Bachelor of Business Administration (Hons) in de financiƫle wereld

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (Hons) in de financiële wereld

United International College

Bachelor of Business Administration (Hons) in Finance

Dit programma is bedoeld om studenten te voorzien van een gedegen tertiair onderwijs die niet alleen hun geest traint, hun kritische vermogens te ontwikkelen, en hen voorzien van een praktische beroepsoriëntatie, maar ook hen aanmoedigen om een ​​levenslange uitzicht op onderwijs en zelfontplooiing te nemen.

De algemene educatieve doelstellingen van het programma zijn om studenten in staat te profiteren van een brede onderwijs als ze een bedrijf opleiding met een specialisatie in Finance voort te zetten, en om hun problemen op te lossen, de besluitvorming te ontwikkelen en innovatief denken vaardigheden om echt te behandelen -leven uitdagingen. Dienovereenkomstig, zullen de studenten worden verplicht om een ​​reeks van het algemeen onderwijs, zakelijke en financiële cursussen te bestuderen om een ​​evenwichtige vrije kunsten en het bedrijfsleven het onderwijs te realiseren. Dit is in overeenstemming met de missie van het verstrekken van de studenten met een hele persoon opleiding die hen voorbereidt op een leven lang leren UIC. Zakelijke cursussen zijn gericht op het bieden van de kennis en vaardigheden die van de hedendaagse zakelijke en zakelijke leiders worden verwacht. Finance cursussen bieden een specialisatie in de major.

BachelorFinance101

Leerplan

Dit is een full-time programma leidt tot de graad van Bachelor of Business Administration (Hons) in Finance. Studenten zijn verplicht om 132 eenheden onder het curriculum structuur te voltooien als volgt:

BBAFCurriculumStructure

In aanvulling op het voldoen aan de eis 9-eenheid van grote electieve cursussen, worden de studenten aangemoedigd om hun vrije electieve eenheden gebruiken om meer grote keuzevakken op basis van hun belangen in verschillende gebieden van specialisatie voor de toekomstige ontwikkeling.

Het aanbod van de grote keuzevakken elk semester is onderhevig aan kleine wijzigingen en aanpassingen afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel.

Algemene Onderwijsbond Core and Distribution Cursussen

Onder Algemene Onderwijsbond, zijn studenten verplicht om zowel de Algemene Onderwijsbond Core Eisen en de Algemene Onderwijsbond Distribution eisen te voldoen.

Gratis Keuzevakken

De 24 eenheden van de Vrije keuzevakken kunnen worden gebruikt door studenten om (a) brengen een semester in het buitenland; (B) neemt een minderjarige of (c) neemt meer GE / Engels / andere grote cursussen.

Hele Pearson Education Verworven Competenties (WPEX) Modules

Alle studenten zijn verplicht om 4 eenheden WPEX modules te voltooien.

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carriere vooruitzichten

Om de aanhoudende vraag naar financiële professionals in China te ontmoeten, het Programma biedt cursussen die een breed spectrum van gebieden, waaronder Corporate Finance, Investment Management, de toekomst en optiemarkten, Multinationale Financiën, Financial Risk Management, Financial Forecasting, Banking en Credit, toegepaste econometrie, en de financiële markt in China. Afgestudeerden zijn goed voorbereid om bevordering van onderzoek voor postdoctorale graden of carrière in gebieden met betrekking tot het bankwezen, financieel management, financieel onderzoek, of een financiële analyse. Zij zullen goed gepositioneerd om te werken voor private en publieke organisaties op het vasteland van China en Hong Kong, of bedrijven in andere landen, zoals financiële instellingen, beleggingsmaatschappijen, consultancy bedrijven, CPA bedrijven, en ga zo maar door.

De volgende links bieden informatie voor de afgestudeerden aan diverse wereldwijd erkende beroepskwalificaties, licenties en certificaten te verwerven.

Verdere studie

Afgestudeerden worden ook aangemoedigd om hun postdoctorale studie in Hong Kong of in het buitenland voort te zetten. Het curriculum van de opleiding voldoet aan de internationale normen. Bovendien, met behulp van internationale en populaire schoolboeken voor onze cursussen en het uitvoeren van de colleges in het Engels studenten helpen een voordeel in het nastreven van verdere studies.

BBAF101
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan