Bachelor of Business Administration (Hons) in de boekhouding

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (Hons) in de boekhouding

United International College

Bachelor of Business Administration (Hons) in Accounting

De algemene doelstellingen van het Bachelor of Business Administration (Honours) in Accounting programma zijn studenten met een uitgebreide en diepgaande kennis in de verschillende facetten van de boekhouding uit te rusten en om hen voor te bereiden op beroepen in de boekhouding en het financieel beheer, alsmede algemene bedrijfskunde.

De algemene educatieve doelstellingen van het programma zijn om studenten in staat te profiteren van een brede basis onderwijs als ze een bedrijf opleiding met een specialisatie in de boekhouding na te streven, en om hun problemen op te lossen, de besluitvorming te ontwikkelen en innovatief denken vaardigheden om echt te behandelen -leven uitdagingen. Dienovereenkomstig, zullen de studenten worden verplicht om een ​​reeks van het algemeen onderwijs, het bedrijfsleven en marketing cursussen te bestuderen om een ​​evenwichtige vrije kunsten en het bedrijfsleven het onderwijs te realiseren. Dit is in overeenstemming met de missie van het verstrekken van de studenten met een hele persoon opleiding die hen voorbereidt op een leven lang leren UIC. business courses Deze programma's richten zich op het ontwikkelen van functionele kennis en vaardigheden die van de hedendaagse zakelijke en zakelijke leiders zullen naar verwachting van de studenten, terwijl de professionele boekhoudkundige cursussen bieden de nadruk op de belangrijkste specialisme.

BBAacc102

Leerplan

Dit is een full-time programma leidt tot de graad van Bachelor of Business Administration (Hons) in Accounting. Studenten zijn verplicht om 132 eenheden onder het curriculum structuur te voltooien als volgt:

BBAaccCurriculumStructure

In aanvulling op het voldoen aan de 6-eenheden eis van grote electieve cursussen, worden de studenten aangemoedigd om hun vrije electieve eenheden gebruiken om een ​​aantal belangrijke keuzevakken op basis van hun belangen in verschillende gebieden van specialisatie voor de toekomstige ontwikkeling.

Het aanbod van de grote keuzevakken elk semester is onderhevig aan kleine wijzigingen en aanpassingen afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel.

Algemene Onderwijsbond Core and Distribution Cursussen

Onder Algemene Onderwijsbond, zijn studenten verplicht om zowel de Algemene Onderwijsbond Core Eisen en de Algemene Onderwijsbond Distribution eisen te voldoen.

Gratis Keuzevakken

De 15 eenheden van de Vrije keuzevakken kunnen worden gebruikt door studenten om (a) brengen een semester in het buitenland; (B) neemt een minderjarige of (c) neemt meer GE / Engels / andere grote cursussen.

Hele Pearson Education Verworven Competenties (WPEX) Modules

Alle studenten zijn verplicht om 4 eenheden WPEX modules te voltooien.

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

De erkenning van beroepskwalificaties

UIC BBA (Hons) Accounting programma was de eerste Accounting programma op het vasteland van China geaccrediteerd door de Hong Kong Institute of Certified Public Accountants (HKICPA). Daarnaast is het programma ook geaccrediteerd door de CPA Australië. Dat wil zeggen, UIC Accounting programma afgestudeerden voldoen aan zowel de HKICPA en CPA Australië toelatingseisen. Deze afgestudeerden ook in aanmerking te zitten voor de Chinese Institute of Certified Public Accountants onderzoek.

Aangezien de erkenning van beroepskwalificaties is waardevol voor accounting studenten, is het belangrijk dat UIC aan de accreditatie-eisen van HKICPA en CPA Australië te voldoen. Deze professionele organisaties hebben specifieke curricula en competentie-eisen die CPA kandidaten kennis moet in Financial Accounting, Management Accounting, Finance, Auditing en Assurance, Business en Corporate wetgeving, belastingen, en Information Systems Design and Development. Om studenten beter voor te bereiden op hun professionele boekhouding loopbaan en de HKICPA kwalificatieprogramma (QP) onderzoek toelatingseisen voldoen, studenten in de Accounting programma tot 24 studiepunten in de Major verplichte vakken en 6 studiepunten in grote electieve cursussen die betrekking hebben op een compleet breed spectrum van-accounting gerelateerde onderwerpen.

Carriere vooruitzichten

Accounting is een hoeksteen van de commerciële wereld en kan daarom in vele facetten van de business arena's van toepassing zijn. Traditionele boekhoudkundige beroepen betrekking hebben op gebieden van de boekhouding, audit, fiscaal advies en management accounting praktijken. De groei van de IT en de financiële dienstensector in de afgelopen decennia heeft de boekhouding beroepen aangetrokken tot nieuwe accounting-gerelateerde gebieden, zoals informatie systeemontwikkeling, financiële analyse, interne controle herziening en risicomanagement, financieel advies, management consulting praktijk, en zelfs de meest trendy nieuwe beroep van forensische accountancy (onderzoeksjournalist audits met behulp van zowel traditionele als IT-enabled technieken). Boekhoudkundige kennis is een "must" in de business loopbaanontwikkeling van professionals.

Verdere studie

Afgestudeerden worden ook aangemoedigd om hun postdoctorale studie in Hong Kong of in het buitenland voort te zetten. Het curriculum van de opleiding voldoet aan de internationale normen. Bovendien, met behulp van internationale en populaire schoolboeken voor onze cursussen en het uitvoeren van de colleges in het Engels studenten helpen een voordeel in het nastreven van verdere studies.

BBAaccounting101
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan