Bachelor of Business Administration (Hons) in het beheer van de human resources

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (Hons) in het beheer van de human resources

United International College

Bachelor of Business Administration (Hons) in Management van Human Resources

De BBA (Honours) in Management van Human Resources is bedoeld om studenten te voorzien van een brede universitaire opleiding die hun analytische geest traint, de ontwikkeling van hun kritisch vermogen, en hen voorzien van een praktische opleiding op het gebied van human resource management, alsmede hen aan te moedigen een levenslange zicht op te nemen onderwijs en zelfontplooiing ..

Het programma is ontworpen om studenten in staat te profiteren van een aanbod van algemene opleidingen als ze een bedrijf onderwijs te volgen met een specialisatie in human resource management. Dienovereenkomstig, zullen de studenten in dit programma nodig zijn om een ​​scala van het algemeen onderwijs, het bedrijfsleven en human resource management cursussen te bestuderen om een ​​evenwichtige vrije kunsten en het bedrijfsleven het onderwijs te realiseren. Dit is in overeenstemming met de missie van het verstrekken van de studenten met een holistische opleiding die hen voorbereidt op een leven lang leren UIC. De algemene business courses zorgen voor een meer gerichte cursus aanbieden met betrekking tot de kennis en vaardigheden verwacht van de hedendaagse zakelijke en zakelijke leiders. Het human resource management cursussen zijn ontworpen om een ​​nog meer gericht onderwijs in de belangrijkste specialisme te bieden.

BBAMHR101

Leerplan

Dit is een full-time programma leidt tot de graad van Bachelor of Business Administration (Hons) in Management van Human Resources. Studenten zijn verplicht om 132 eenheden onder het curriculum structuur te voltooien als volgt:

BBAmhrCurriculumStructure

In aanvulling op het voldoen aan de vereiste 6-eenheid van grote electieve cursussen, worden de studenten aangemoedigd om hun vrije electieve eenheden gebruiken om een ​​aantal belangrijke keuzevakken op basis van hun belangen in verschillende gebieden van specialisatie voor de toekomstige ontwikkeling.

De beschikbaarheid van grote keuzevakken elk semester is onderhevig aan kleine wijzigingen en aanpassingen.

Algemene Onderwijsbond Core and Distribution Cursussen

Onder Algemene Onderwijsbond, zijn studenten verplicht om zowel de Algemene Onderwijsbond Core Eisen en de Algemene Onderwijsbond Distribution eisen te voldoen.

Gratis Keuzevakken

De 24 eenheden van de Vrije keuzevakken kunnen worden gebruikt door studenten om (a) brengen een semester in het buitenland; (B) neemt een minderjarige of (c) neemt meer GE / Engels / andere grote cursussen.

Hele Pearson Education Verworven Competenties (WPEX) Modules

Alle studenten zijn verplicht om 4 eenheden WPEX modules te voltooien.

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carriere vooruitzichten

Het beheer van de menselijke hulpbronnen blijft een strategische rol in de economische ontwikkeling van China te spelen. Deze rol zal nog kritischer naar China te worden als het beweegt in de waardeketen van de economische ontwikkeling. China's voortdurende succes in de concurrentie met andere opkomende markten voor het aantrekken van buitenlandse directe investeringen zal niet alleen afhangen van haar vermogen om meer ingenieurs en wetenschappers, produceren, maar ook over de vraag of het voldoende professionele managers, resource professionals bijzonder mens te leiden kunnen produceren en motiveren van medewerkers om te voldoen aan eisen van de industrie.

Er is een tendens in China voor bedrijven om human resource management functies toewijzen vooral het personeel administratieve gebieden, zoals naleving van de wet, records onderhoud, en uitgifte van personeelsbeleid. Een modern beheer van Human Resources-programma aangeboden door UIC wil dit denken uit de afgestudeerden te verwijderen en te vervangen door een bedrijf strategische visie op HRM. Zo, een human resource management professional is een strategische partner van een organisatie, en human resource activiteiten en programma's worden georganiseerd om de verwezenlijking van de doelstellingen van een organisatie te steunen.

De opkomst van China en de toenemende bekendheid op het wereldtoneel zal de vraag naar human resource management vaardigheden en praktijken te verhogen, in aanvulling op de internationale vooruitziende blik en bekwaamheid in het Engels. Deze trend zal leiden tot een sterke en groeiende arbeidsmarkt, ondersteund door lokale en buitenlandse internationale ondernemingen, voor afgestudeerden van de MHR programma.

Verdere studie

Afgestudeerden worden ook aangemoedigd om hun postdoctorale studie in Hong Kong of in het buitenland voort te zetten. Het curriculum van de opleiding voldoet aan de internationale normen. Bovendien, met behulp van internationale en populaire schoolboeken voor onze cursussen en het uitvoeren van de colleges in het Engels studenten helpen een voordeel in het nastreven van verdere studies.

BBAMHR102
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan