Bachelor of Business Administration (BBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Westcliff Business Degree (Bachelor of Business - BBA) programma, of aangeleerd via online of hybride platform, leidt studenten naar de volgende stap in hun carrières. Op Westcliff University, BBA studenten worden geïnformeerd over een breed scala aan disciplines, zoals financiën, boekhouding, marketing, operations, sales, en informatietechnologie.

Even belangrijk, leren we zaken vanuit een mondiaal perspectief. Ons curriculum richt zich op bedrijven die gevestigd zijn, zowel in de VS en het buitenland.

Onze professoren, die allen zijn senior managers in hun respectieve gebieden, partner met BBA studenten om hun mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Studenten leiden groepsdiscussies en presentaties maken in de klas, en worden aangemoedigd om hun verschillende perspectieven te delen.

Studenten leren ook hoe ze hun ideeën professioneel te presenteren, zodat de managers echt zien wat ze te bieden hebben. Leren hoe om kritisch te denken, analyseren van gegevens, en probleem op te lossen zijn integrale componenten om een ​​Westcliff Business Degree (Bachelor of Business BBA) graad.

De Bachelor of Business Administration (BBA) mate bereidt afgestudeerden voor de werkgelegenheid in entry-level posities in diverse industrieën van budgettering, boekhouding, loonadministratie, personeel, computersystemen, risicomanagement, faciliteiten planning en beheer te zoeken.

BBA Doelstellingen van het programma

Westcliff Universiteit wil in staat zijn en goed geïnformeerde studenten die een goed begrip van het werk en loopbaan en het vermogen om snel aan te passen aan de verwachtingen van werkgevers en de werkomgeving manifesteren produceren. Daartoe streven wij ernaar om de volgende reeks doelstellingen van het programma te realiseren voor al onze undergraduate Zaken Majors.

De Bachelor of Business Administration stimuleert studenten om de volgende educatieve doelstellingen te bereiken:

 1. Differentiëren en discussiëren over de functionele componenten van het bedrijfsleven - de economie, marketing, boekhouding, financiën, recht en management.
 2. Toe te passen en aan te tonen mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 3. Maken gebruik van de huidige informatie-technologie om zakelijke besluitvorming te ondersteunen.
 4. Illustreren de waarde van diversiteit bij het ontwikkelen van een mondiaal perspectief.
 5. Gebruik onafhankelijk, kritisch denken en redeneren vaardigheden om problemen probleemoplossend vermogen te identificeren en toe te passen.
 6. In dienst van een gevoel van ethiek en waarden die in een persoonlijke en professionele omgeving kan worden toegepast.

Verplicht Business Courses

In aanvulling op de voltooiing van 60 krediet uur van de algemene opleidingen, moet de student 60 studiepunten uur van de volgende business courses te voltooien:

 • BUS 300 Grondslagen van bedrijf
 • BUS 305 Principes van Accounting
 • BUS 310 Concepts of Micro-economie
 • BUS 311 Concepts of Macro-economie
 • BUS 315 Introduction to Business Writing
 • BUS 317 Inleiding tot Business Law
 • BUS 320 Foundations of Statistics
 • BUS 323 Inleiding tot Organizational Behavior
 • BUS 325 Inleiding tot Leiderschap
 • BUS 330 Principes van Marketing
 • BUS 334 Essentials of Corporate Finance
 • BUS 340 Inleiding tot Information System
 • BUS 345 Fundamentals of Decision Making
 • BUS 349 stichtingen in Operations Management
 • BUS 350 Inleiding tot Sales Management
 • BUS 355 The Essentials van ondernemerschap
 • BUS 367 de behoeften van International Marketing & Cultuur
 • BUS 385 Principes van Advertising
 • BUS 387 Introduction to Business Research
 • BUS 390 Ontwikkeling van Business Strategy

Totaal 120 krediet uur Transfer credit uur aanvaard op basis van de goedkeuring

Algemene Onderwijs Cursussen Voor BBA

De BBA-programma bestaat uit een programma eis van 120 credit-uren, waarvan 60 kunnen worden geassocieerd met de algemene opleidingen, en 60 moeten worden geassocieerd met specifieke business courses.

Een belangrijk onderdeel van de BBA in Westcliff University is de flexibiliteit die wordt aangeboden aan de studenten.

Een student mag maximaal tot 60 algemeen onderwijs credit-uren te Westcliff, in aanvulling op de 30 credit-uren voor de BBA zakelijke curriculum cursussen. Als alternatief kan de student alle algemene onderwijs en alle business cursussen op Westcliff nemen, of een student kan ervoor kiezen om alleen de algemene opleidingen, of alleen in de business georiënteerde cursussen te volgen.

In elke optie, moet 54 van de 60 algemene vorming krediet uur academische inhoud hebben.

Algemene Onderwijs Beschrijving

De Algemene Onderwijs cursussen op Westcliff gestructureerd zijn om een ​​samenhangende, geïntegreerde inleiding tot de breedte van de kennis studenten zal moeten om hen te helpen intellectuele vaardigheden die hun professionele, maatschappelijke en persoonlijke leven zal verbeteren voor de komende jaren te ontwikkelen. Studenten zullen leren hoe de wereld om hen heen te analyseren vanuit verschillende perspectieven, hoe ze hun ideeën te communiceren en begrijpen van de ideeën van anderen, hoe je problemen op te lossen, en hoe ze hun kennis toe te passen om real-world projecten.

Toelatingseisen

 • Interview met de toelatingscommissie
 • Middelbare school diploma of gelijkwaardig (GED)
 • Persoonlijke verklaring van professionele doelen
 • Brieven van aanbeveling van 2 professionele bronnen
Laatst bijgewerkt op sep 2015

Over de school

Westcliff University was established to provide quality education for students wishing to enter the fast growing fields of Business and Education. Westcliff University, which received its initial appr ... Lees meer

Westcliff University was established to provide quality education for students wishing to enter the fast growing fields of Business and Education. Westcliff University, which received its initial approval with the Bureau for Private Postsecondary Education in 1993, offers various programs in the College of Business and the College of Education. Westcliff University’s curriculum consists of graduate and undergraduate degree programs in business and education as well as other certificate programs. While some schools only teach theoretical concepts, Westcliff University prepares students for the practical and theoretical elements required in the job market today. Westcliff University offers full-time working students a chance to enroll in innovative online and hybrid distance education courses that are convenient and affordable. Lees Minder