Bachelor of Business Administration (Hons) in de toegepaste economische wetenschappen

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (Hons) in de toegepaste economische wetenschappen

United International College

Bachelor of Business Administration (Hons) in de Toegepaste Economische Wetenschappen

Dit programma is gericht op studenten met een sound tertiair onderwijs die niet alleen hun geest traint, hun kritische vermogens te ontwikkelen, en hen voorzien van een praktische beroepsoriëntatie, maar ook hen aanmoedigen om een ​​leven lang uitzicht op onderwijs en zelfontplooiing te nemen bieden .

De algemene educatieve doelstellingen van het programma zijn om studenten in staat te profiteren van een brede basis onderwijs als ze een bedrijf opleiding met een specialisatie in de Toegepaste Economische Wetenschappen na te streven, en om hun problemen op te lossen, de besluitvorming te ontwikkelen en innovatief denken vaardigheden te hanteren real-life uitdagingen. Dienovereenkomstig, zullen de studenten worden verplicht om een ​​reeks van het algemeen onderwijs, zakelijke en financiële cursussen te bestuderen om een ​​evenwichtige vrije kunsten en het bedrijfsleven het onderwijs te realiseren. Dit is in overeenstemming met de missie van het verstrekken van de studenten met een hele persoon opleiding die hen voorbereidt op een leven lang leren en wereldburgerschap UIC. Zakelijke cursussen zijn gericht op het bieden van de kennis en vaardigheden die van de hedendaagse zakelijke en zakelijke leiders worden verwacht. Toegepaste Economische cursussen bieden de nadruk op de belangrijke speciallism.

BBAAE101

Leerplan

Dit is een full-time programma leidt tot de graad van Bachelor of Business Administration (Hons) in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten zijn verplicht om 132 eenheden onder het curriculum structuur te voltooien als volgt:

BBAAECurriculumStructure

In aanvulling op het voldoen aan de vereiste 12-eenheid van grote electieve cursussen, worden de studenten aangemoedigd om hun vrije electieve eenheden gebruiken om meer grote keuzevakken op basis van hun belangen in verschillende gebieden van specialisatie voor de toekomstige ontwikkeling.

Het aanbod van de grote keuzevakken elk semester is onderhevig aan kleine wijzigingen en aanpassingen afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel.

Algemene Onderwijsbond Core and Distribution Cursussen

Onder Algemene Onderwijsbond, zijn studenten verplicht om zowel de Algemene Onderwijsbond Core Eisen en de Algemene Onderwijsbond Distribution eisen te voldoen.

Gratis Keuzevakken

De 24 eenheden van de Vrije keuzevakken kunnen worden gebruikt door studenten om (a) brengen een semester in het buitenland; (B) neemt een minderjarige of (c) neemt meer GE / Engels / andere grote cursussen.

Hele Pearson Education Verworven Competenties (WPEX) Modules

Alle studenten zijn verplicht om 4 eenheden WPEX modules te voltooien.

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carriere vooruitzichten

Toegepaste Economie (AE) maakt gebruik van economische theorie en analytische methoden om een ​​aantal praktische vraagstukken in het bedrijfsleven, de industrie, financiën, en de overheid aan te pakken. Veel universiteiten bieden undergraduate en graduate graden in de toegepaste economische wetenschappen, wat kan leiden tot een breed scala aan carrièremogelijkheden die analytische en probleemoplossende vaardigheden nodig hebben om dagelijkse zakelijke problemen aan te pakken. Kansen voor economen variëren van posities in het bedrijfsleven, zoals banken, verzekeringen, investeringen en communicatie ondernemingen, die in academische instellingen, overheidsinstellingen, brancheorganisaties en adviesorganisaties.

De BBA diploma in AE zal zeer nuttig voor studenten bij het verkrijgen van de werkgelegenheid als toegepaste economen en in toekomstige carrière ontwikkeling. De AE-programma levert undergraduate klassen die goed inzetbare afgestudeerden te produceren, en dat het programma is ontworpen met de behoeften van de werkgevers in het achterhoofd (en met design input en feedback van degenen die zijn tewerkgesteld / in dienst onze afgestudeerden).

Afgestudeerden die grote in de AE ​​op UIC zou kunnen landen op entry-level posities, zoals business analist, marktanalist, specialist human resources, verzekeraar, en supply chain manager. Een toegepaste economische wetenschappen mate zou kunnen leiden tot een carrière in de lokale, provinciale of federale overheid. Studenten met graduate graden in de toegepaste economische wetenschappen vaak op zoek naar een loopbaan als bedrijfsleven of de overheid economen, die gegevens verzamelen en aan de economische omstandigheden te analyseren en adviseren beleidsmakers. Een toegepaste economische achtergrond kan ook leiden tot een carrière als accountant, financieel analist, of het management consultant. Volgens enquêtes van de UIC-alumni, worden ze in dienst van bedrijven, waaronder: Deloitte, CGB Bank, Dowin Asset Management Co, Glanz, Comvoy, Prudential, Global Sources, China Mobile, en TCL.

Economen hebben uitstekende vooruitzichten op werk. Enkele voorbeelden van de soorten werk dat UIC afgestudeerden doen zijn:

 • De lokale overheid en de ontwikkeling agentschap ambtenaren
 • Ambtenaren in regelgevende agentschappen
 • Commercieel / business analisten voor multinationals en grote organisaties
 • Economisch assistenten in ministeries of instellingen
 • Academische posten, zoals onderzoek assistenten in universiteiten en onderzoeksinstituten
 • Leidinggevende posities in charitatieve organisaties
 • Bestuurlijke en registeraccountants
 • Analisten en financiële adviseurs
 • Business en corporate management professionals

Verdere studie

 • Afgestudeerden worden ook aangemoedigd om hun postdoctorale studie in Hong Kong of in het buitenland voort te zetten. Het curriculum van de opleiding voldoet aan de internationale normen. Bovendien, met behulp van internationale en populaire schoolboeken voor onze cursussen en het uitvoeren van de colleges in het Engels studenten helpen een voordeel in het nastreven van verdere studies.
BBAAE102
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan