Bachelor of Business Administration (Hons) in e-business management en informatiesystemen

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (Hons) in e-business management en informatiesystemen

United International College

Bachelor of Business Administration (Hons) in e-Business Management en Informatie Systemen

Het programma is bedoeld zijn voor studenten met een sound tertiair onderwijs die niet alleen hun geest traint, hun kritische vermogens te ontwikkelen, en hen voorzien van een praktische beroepsoriëntatie, maar ook hen aanmoedigen om een ​​leven lang uitzicht op het onderwijs en de zelf- nemen bieden ontwikkeling.

De algemene educatieve doelstellingen van het programma zijn om studenten in staat te profiteren van een brede basis onderwijs als ze een bedrijf onderwijs te volgen met een specialisatie in e-Business Management en Information Systems. Dienovereenkomstig, zullen de studenten worden verplicht om een ​​reeks algemene onderwijs, het bedrijfsleven en e-business en informatiesystemen cursussen te bestuderen om een ​​evenwichtige vrije kunsten en het bedrijfsleven het onderwijs te realiseren. Dit is in overeenstemming met de missie van het verstrekken van de studenten met een hele persoon opleiding die hen voorbereidt op een leven lang leren UIC. Zakelijke cursussen richten zich op de kennis en vaardigheden verwacht van de hedendaagse zakelijke en zakelijke leiders. Het e-Business Management en Information Systems cursussen bieden een meer gericht onderwijs in de grote specialisme.

Leerplan

Dit is een full-time programma leidt tot de graad van Bachelor of Business Administration (Hons) in e-Business en Information System. Studenten zijn verplicht om 132 eenheden onder het curriculum structuur te voltooien als volgt:

BBAebCurriculumStructure

In aanvulling op het voldoen aan de 6-eenheden eis van grote electieve cursussen, worden de studenten aangemoedigd om hun vrije electieve eenheden gebruiken om een ​​aantal belangrijke keuzevakken op basis van hun belangen in verschillende gebieden van specialisatie voor de toekomstige ontwikkeling.

Het aanbod van de grote keuzevakken elk semester is onderhevig aan kleine wijzigingen en aanpassingen afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel.

Algemene Onderwijsbond Core and Distribution Cursussen

Onder Algemene Onderwijsbond, zijn studenten verplicht om zowel de Algemene Onderwijsbond Core Eisen en de Algemene Onderwijsbond Distribution eisen te voldoen.

Gratis Keuzevakken

De 15 eenheden van de Vrije keuzevakken kunnen worden gebruikt door studenten om (a) brengen een semester in het buitenland; (B) neemt een minderjarige of (c) neemt meer GE / Engels / andere grote cursussen.

Hele Pearson Education Verworven Competenties (WPEX) Modules

Alle studenten zijn verplicht om 4 eenheden WPEX modules te voltooien.

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carriere vooruitzichten

Loopbaanperspectieven voor afgestudeerden

De brede adoptie en integratie van informatiesystemen in de moderne bedrijven en de snelle expansie van de elektronische marktplaatsen hebben een rijk scala aan directe werkgelegenheid geboden voor afgestudeerden van EBIS programe, zowel in de regio Groot-China en de wereldwijde markt. Het programma streeft naar afgestudeerden bruidegom met zowel de concrete vaardigheden in theorie en praktijk en de overdraagbare attributen en attitudes van levenslang leren die zorgen voor aanhoudende succes in hun carrière in posities zoals bedrijfsobligaties CIO's, consultancy partners en eigenaren van e-business en leidinggevenden.

Voor afgestudeerden van de EBIS-programma, de werkgelegenheid in overvloed, zoals: a) systeemanalisten, IT-coördinatoren, IT-auditors
b) business analisten en consultants
c) e-business analisten en e-business managers
d) projectmanagers
e) de sociale media en e-marketing specialisten
f) instructeurs of leraren van IT Bovendien, afgestudeerden van de EBIS programma kan ook postdoctorale studie in aanverwante disciplines, zoals informatiesystemen, engineering, marketing, management, e-commerce, communicatie en media studies, enz. voort te zetten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan