Bachelor of Business (bbus)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business (bbus)

Solliciteer nu voor Bachelor of Business (BBus)

Bachelor of Business (bbus) is een vierjarige opleiding die studenten biedt een gedegen achtergrond in alle sectoren van het bedrijfsleven door middel van gemeenschappelijke kernvakken, in aanvulling op de diepgaande kennis in één of meer gekozen gebieden van belang. Deze cursus biedt een basiskennis van belangrijke aspecten van het bedrijfsleven met een keuze van de majors.

De eerste deel (48 studiepunten) bestaat uit de InSearch Diploma of Business. Dit deel is gelijk aan de kern of het eerste jaar van de UTS Bachelor of Business. De TWEEDE DEEL (48 studiepunten) bestaat uit een keuze uit twee majors die door UTS aan de Universiteit van Shanghai worden geleverd: de directie major en de International Business major. De derde deel (48 studiepunten) bestaat uit niet-gespecificeerde keuzevakken onderwezen door de Universiteit van Shanghai. Deze keuzevakken zijn afkomstig uit een reeks van diploma-level vakken in het Engels aangeboden door de Universiteit van Shanghai.

Aplication en toelating

Langstudeerders

Voor de lange termijn studenten die studeren aan SILC voor een semester of langer, SILC onderhandelt met coöperatieve universiteiten op te zetten toelatingscriteria voor elk programma. Het programma toelatingscriteria varieert als gevolg van verschillende studentsbackground en programma-types.

The Home instelling die verantwoordelijk is voor het screenen en selecteren van studenten voor dit programma, onder voorbehoud van aanvaarding door de gastinstelling zal zijn. Studenten moeten een goede reputatie in de eigen instelling, voldoen aan de academische toelatingseisen van de gastinstelling die worden toegepast op de reguliere universitaire studenten, en zijn bedreven in de onderwijstaal (in het algemeen, Engels Language) in de gastinstelling te komen voor nominatie .

Met de bevestiging van zowel thuis en gastorganisaties voor de geselecteerde studenten, zal de bevestigde studenten in het aanvraagformulier in te vullen respectievelijk online, en de vereiste referenties moeten worden toegezonden met de aanvraag. Kennisgeving van toelating en een kopie van elk bericht wordt verstuurd naar de aangewezen administratieve zetel van de eigen instelling, en de administratieve zetel van de eigen instelling zal het respectievelijk naar studenten.

Op korte termijn studenten

Voor de korte termijn studenten, kunnen ze van toepassing zijn voor de programma's via on line of per e-mail. De kandidaten moeten de nodige informatie te verschaffen en ervoor te zorgen dat al hun contactgegevens up-to-date als ze zullen worden gebruikt voor alle communicatie over het programma.

Alle cursussen zijn gelijkwaardig aan inleidend niveau universitaire opleidingen. Zij hebben geen specifieke voorkennis vereist.

Alle cursussen beschikbaar voor studenten worden aangeboden in het Engels door SILC: Great beheersing van de taal is een must (schrijven en spreken). Zij moeten hun Engels taalvaardigheid te bewijzen door het bereiken van IELTS 6.0 of TOEFL (IBt) 80 naast aanbeveling van hun eigen universiteit.

Universiteit transcripties en een aanbevelingsbrief nodig zijn om de aanvraag te behandelen. Daarnaast worden een kopie van een geldig paspoort en elektronische foto ook vereist.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Co-founded by Shanghai University (SHU) and University of Technology Sydney (UTS) in 1994, SHU-UTS SILC Business School (SILC) was one of the earliest Sino-foreign joint business schools in China. By ... Lees meer

Co-founded by Shanghai University (SHU) and University of Technology Sydney (UTS) in 1994, SHU-UTS SILC Business School (SILC) was one of the earliest Sino-foreign joint business schools in China. By allowing establishment of Sino-foreign education joint ventures and programs, the Ministry of Education aims to introduce international high quality education resources, learn the philosophy, system, and operation of overseas universities, promote the reform of universities in China, and eventually build world-class Chinese universities. Lees Minder