Bachelor Of Business Administration (BBA) In Duurzaam Toerisme En Natuurbehoud

Sustainability Management School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration (BBA) In Duurzaam Toerisme En Natuurbehoud

Sustainability Management School

ACBSP_Accreditation

Het doel van de drie jaar BBA in duurzaam toerisme en natuurbehoud programma is om een ​​theoretische en praktische opleiding die uitdagingen in de huidige globale omgevingen adressen bieden. Het programma is ontwikkeld voor de studenten die streven naar een internationale carrière in de toeristische of aard sector behoud. Dit programma biedt een kader voor natuurbehoud en de wetenschap van duurzaamheid begrijpen.

Programma-organisatie:

Inhoud: 30 kern- en 9 grote modules, een intensief onderzoeksproject in Zwitserland of in het buitenland, een projectmanagement op het gebied van Bedrijfsbeleid en Strategie, een werkervaring (stageopdracht) en een definitieve hoofdsteenopleiding.

Programervaring:

Als voorgraadse student wordt u blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door middel van regelmatige interactie met het bedrijfsleven en de bedrijfswereld. Sumas organiseert stages in bedrijven of vrijwilligerswerk in NGO's.BBA

SUMAS-studenten zijn voortdurend betrokken bij projecten in samenwerking met bedrijven zoals Procter & Gamble en Barilla om een ​​praktische aanpak te ontwikkelen om duurzaamheid in het bedrijfsleven te integreren.Begindata : januari en september.

Tijdens hun studie werken studenten met deskundigen in natuurbehoud om een ​​empirisch werk te ondernemen.

Ervaringscamps in vakantieoorden in de bergen of aan de kust zullen nuttig zijn om het bewustzijn van duurzaam leven te vergroten en praktische oplossingen voor milieudisciplines te leren. Zo kunnen studenten concrete projecten in de groene economie Camp in Paro (Bhutan) ontwikkelen of deelnemen aan een Bio-energie-programma in Brazilië, onder de zorgvuldige begeleiding van professionals en professoren.

BBA

Carrièremogelijkheden

Dit programma zal studenten voorbereiden op een breed scala aan beroepen die de mogelijkheid hebben om op natuurgebaseerde oplossingen problemen op het gebied van toerisme en gastvrijheid te vinden. Afgestudeerden kunnen verwachten dat ze werkzaam zijn in internationale organisaties die betrokken zijn bij het bestuur van beschermde gebieden, evenals kleine, middelgrote recreatiefaciliteiten of in de horeca.

Afgestudeerden kunnen ook ondernemer te worden en te worden betrokken bij groene banen. Sumas studenten kunnen ook leren toepassen op hun eigen familiebedrijven.

Vereisten voor het bachelorprogramma:

 • Getekend aanvraagformulier en 2 pasfoto's
 • Fotokopie van een geldig paspoort of ID
 • Officiële gecertificeerde middelbare school transcripties en diploma's met gecertificeerde vertaling indien niet oorspronkelijk in het Engels
 • Officieel gecertificeerd universitair transcriptie (indien u om kredietoverdracht aanvraagt)
 • CV / Resumé waarin zowel het volledige onderwijs als een werkervaring in omgekeerde chronologische volgorde wordt aangegeven
 • Motiverende Brief waarin wordt aangegeven waarom de student Zwitserland selecteert, waarom de Duurzaamheid Management School, wat de student van plan is te studeren, hoe lang het zal duren, welke mate de student van plan is te bereiken, en de student de plannen om Zwitserland te verlaten na het voltooien van zijn / haar Studies (verplicht voor studenten die visum of vergunning nodig hebben)
 • Als u geen Engelstalige spreker bent of als u de afgelopen 3 jaar niet heeft geboekt in een Engels-geleerde school: TOEFL (minimum score van 550 PBT of 80 IBT) of IELTS (minimum score van 6,0) of andere gestandaardiseerde Engelse Plaatsingstests. Om de TOEFL-testscore automatisch door te geven aan de Sustainability Management School, vul dan alstublieft het SUMAS TOEFL® Institutioneel Code nummer - 4629 in wanneer u de test uitvoert.
 • Aanmeldkosten van 200 CHF voor EU-studenten / 500 CHF voor niet-Europese studenten

Totaal bedrag

 • Jaar 1: 36.000 CHF
 • Jaar 2: 39.000 CHF
 • Jaar 3: 39.000 CHF
SUMAS biedt momenteel geen beursprogramma's of subsidies aan.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
114,000 CHF
Locations
Zwitserland - Gland
Startdatum: Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Zwitserland - Gland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Totaal kosten voor 3 jaar programma