Bachelor of Business Administration (Hons) in verzekeringen

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration (Hons) in verzekeringen

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Waarom studeren VERZEKERING

UNIRAZAK's Bachelor of Business Administration (Verzekeringen) (Hons) is een innovatief opleiding die gericht is op degenen die streven naar professionele managers en leiders in de geglobaliseerde verzekering industrie voor te bereiden. Het programma is ontworpen door samenwerking met relevante instellingen en vooraanstaande experts in het veld. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met algemene zakelijke operationele kennis alsmede de gespecialiseerde kennis van de principes en praktijken van de verzekering.

De verzekeringssector, dat is dynamisch en steeds veranderende, biedt afgestudeerden uitstekende carrièremogelijkheden voor uitdagende professionele werk, innovatie en creatieve bijdrage voor de vooruitgang van hun organisaties. Een belangrijk kenmerk van dit programma is de gespecialiseerde technische opleidingen die in overeenstemming zijn met de lokale praktijken en internationale normen. Het programma is onderscheidend in zijn flexibiliteit, met een scala aan keuzevakken verzekering cursussen die studenten toelaten de mogelijkheid zich te specialiseren in het algemeen of levensverzekeringen.

Doelstelling

 • Om professionele managers en leiders te produceren in de geglobaliseerde verzekeringssector.
 • Om studenten met algemene zakelijke operationele kennis in aanvulling op de gespecialiseerde kennis van de principes en praktijken van de verzekering uit te rusten.
 • Het programma is zo ontworpen dat de studenten niet alleen leren in de collegezaal, maar krijgen ook praktische kennis en ervaring door middel van projecten en opdrachten op het gebied van professionele verzekering experts.
bachelor201

Toelatingseisen

3-Year-programma

 • Pass SPM / SPMV / O-niveau met 5 credits, waaronder sterke credits in Bahasa Melayu, Engels en Wiskunde of gelijkwaardige kwalificaties, EN
 • Pass STPM / A-niveau met 3 opdrachtgevers; of
 • Pass Matriculation, stichting of Pre-universiteit; of
 • Pass Unified Examination Certificate (UEC) met 5Bs waaronder het Engels; of
 • Beschikken Diploma die door MQA / Maleisische regering wordt erkend; of
 • Andere gelijkwaardige kwalificaties erkend door MQA / Maleisische regering.

4-jaar-programma (met inbegrip van de Stichting in Businesss en Management)

 • Pass SPM / SPMV / O-niveau met 5 credits, waaronder sterke credits in Bahasa Melayu, Engels en wiskunde of gelijkwaardig diploma.

Engels Proficiency Eisen

International Students

 • TOEFL 550 / IELTS Band 4,5 / Pre-U of secundair onderwijs ondernomen in het Engels medium.
 • (Studenten zonder TOEFL en IELTS zijn verplicht in te vullen en slagen voor een Intensief Engels programma aangeboden door de Universiteit)
 • De geldigheidsduur voor de TOEFL en IELTS is twee (2) jaar vanaf de datum van het vonnis.

MALAYSIAN STUDENTEN

 • Maleisische studenten die zich inschrijven in programma's Universiti Tun Abdul Razak bacheloropleiding moet een minimum van Band 4 bezitten in hun Maleisië Universiteit Engels Test (MUET).
 • (Studenten zonder het minimum van MUET score nodig zijn om te voltooien en slagen voor een Intensief Engels programma aangeboden door de Universiteit).

Opmerking: Extra kosten wordt opgelegd voor het Intensief Engels programma gebaseerd op studenten plaatsing niveau, in aanvulling op de respectieve programma vergoedingen.

Carrièrekans

Afgestudeerden kunnen professionele managers en leiders te worden in de geglobaliseerde verzekeringssector. Ze kunnen werken als een risico management specialist, herverzekering en verlies aanpassen specialist, verzekeraars, verzekeringsadviseur, claims expert of verzekeringsmakelaar, onder andere.

Vergoedingen

Undergraduate Fee Structuur voor lokale studenten

Undergraduate Fee Structuur voor internationale studenten

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Juni 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Maleisië - Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan