Bachelor of Business Administration - ACCEL

&nbsp

Mission Statement: De Bachelor of Business Administration graad bereidt afgestudeerden, in een niet-traditionele omgeving, met de basis tools die nodig zijn voor succes in een steeds veranderende zakelijke omgeving te bereiken. Dit wordt versterkt door een curriculum met uitdagende kernvakken in basis kennis van zaken en toepassingen, versterkt door het hoogste niveau keuzevakken of concentratie specifieke cursussen. De mate is ontworpen om afgestudeerden om doelstellingen als professionele ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, persoonlijke groei, of arbeidsmobiliteit te voldoen.


Vereisten voor toelating: Om te worden toegelaten, moet de aanvrager worden aangemerkt als volwassen studenten en moet hebben gehad een minimum van drie jaar van belangrijke full-time baan, dat wil zeggen in staat normaal gesproken beschouwd als een carrière-track leidinggevende, toezichthoudende , of een andere professionele positie waarvoor specifieke ervaring en kennis.


Toelating tot het programma: Alle BBA studenten worden in eerste instantie toegelaten als pre-business studenten. Na het succesvol afronden van de drie kernvakken en een vierde gespecialiseerde cursus met een minimum 2,5 GPA, kunnen studenten van toepassing voor de volledige toelating tot de belangrijkste. Een student moet transfer credit ontvangen voor een van de bovenstaande cursussen, zal een andere Anderson University business course worden vervangen.

&nbsp

Concentraties:

&nbsp

  • Computer Information Systems - ACCEL
  • Business Administration: Gezondheidszorg Management - ACCEL

&nbsp

Zie 11 andere vakken van Anderson University South Carolina »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission application deadline
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission application deadline
Einddatum