjarige (Gecombineerde Honours) Het vierjarige programma (Combined Honors) vereist ook 40 cursussen. Belangrijke eisen omvatten 13 cursussen in de economie en een extra cursus in Statistics. Belangrijke eisen voor de andere onderwerpen worden voorgeschreven door dat gebied van studie. Andere vereisten bestaan ​​aan keuzemogelijkheden voor een totaal van 40 vakken. Het Economisch Bureau heeft ook een Minor programma dat bestaat uit zes cursussen in Economics.

Wat neemt u mee in het eerste jaar

Alle Economics programma's vereisen 41-110 (Inleiding tot de economie I) en 41-111 (Inleiding tot de economie II). De rest van je eerste jaar programma zal afhangen van welke opleiding je hebt gekozen.

Verworven Competenties

Ouderejaars studenten in de economie worden vaak aangeboden posities als onderwijs en / of onderzoek assistenten.

Excellente student ondersteuning

Het Economisch Bureau heeft een undergraduate resource center bemand door gediplomeerde en assistenten. Tutorial hulp is beschikbaar voor de meeste undergraduate opleidingen.

Career Tracks

  • Overheid en analyse van de openbare orde
  • bankieren
  • financiën
  • Zakelijk of concurrentiestrategie
  • Economisch onderzoek / consulting
  • beursvennootschap
  • Voorspellen

Kies UWindsor

De universiteit van Windsor biedt 190 hoogwaardige programma's in een internationale setting. Net zo belangrijk, kunt u een breed scala aan mogelijkheden buiten het klaslokaal te ervaren. U kunt uitwisselen mogelijkheden te verkennen met tientallen universiteiten over de hele wereld. Verbeter uw werkervaring door middel van co-op programma's, stages en betaald, onderzoek assistentschappen. -Studenten onder leiding van organisaties spelen een belangrijke rol op de campus en in de bredere gemeenschap. De diversiteit van onze studenten-waar ze vandaan komen, wat ze geloven en hoe zij denken dat-zal je geest uit te breiden.

Toelatingsvoorwaarden

Grade 12U Engels. Het Honours Economics programma's vereisen Grade 12U Geavanceerde functies, en Grade 12U Data Management.

Kom meer te weten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Windsor, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Windsor, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan