Bachelor of Business Administration (Hons) in de islamitische Banking & Finance

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (Hons) in de islamitische Banking & Finance

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Waarom studeren ISLAMITISCHE BANK EN VAN FINANCIËN

UNIRAZAK erkent het toenemende belang van de islamitische Banking and Finance, die naar verwachting enorm groeien en uitgegroeid tot een belangrijke kracht in de mondiale economie. Met dit in het achterhoofd, is onze academische programma gezamenlijk ontwikkeld door de expertise binnen de academische wereld en de financiële sector. UNIRAZAK samen met het International Centre for Education in Islamic Finance (INCEIF), een vooraanstaande instelling door Bank Negara onderschreven.

Afgestudeerden die voldoen aan de door INCEIF gestelde eisen zullen vrijstellingen van deel 1 van het Chartered Islamic Finance Professional (KCI) worden verleend.

Doelstelling

 • aan financiële managers die kennis en bekwaam in het beoefenen van de islamitische principes in hun gebied van werk te ontwikkelen;
 • aan financiële managers die in staat zijn om de mechanismen te begrijpen bij de uitvoering van islamitische disciplines in de huidige scenario, op het gebied van bankwezen en financiën te ontwikkelen;
 • aan financiële managers die concurrerend zijn en worden voortdurend het verwerven van kennis door middel van een leven lang leren te ontwikkelen;
 • aan financiële managers die in staat zijn het leveren van informatie over Islamitisch bankieren en financiën om een ​​samenleving met diverse culturen en gebruiken op een manier die het begrip van het onderwerp te verlichten zijn te produceren;
 • aan financiële managers die zijn professionele en ethische bij de uitvoering van hun taken, en die hun verantwoordelijkheden aan de Schepper, het land en de natie te voldoen te produceren; en
 • aan financiële managers die kritisch na te denken over hun evaluaties en acties om hen in staat stellen om de huidige kwesties met betrekking tot Islamitisch bankieren en financiën te overwinnen produceren.

Na succesvolle afronding van het programma, zal afgestudeerden ook:

 • gedeeltelijke vrijstellingen van deel 1 of Chartered Islamic Finance Professional (KCI) van de International Centre for Education in Islamic Finance (INCEIF) verleend, stelt een universiteit door Bank Negara Maleisië naar professionals voor de wereldwijde islamitische financiële dienstverlening te produceren.
bachelor201

Toelatingseisen

3-Year-programma

 • Pass STPM / A-niveau met 2 opdrachtgevers of minimum CGPA van 2,00; of
 • Pass Matriculation, stichting of Pre-universiteit; of
 • Pass Unified Examination Certificate (UEC) met 5Bs waaronder het Engels; of
 • Beschikken Diploma die door MQA / Maleisische regering wordt erkend; of
 • Andere gelijkwaardige kwalificaties erkend door MQA / Maleisische regering.

4-jaar-programma (met inbegrip van de Stichting in Businesss en Management)

 • Pass SPM / SPMV / O-niveau met 5 credits waaronder wiskunde of gelijkwaardig diploma.

Engels Proficiency Eisen

International Students

 • TOEFL 550 / IELTS Band 4,5 / Pre-U of secundair onderwijs ondernomen in het Engels medium.
 • (Studenten zonder TOEFL en IELTS zijn verplicht in te vullen en slagen voor een Intensief Engels programma aangeboden door de Universiteit)
 • De geldigheidsduur voor de TOEFL en IELTS is twee (2) jaar vanaf de datum van het vonnis.

MALAYSIAN STUDENTEN

 • Maleisische studenten die zich inschrijven in programma's Universiti Tun Abdul Razak bacheloropleiding moet een minimum van Band 4 bezitten in hun Maleisië Universiteit Engels Test (MUET).
 • (Studenten zonder het minimum van MUET score nodig zijn om te voltooien en slagen voor een Intensief Engels programma aangeboden door de Universiteit).

Opmerking: Extra kosten wordt opgelegd voor het Intensief Engels programma gebaseerd op studenten plaatsing niveau, in aanvulling op de respectieve programma vergoedingen.

Carrièrekans

Carrière mogelijkheden zijn: Wealth Management Officer / Manager, regelgeving en toezicht Officer / Manager, islamitische Structured Products Officer / Supervision, Takaful Agent / Consultant, Islamic Banking and Finance Analyst, Islamic Banking and Finance Specialist, en islamitische Banking and Finance Onderzoeker.

Vergoedingen

Undergraduate Fee Structuur voor lokale studenten

Undergraduate Fee Structuur voor internationale studenten

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Juni 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Maleisië - Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan