Bachelor of Business Administration (BBA )

HEC Montréal

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (BBA )

HEC Montréal

Bachelor of Business Administration (BBA)


HEC Montreal is waar het bij: een hands-on curriculum, stages en een tweede taal leren maken de HEC Montreal BBA programma uw ticket naar de wereld van morgen. Niet verwonderlijk, onze studenten en docenten om hun merk waar ze naartoe gaan.

&nbsp

Een meertalige programma
Omdat het beheersen van meer dan een taal is de sleutel tot succes in de hedendaagse zakenwereld, HEC Montreal biedt verschillende opties, waaronder een drietalige BBA-een Noord-Amerikaanse eerste!

&nbsp

Een internationale oriëntatie
Globalisering is een belangrijke realiteit van de wereld van vandaag zo is, om u te helpen het hart van de actie, HEC Montreal biedt internationale beurzen, internationale uitwisselingsprogramma's, een campus in het buitenland programma, andscholarships geaardheid.

&nbsp

Een Focus op mensen
Bij HEC Montreal, gebruiken we de nieuwste technologie in onze klaslokalen, maar we hebben nog nooit soms vergeten dat de discussie en reflectie zijn centreal om een ​​kwalitatief hoogstaand onderwijs. Als zodanig, wij voorstander van een sterke hands-on aanpak en de dialoog tussen docenten en studenten, evenals onder studenten.

&nbsp

Student Life
HEC Montreal erkent dat deelname aan studentenverenigingen niet alleen een van de beste manieren om de meest van het studentenleven te maken, maar ook een geweldige manier voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

&nbsp

&nbsp

Programmastructuur

&nbsp

Stap 1: Drie of vier jaar HEC Montreal BBA?


De lengte van uw BBA is afhankelijk van het aantal jaren van studie die je al hebt voltooid.

&nbsp

Stap 2: Regelmatige of drietalige BBA?


De HEC Montreal BBA is verkrijgbaar in twee verschillende stromen die kunnen worden verrijkt met aanvullende cursus te werken.

  • De reguliere BBA stream, te beginnen op niveau 0 of 1.
    Tot 50% van de cursussen kunnen worden gehouden in het Engels, afhankelijk van de gekozen specialisatie.
  • De drietalige BBA stream, te beginnen op niveau 0 of 1.
    De cursussen worden gehouden in het Engels, Frans en Spaans.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

Carrière

&nbsp

Met een BBA in de hand ...


Voor een ding, je kan streven naar een hoger onderwijs. Als u, uw BBA van HEC Montreal zal dienen als een solide opstap naar graduate studies aan HEC Montreal. Je diploma kan ook de weg vrijmaken voor uw toelating tot andere prestigieuze universiteiten. Als u liever naar rechts springen in een carrière, zal uw BBA u helpen om een ​​plons te maken in de arbeidsmarkt.

&nbsp

Leven met een BBA van HEC Montreal


De BBA is een uiterst veelzijdig universitair diploma dat zal vele deuren openen, ongeacht de specialisatie die u kiest. In 2006 had 76% van onze studenten ontvangen en geaccepteerd jobaanbiedingen nog vóór de voltooiing van het programma, en meer dan 95% had een baan binnen zes maanden na het afstuderen.

&nbsp

Of het nu als adviseur voor een groot accountantskantoor, een manager van een culturele organisatie of een video game producent, HEC Montreal afgestudeerden in de vraag, en ze zijn actief geworven door een groot aantal gerenommeerde bedrijven. En als je altijd al droomde van een carrière in het buitenland, zult u blij zijn om te weten dat veel van onze afgestudeerden nu spannende internationale loopbaan te genieten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Montreal, Québec
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Montreal, Québec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan