Bachelor Of Business Administration (BBA) + BSc (Hons) Business Management

The International University in Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration (BBA) + BSc (Hons) Business Management

The International University in Geneva

Bachelor of Business Administration (BBA) / BSC (Hons) BEDRIJFSBELEID

Verdien 2 graden in 3 jaar en bereid je voor op een werkelijk mondiale vorming aan "de meest internationale Zwitserland universitaire instellingen voor hoger onderwijs" (International Herald Tribune) met Britse en Amerikaanse accreditatie. Streven naar een internationale carrière in de wereldwijde business, multinationals, familiebedrijven, private banking, regeringen en internationale organisaties! Studenten die het laatste jaar examens zullen worden toegekend twee graden - de IUG Bachelor of Business Administration en de Plymouth University BSc (Hons) Business Management.

Belangrijkste voordelen van de Bachelor of Business Administration

 • Leren in een dynamische omgeving in Zwitserland met een multiculturele studenten en docenten uit de academische wereld en het internationale bedrijfsleven
 • Het verstrekken van kennis en vaardigheden van vitaal belang voor wereldwijde business vandaag
 • Het verkennen van zakelijke trends en kwesties van marketing tot juridische aspecten
 • Het verkrijgen van een overzicht van de belangrijkste bedrijven theorieën gecombineerd met praktische onderhandeling en communicatie vaardigheden voor de moderne internationale werkplek.

PROFIEL


De Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen voor high school afgestudeerden geïnteresseerd in het nastreven van een loopbaan in de wereldwijde business. De BBA-programma omvat alle belangrijke aspecten van de bedrijfsvoering: finance, accounting, economie, management, marketing, human resources, gedrag in organisaties en corporate strategie. Het academisch curriculum omvat bezoeken aan grote internationale bedrijven in Genève.

BBA PROGRAMMA DETAILS

Kalender:


De BBA programma heeft drie startdata: september, januari en april.

Inhoud:


Studenten in de Bachelor of Business Administration programma kan keuzevakken kiezen uit één van de volgende zes keuzevakken een Minor (twee cursussen) of Major (drie gangen) te voltooien als onderdeel van hun gekozen graad: Marketing en International Business, Internationale Betrekkingen, Media en Communicatie, Finance en Accounting, General management, Luxury management. De BBA bestaat uit 43 cursussen die meer dan 3 jaar op een full-time basis.

Faculteit:


De Bachelor of Business Administration programma is gebaseerd op de rijkdom van de internationale know-how en de middelen van de faculteit, het bezoeken van sprekers en onderzoekers.

Studeren in Zwitserland:


Genève behoort tot een selecte groep van echt "internationaal" steden van de wereld, waardoor het een ideale plek om internationaal management te studeren.Een internationaal netwerk


De Internationale Universiteit in Genève heeft een sterk netwerk opgericht, ontwikkelt uitwisselingsprogramma's met 17 universiteiten wereldwijd. Leer meer over ons internationale netwerk.

UW CARRIÈRE MET UW BBA


BBA afgestudeerden zijn gegaan op een carrière in marketing, management, financiën en het bankwezen, project management in multinationals, familiebedrijven, private banking, regeringen en internationale organisaties.

Carrière diensten:


De International University in Genève biedt een loopbaanbegeleiding dienstverlening aan studenten in hun carrière beslissingen te helpen.

BBA TOELATING


Online applicatie.

De Undergraduate programma's hebben drie startdata: september, januari en april

De universiteit is verheugd over de aanvragen van studenten die met succes een middelbare opleiding hebben afgerond aan een erkende instelling met een minimum Grade Point Average van 2,5. Alle aanvragers moeten aantonen dat zij hebben de looptijd en persoonlijke vaardigheden om te gaan met universitair onderwijs.

Toelatingseisen:

Studenten die aan de IUG undergraduate programma's moeten de volgende gegevens:

 • Een ingevuld aanvraagformulier met een essay (200-300 woorden op één van de volgende onderwerpen:
  - Beschrijf uw grootste prestatie in elk aspect van je leven en de redenen voor dit succes.
  - Selecteer een huidige kwestie van nationaal of internationaal belang waarvan u denkt dat zal een impact hebben op de samenleving. Leg uit waarom.
 • Een gewaarmerkte kopie van een diploma secundair onderwijs in het Engels
 • Gecertificeerde Middelbare school transcripten in het Engels voor de laatste 3 jaar
 • Een IELTS score van 6.0 of een minimale score van 80 (op internet gebaseerde test) of 213 (computer-based test) op de TOEFL-test of een andere gelijkwaardige examen Engels aflegt (CAE van Cambridge). Een minimum score van 80 (op internet gebaseerde test) of 213 (computer-based test) op de TOEFL-test of een andere gelijkwaardige examen Engels aflegt (IELTS of CEA van Cambridge). Om de TOEFL-test score te leggen aan de International University in Geneva (IUG), vul dan IUG's institutionele codenummer (0130) wanneer u de test te nemen.
 • Twee pasfoto's
 • Een Curriculum Vitae / Resume
 • Een kopie van het paspoort van de student
 • Een niet-terugbetaalbare inschrijfgeld betaald in Zwitserse frank CHF 150.- / € 120.- Euro of US Dollars USD 140.-
 • Een aanbevelingsbrief van een raadgever of op school officiële (hoofdsom of leraar) in het Engels

BBA COLLEGEGELD


De lessen van de International University in Genève, Zwitserland, is CHF 34.500 voor de Bachelor of Business Administration undergraduate programma. De kosten zijn inclusief lesmateriaal, cases en schoolboeken

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 29, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 16, 2018
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
34,500 CHF
Locations
Zwitserland - Genève
Startdatum: Apr. 16, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mar. 31, 2021
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Apr. 30, 2018
Einddatum Juli 5, 2021
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 18, 2020
Dates
Apr. 16, 2018
Zwitserland - Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mar. 31, 2021
Sept. 17, 2018
Zwitserland - Genève
Aanmeldingslimiet Apr. 30, 2018
Einddatum Juli 5, 2021
Jan. 2019
Zwitserland - Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 18, 2020