Bachelor of Arts & media bedrijf media management

Diploma University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts & media bedrijf media management

Diploma University of Applied Sciences

ba

Met de Afstandsonderwijs "Media Technology and Media Management" (Interdisciplinair koersgeleiding op afspraak: medienwirtschaft@diploma.de) heeft de DIPLOMA University creëerde een nieuw onderzoek ontwerp dat voldoet aan de eisen van de media professionals en de media-gebruik even: De combinatie van bedrijfskunde, sociologie en journalistiek maakt de afgestudeerden studeren voor Media rounders die zijn in hoge vraag van mediabedrijven in het online, print, radio en televisie en filmindustrie.

Voorbeelden van praktisch werk in de studie blijkt ook de Workshhop met bezoek DRadio kennis en Radio Workshop en multimedia Workshop in Euro Europa (Straatsburg): www.diploma-aus-dem-europarat.de.

De door de staat erkende bachelor "media-economie en media management" kunnen in drie versies worden afgerond: als afstandsonderwijs op alle landelijke studiecentra, leren op afstand online of campus programma op de campus in Bad Sooden-Allendorf.

De cursus duurt afstandsonderwijs regelmatig 7 semesters en Presence bestudeert 6 semesters, maar kan - indien nodig - met maximaal vier semesters kosteloos verlengd, zodat de studie, alsmede naast het beroep of naast andere verplichtingen, zoals opvoeding, de zorg voor de buurt familieleden etc. kan worden afgerond. De cursussen van beide vormen van onderzoek zal worden gehouden op het terrein van de geselecteerde studiecentrum of kan worden toegewezen als een virtuele afstandsonderwijs met interactieve online colleges en tentamens bij studiecentra.

De academische graad "Bachelor of Arts (BA) Media Economics & Media Management" recht op het programma een volgende master's, bijvoorbeeld de opeenvolgende Master of Arts (MA) Economie en Recht - Onderzoek Management aan de DIPLOMA. Als er een beroep en een training meester, zoals de MBA aan de Universiteit DIPLOMA kan worden afgerond.

Journalistiek, media sociologie en media-industrie in een opleiding

De studie "Media Technology en Media Management" beheert met 3 kolommen Bedrijfskunde, journalistiek en sociologie in alle studie varianten een nieuwigheid en biedt een stevige basis voor alle drie van deze gebieden. De BWL gebeurtenissen omvatten aspecten van de speciale media management wetenschap. In de academische opleiding zijn ook praktische journalistieke projecten en media concepten in verschillende soorten media. Van bijzonder belang hebben multidisciplinaire vaardigheden zoals planerisches, strategisch en analytisch denken, ondernemend, interdisciplinaire communicatie, teamwork en reflectie op de beroepsethiek.

In het laatste studiejaar in één van de keuzemodules Media bedrijfsleven, media sociologie (focus Corporate Communications) of journalistiek verdiept verder deskundigheid, Zo afgestudeerden te specialiseren op basis van hun persoonlijke voorkeuren. de Studie "Media Technology and Media Management" bereidt de diverse conceptuele, vormgeving en strategische taken in mediabedrijven. Media productie, media theorieën, kenmerken en business modellen van sub-sectoren media worden in aanmerking genomen. Deze kennis stelt hen in staat om media concepten met uitzicht op de levensvatbaarheid doelgroepen te ontwikkelen. Studenten leren de mogelijkheid om aan te passen aan het nieuwe kader dat de verandering in een steeds meer multiculturele en multi-media wereld brengt.

Internationale aspecten besproken van de studie in de kunst van interculturele communicatie media en de mate van het spel met Engels content. Tijdens zijn studie "Media Technology and Media Management"Studenten moeten in een aantal vakken in het Engels in te dienen en te presenteren geschreven werk.

Carrièremogelijkheden na de afstandsonderwijs media management

Categorieën voor afgestudeerden van DIPLOMA cursus "Media Technology and Media Management" kan worden gevonden in de media zichzelf en waar de media en het bedrijfsleven samenkomen. Afgestudeerden werken in de publieke en private media huizen, in print, het internet en andere elektronische media markten, ook de game-industrie en app-divisie, evenals een consultant voor public relations en marketing communicatie bureaus, verenigingen, ondernemingen in de industrie en de dienstensector of in bedrijven die actief zijn in het onderwijs zijn.

Media Manager onder de verantwoordelijkheid om de kosteneffectiviteit van mediaprojecten, markt media-inhoud te beoordelen, controleren het projectbudget, regie producties of de aankoop van mediaproducten en ook gebruikt worden in de vergunning gebied.

Afgestudeerden van de "media-economie en media management" hebben op de Duitse arbeidsmarkt en in het buitenland een zeer goede carrièremogelijkheden: Publications beoordelen de stemming in verschillende mediasectoren en in combinatie met de entertainment-industrie en de digitale divisie als op lange termijn.

normale periode

Afstandsonderwijs: 7 semesters / 180 ECTS De werkelijke studietijd kan worden uitgebreid onderzoek kosteloos maximaal 4 semesters over de normale periode.

basislijn

Bij voldoende aantal deelnemers in de winter termijn (oktober) en in de zomer termijn (april).

accreditatie

Accreditatie van de opleiding door de accreditatie agentschap AHPGS.

Collegegeld

Afstandsonderwijs: 227,00 € / maand (Totaal bedrag € 9,534.00 plus eenmalige examengeld van € 615,00.)

studie vorm

Aanwezigheid of afstandsonderwijs. Afstandsonderwijs plaatsvindt afwisselend zelfstudie met studie boekjes en de hele dag zaterdag-seminars (over 12 zaterdagen per semester) aan een van onze talrijke landelijke studie centra of online in 'virtuele auditorium' van DIPLOMA online campus.

toelatingseisen

Algemeen onderwijs entree hoger, de meester onderzoek of op basis van de verordening inzake de toegang beroepskwalificaties tot het hoger onderwijs in de deelstaat HessenIe beide uiteinden van een professionele loopbaan van ten minste 400 uur, een technische school of een professionele of administratieve academie of audit in een nationaal erkende training bezetting gevolgd door ten minste 2 jaar werk en het bestaan ​​van een bijzondere universiteit toelatingsexamen.

Meer informatie over specifieke accounts verleende de DIPLOMA Hochschule als on demand. Aanvragers / binnen, die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kan in eerste instantie deelnemen als auditor in het onderzoek, indien de toegang vergunning binnen max. 2 semesters wordt bereikt.

In buitenlandse diploma's gelijkwaardigheid voor de toelating moet worden bewezen.

statements

Bachelor of Arts (BA) (Media Business Management) afgestudeerden een certificaat bachelor en een certificaat en het verkrijgen van een geschreven in het Engels "Diploma Supplement" en een "Transcript of Records" (Transcript of Records) dat zij / hij internationaal als een academische een bachelor's degree identificatie.

Belangrijkste gebieden van STUDIE

journalistiek

Major vakgebied gebeurtenissen binnen de bacheloropleiding in Media Economics & Media Management (BA):

1. Media Design:

Studenten leren media design als onderdeel van het gebied van media design weten. Ze verwerven van kennis in de architectuur gebaseerde communicatie door eigenen zowel artistieke en technische vaardigheden en kunt beheren voor het ontwerp en de productie processen in beide gebieden. Leer zelf als het belangrijkste werk is de PC / Laptop met grafiek, lay-out en het beeld, bewegend beeld en audio-editing software te leren kennen. Ze zijn met de focus op de soorten media print en internet hardware en software vaardigheden en esthetische en creatieve vaardigheden. Binnen een afdruk product, moeten ze de toepasbaarheid van de nodige kennis en vaardigheden te tonen.

2. Journalistieke presentatievormen:

Studenten weten dat vastberadenheid, de functie en de definitie van journalistieke vormen liggen niet vast hoeveelheden, maar is afhankelijk van veel: de stand: de kunst van de mogelijkheden van het medium dat de boodschap overbrengt, en niet in het minst door de historische, sociale en politieke omstandigheden , U krijgt om deze afhankelijkheden te kennen en toe te passen in een reflex. Je kunt onderscheid maken tussen rapportage, advies en fantasy voorstellingen en voor te bereiden een journalistieke gebeurtenis zelfstandig binnen een presentatie. In nauwe samenhang met de modules "Media Design" en "Special Journalistiek" creëren ze een journalistieke tekst dat is hun vaardigheid na het afstuderen weer het evenement.

3. Bijzondere Journalistiek:

De studenten kennen de focus op de aard van de media in print en online-to-date medienlinguistischer journalistiek. Ze ontwikkelen een basiskennis van de Duitse taal en wetenschappelijke criteria, variërend van syntactische op morfologische en orthografische om stilistische aspecten bereiken. Je weet dat de ene kant, basic bijzondere journalistieke concepten ( "author", "Media Tekst", "intertekstualiteit", enz.), Aan de andere kant van de belangrijkste taalkundige fenomenen in de hedendaagse Duitse massamedia. U kunt deze verschijnselen bij de huidige sample materiaal te beschrijven (mondeling en schriftelijk, media tekst typen, standaardtaal en dialecten etc.). Ze kunnen ook de taal ander teken systemen in het bijzonder foto's en afbeeldingen in een relatie en kennen de basisbeginselen van de hypertext.

media sociologie

Major vakgebied gebeurtenissen binnen de bacheloropleiding in Media Economics & Media Management (BA):

1. Ethiek van de media:

Discursieve discussies over de rol van de media-ethiek in het digitale tijdperk, ethische problematiek van de relatie "individu - media - de samenleving" en een besef van de basiskenmerken van de media.

Op basis van een intensieve inzicht in media-ethiek vragen en hun uitgebreide bespreking gedragen methodologische discussies over de basics, taken en procedures van ethisch oordeel. Het doel van het evenement is te plaatsen met de betrokkenheid van de concrete ervaringen van studenten koppelen van media, ethiek en realiteit in het dagelijks leven staan, zodat de vraag van de verantwoordelijke omgang met media-producten kunnen worden gemaakt onder realistische omstandigheden ( "media-ethiek als de toegepaste ethiek: To Organisatie van ethische besluitvorming "). Als doel van de cursus gaat over de uitvoering van de waarden discours over media in het zelfbeeld van de professionele werk van toekomstige media managers.

2. Media en Corporate Communications:

Bemiddelen basics op het gebied van media en communicatie theorie, visuele communicatie, communicatie en interactie vormen met nieuwe media, expert-leek communicatie; Corporate Communications - op basis van de sociale psychologie, media psychologie en sociologie en media geschiedenis.

Ontwikkeling van communicatieve competentie door retoriek, presentatie en gematigdheid cursussen en verdieping retorische vaardigheden in praktische oefeningen (rollenspel): om marketing strategieën om geadresseerde-specifieke tekst productie, voor de industriële productie van multimedia teksten en webdesign.

Als onderdeel van de corporate communicatie een begrip en kennis wordt in de volgende gebieden overgebracht: klantgerichtheid; marketing; Samenwerking met commerciële ondernemingen lokaal of in de regio op basis van; Communiceren locatie kwaliteiten; Corporate Identity en Corporate Image; bewust ontwerp van een ondernemingscultuur; Medewerker communicatie; communicatieve bemiddeling van KVP alle productie en marketing factoren; Personal coaching van leidinggevenden; Oefenen feedback en gesprekstechnieken.

3. Specifieke Sociologie van de media:

Kennis en inzicht van de sterk reflecterende structuren van de media en hun re-integratie in de samenleving processen, het ontwikkelen van instrumenten van de sociologische proces analyse en ontwikkeling van expertise in het beheer van de installaties en het beheer van teams.

media-industrie

Major vakgebied gebeurtenissen binnen de bacheloropleiding in Media Economics & Media Management (BA):

1. mediaproducten en media productie:

  • media beoordeling
  • Typologie van mediaproducten
  • Media in de informatiemarkt

2. Media processen, productie en strategieën:

  • Contexten en velden van de media management
  • Media Production: media management als redactie en productie management
  • media strategieën

3. Strategische en Internationale Media Management:

  • Terminologie Basis concepten en principes van strategische media management
  • Strategisch management in mediabedrijven
  • Internationale media economie

Studenten hebben een diepgaand en uitgebreid overzicht van alle spectra van de media-industrie in Duitsland en in het kader van de wereldwijde multimedialisierten wereld. U kunt kennis van de media marketing en media-economie en media management van product-, productie-, middel, gelden-beheer-georiënteerd en commercieel perspectief, omdat zij een fundamenteel begrip van media-specifieke actie hebben ontwikkeld en denken in economische en sociale manier.

Zij noemen werkwijzen voor media productie efficiënt als ze kunnen ook de respectievelijke media formuleren en uitvoeren van strategieën zijn. Studenten leren dan strategisch en internationaal management voor mediaproducten en mediaproducties. Voor internationaal opererende mediabedrijven en mediaprofessionals marketing en management concepten ontwikkeld.

Studenten verwerven binnen media processen verder in samenwerking met de internationale markten speciale kennis in print en online gebied en met de kennis van nieuwe vormen van communicatie in de mediamarkt elke up to date: de technologie. U hier om het gebruik van nieuwe communicatiebeleid elementen en een volledige reeks van Web 2.0-technologie weten te leren. Je bent in staat om te creëren via twitter, Xing, facebook, you tube, oa social media marketing concepten.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Diploma University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 - 7 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
227 EUR
Afstandsonderwijs: 227,00 € / maand
Locations
Duitsland - Aalen, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bochum, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bonn, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Germany Online
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hannover, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Heilbronn, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kaiserslautern, Rijnland-Palts
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kassel, Hessen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mainz, Rijnland-Palts
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mannheim, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Ostfildern, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Regenstauf, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wiesbaden, Hessen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wuppertal, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Würzburg, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Germany Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Aalen, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bochum, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bonn, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hannover, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Heilbronn, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kaiserslautern, Rijnland-Palts
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kassel, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mainz, Rijnland-Palts
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mannheim, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Ostfildern, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Würzburg, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Regenstauf, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wiesbaden, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wuppertal, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Germany Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan