Bachelor Of Business Administration (BBA)

Wisconsin International University Ukraine

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration (BBA)

Wisconsin International University Ukraine

Bachelor of Business Administration (BBA)

Joint Oekraïens-Amerikaanse Bacheloropleidingen

WIUU biedt joint Oekraïens-Amerikaanse programma leidt studenten aan de Amerikaanse Degree - Bachelor of Business Administration en de Oekraïense Degrees - Bachelor in International Business and Bachelor of Management. Studenten het invullen van Joint Oekraïens-Amerikaanse Bachelor Zaken Program krijgen een International Bachelor of Business Administration diploma en een Oekraïense Bachelor of International Business Diploma of Oekraïense Bachelor of Management State Diploma (de laatste is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van Oekraïne).

Bachelor of Business Administration (BBA)

Zakelijke onderwijs op WIUU bereidt studenten om een ​​effectieve en verantwoordelijke leidinggevende functies in organisaties en het bedrijfsleven te nemen. Een drie-deelleerplan is ontworpen om dit doel te bereiken. De vrije kunsten klassen vormen de basis voor studenten om zichzelf en hun dynamische werk te begrijpen. Studenten leren om te communiceren en een goed begrip van de culturele, sociale, economische, internationale en technische omgevingen waarin we leven te ontwikkelen. Deze belangrijke biedt studenten met een inleiding tot de functionele gebieden van een organisatie, basic bestuurlijke en organisatorische concepten, en een overzicht van de beleidsvorming. De kwalitatieve en kwantitatieve aard van deze gemeenschappelijke kern stelt studenten in staat om hun kritische en analytische vaardigheden te ontwikkelen. Het curriculum biedt studenten een kans om meer inzichten over specifieke zakelijke gebieden van hun belang en beter begrip van de mondiale samenleving te krijgen. Ook het gehele programma is ontworpen om een ​​goede beheersing van het Engels te bevorderen. Studenten moeten een minimum van 120 semester credits (ongeveer 40 cursussen) te verdienen. Voltooiing van het tussenliggende niveau van ten minste één vreemde taal (behalve Engels) vereist. Studenten die zich inschrijven in de zomer cursussen op WIUU of partner universiteiten in het buitenland kan het programma te voltooien in minder dan vier jaar. Het programma leidt tot International BBA Diploma.

Curriculum structuur

Dit is een strikt programma, verdeeld over acht semesters in vier jaar. De BBA-programma bestaat uit de volgende studieonderdelen:

Core Cursussen: 81

Algemene Onderwijs Cursussen: 39

Totaal: 120 credit uur

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Oekraïne - Kiev
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Oekraïne - Kiev
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan