Bachelor of Business Administration (Parijs en Nice)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van de Bachelor of Business Administration-programma:

Ingericht als een gezamenlijk programma tussen Ipag Business School en Nottingham Business School of de Universiteit van Zuid-Wales, is dit 3-jarige zakelijke graad gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van de student op het gebied van het internationale bedrijfsleven en management. Bedrijven zijn het bouwen van een wereldwijde aanwezigheid in een omgeving van toenemende onderlinge economische afhankelijkheid tussen de naties, die een vraag naar internationaal management know-how en voor afgestudeerden met internationale zakelijke vaardigheden die in staat zijn effectief te werken over de grenzen heen zijn heeft aangewakkerd.

66246_728x290.gif

Leer methodes

Cursussen worden geleverd door een combinatie van lezingen en kleine onderwijsgroepen waar student-docent interactie wordt aangemoedigd. De meeste modules zijn onder andere groep projecten waar de studenten in staat zijn om uit de eerste hand ervaring met het werken in een multicultureel team te verwerven. Presentaties en rapporten maken deel uit van de permanente evaluatie evaluatieproces, en een afsluitend examen in elke module wordt zat aan het einde van het semester. Studenten studeren in Parijs en Nice moet een verplichte 4 maanden durende stage in te vullen en te rapporteren in het tweede semester van jaar 3, om het programma te voltooien. Er is ook de optie van de University of South Wales om een ​​stage te ondernemen in plaats van een academische semester.

De Ipag Business School BBA maakt Baccalaureate / High School Diploma houders naar:

  • Master in 3 jaar het algemeen management vaardigheden die nodig zijn om te werken in een grote groep;
  • Leer hoe te ontwikkelen en te werken in een multiculturele omgeving;
  • Verwerven van een internationaal profiel door het bestuderen voor een dubbele Bachelor Honours diploma op 2 prestigieuze Britse universiteiten:
  1. Universiteit van Zuid-Wales
  2. DUUR

3 jaar

ACCREDITATIES

Het beoordelingssysteem werkt volgens de principes van het European Credit Transfer System (ECTS), dat 60 credits toekent voor elk academiejaar. Alle verplichte werkzaamheden zijn geaccrediteerd.

Toelatingseisen

Vereisten :

  • Baccalaureaat, diploma van de middelbare school OF equivalent
  • Engels - minimum TOEFL-score van 500 op de papieren test of 65 op de internetgebaseerde test, of 5,5 op de IELTS-test
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Lees Minder
Parijs , Leuk , Londen , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Meer Minder