Bachelor of Business Administration (BBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

PROGRAMMA OVERZICHT

Dit innovatieve, samenwerkende programma biedt studenten de gelegenheid om een ​​vierjarige diploma in het bedrijfsleven te krijgen op onze Sudbury campus. Laurentian's Bachelor of Business Administration graad betekent dat studenten voldoen aan de eisen van de werkgever voor kandidaten die goed gediversifieerd en flexibel zijn. De BBA-programma is ontworpen op de vooronderstelling dat de blootstelling aan andere dan zakelijke disciplines wenselijk voor een loopbaan in het management en voor een evenwichtige ontwikkeling van het individu is. Cursussen in deze mate kan worden toegepast in de richting Chartered Professional Accountant (CPA) en Certified Human Resource Professional (CHRP) aanduidingen.

CARRIERE VOORUITZICHTEN

Banking, gecharterde accounting, overheid, investeringen, financiële planning, particuliere onderneming ...

RELEVANTE graduate studie KANSEN AT Laurentian:

Master of Business Administration

TOELATINGSEISEN

Toelating op basis van de provincie Ontario Grade 12 4U / M cursussen:

  • 1 Engels
  • 2 wiskunde
  • 3 andere cursussen
  • Minimale gemiddelde van 70%

Studenten presenteren gelijkwaardige kwalificaties zal ook worden overwogen voor toelating. Studenten die niet voldoen aan de taal of wiskunde eis kan worden toegelaten op individuele basis, maar zal worden verplicht om cursussen in deze onderwerpen zijn onder andere tijdens de eerste 30 studiepunten. Volwassen aanvragers kunnen ook worden overwogen voor toelating tot dit programma verstrekken van hun eerdere prestaties op school en / of recent werk opnemen suggereert een sterke mogelijkheid van academisch succes. In aanmerking te komen, moet de aanvrager 21 jaar oud zijn op 31 december van het jaar van toelating en moet uit de buurt van het formele onderwijs voor ten minste een jaar onmiddellijk voorafgaand aan het begin van studies geweest. Afgestudeerden zullen worden toegelaten tot de BBA-programma in overeenstemming met de toepasselijke Articulatie overeenkomsten of zullen hun toepassingen en academische verslagen beoordeeld (zie hieronder).

Graduatievereiste

Om af te studeren met een BBA graad, moet een student:

  • Aan alle genoemde eisen voor de mate
  • Compleet 120 studiepunten (40 cursussen) met een minimum totaal gemiddelde van 60% voor reguliere en 70% voor graad
  • Compleet 63 studiepunten (21 cursussen) van verplichte vakken met een minimum graad van 60% in elke cursus
  • Compleet 57 studiepunten (19 cursussen) van keuzevakken met een minimum van 12 studiepunten in ADMN (of COMM) en 12 studiepunten in niet-ADMN keuzevakken.
  • Ontvang een graad van ten minste 60% in ADMN en COMM keuzevakken
  • Rekening niet meer dan 48 studiepunten (16 cursussen) in 1000 en 9100 level cursussen

KREDIET TRANSFERS

Overschrijving mogelijkheden zijn verkrijgbaar bij andere erkende postsecondary instellingen en worden meestal beoordeeld op een individuele basis. Sommige snel volgen mogelijkheden bestaan ​​ook.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Faculty of Management encompasses programs that prepare students for dynamic careers in business administration and sports administration. Our graduates are employed across all economic sectors. S ... Lees meer

The Faculty of Management encompasses programs that prepare students for dynamic careers in business administration and sports administration. Our graduates are employed across all economic sectors. Students develop in-depth knowledge of all aspects of business including accounting, finance, marketing, human resource management and strategic planning. Countless internship and co-op placement opportunities await students looking to pursue a career in the business world. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited