Bachelor of Business Administration (top-up) (uitgereikt door zuidelijk kruis universiteit, Australië)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Business Administration biedt studenten de mogelijkheid om een ​​uitgebreide kennis van het management en de beroepspraktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van de industrie specifieke disciplines te krijgen. Studenten hebben flexibiliteit bij het bepalen van de structuur van hun studie.

Het internationale bedrijfsleven specialisatie bereidt afgestudeerden om te reageren op de complexiteit van de wereldwijde markten, kwesties zoals cross-culturele communicatie en onderhandeling, alternatieve marktstructuren, schommelingen in de vraag van de consument patronen en verschillen in regelgeving van de overheid en de wet. Studenten af ​​met een goed begrip van leiderschap, strategie, culturele diversiteit, communicatie en besluitvorming als het gaat om hedendaagse internationale zakelijke kwesties.

Afgestudeerden kunnen kansen in managementfuncties binnen particuliere en overheidsorganisaties, human resource management, marketing, internationale zaken, financiën, informatiesystemen en het beheer te vinden.

Over het Zuiderkruis School of Business en Toerisme

De School of Business en Toerisme biedt een suite van de industrie-relevante business management, toerisme en informatietechnologie graden, onderscheiden zich door hun flexibiliteit en stagemogelijkheden.

Studenten krijgen een uitgebreide reeks van zaken, toerisme en informatietechnologie graden die worden geïnformeerd door onderzoek, beoordeeld door de industrie leiders en onderwezen door experts. Cursussen van de School zijn bedoeld om kennis en vaardigheden en open deuren en mogelijkheden van studenten om ze overal in de wereld op te bouwen. Onze eigentijdse cursussen behandelen disciplines waaronder reclame, marketing, public relations, product management, management, international business, human resource management, investment, banking, boekhouding en financiën, hotel management, congres en event management, hospitality management en informatietechnologie.

De School of Business en Toerisme is vastbesloten om excellentie in het onderwijs en de graden zijn allemaal aangepast aan de industrie eisen te voldoen. Ze combineren academische discipline met de hedendaagse praktijk in de sector, zodat studenten de vaardigheden om te slagen in complexe bedrijfsomgevingen.

The Good Universities Guide 2015-2016 Tarieven MBA (Master of Business Administration) vijf sterren voor het krijgen van een baan en sociale rechtvaardigheid.

Met een focus op het beleid en de planning, het onderzoek analyseert de regionale economische ontwikkeling, corporate governance, human resources, leiderschap, ondernemers, organisatorische veranderingen, en klantenonderzoek.

De school heeft ongeveer 4000 studenten in Australië en offshore. Zij worden ondersteund door ongeveer 40 full-time medewerkers die academische en professionele kwalificaties en ervaring beschikken.

Assessment Methods

Beoordeling kan zijn in de vorm van essays, rapporten, audio-of video-presentaties, online quizzen, case-analyses of probleem resoluties en onderzoek.

Modules worden gegeven in een face-to-face manier.

Daarnaast moeten studenten van het dagprogramma minimaal 90% collegebezoek bereiken om in aanmerking te komen om te zitten voor het onderzoek.

Graduatie

Na de succesvolle afronding van het programma, zal afgestudeerden worden bekroond met de Bachelor of Business Administration door Southern Cross University. Afgestudeerden kunnen de de daarvoor titel BBA gebruiken na hun namen.

Toelatingseisen

| De aanvragers moeten van 18 jaar en ouder zijn, en voldoen aan ten minste één van de volgende eisen:
  • MDIS Advanced Diploma in Business Administration (International Business) *, OF
  • Equivalent zakelijke Diploma kwalificatie van een lokale Polytechnic; OR

Andere relevante diploma's kunnen in aanmerking komen voor plaatsing op een case-by-case basis *Aanvragers moeten de MDIS Diploma in Business Administration (International Business) of gelijkwaardig diploma te hebben afgerond of verwante kwalificaties zoals beoordeeld door SCU.

Engels Eisen

  • Aanvragers die middelbaar studie hebben afgerond tot het equivalent van de Australische jaar 12 in Singapore en de voertaal is Engels; of
  • Aanvragers die ten minste een jaar full time studie (of gelijkwaardig part time studie) bij AQF diploma gelijkwaardig of hoger in Singapore en de voertaal was Engels hebben afgerond; of
  • Kandidaten met minimaal klasse C6 Pass in het Engels op GCE 'O' Level plus een Singapore Diploma waar de voertaal was Engels zijn niet verplicht om een ​​bewijs van Engels taalvaardigheid te bieden.

Alle andere aanvragers moeten yo te zitten voor een van de volgende Engels tests en de minimaal vereiste score te behalen: - Internationaal Engels Language Testing System (IELTS): bereiken 6,0 overall met een minimum van 5,5 in elke subgroep; OR - Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) op papier gebaseerde: een score van 550 met een minimum van 4,5 in de test van geschreven Engels te bereiken; OR - TOEFL-internet-based: het bereiken van een score van 60, zonder het schrijven / spreken scoren minder dan 17 en niet lezen / luisteren score van minder dan 11; OR - Pass MDIS Professional Certificate in het Engels (PCIE); OF - Een gelijkwaardig geacht door Southern Cross University.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management ... Lees meer

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDIS Pte Ltd) to oversee its Singapore academic operations, and MDIS International Pte Ltd to further its globalisation strategy. Lees Minder
Singapore , Grenoble + 1 Meer Minder