Bachelor Of Business Administration - Bedrijfsbeheer

Centria University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration - Bedrijfsbeheer

Centria University of Applied Sciences

  • Kwalificatie: Bachelor of Business Administration - Lengte & Duur: 3,5 jaar, 210 studiepunten, full-time studie - Plaatsen: 25 - Campus: Talonpojankatu 2, Kokkola - Student selectie: Alle in aanmerking komende aanvragers zullen worden uitgenodigd voor de nationale toelatingsexamen nemen plaats in de weken 43-15. De selectie is gebaseerd op het toelatingsexamen certificaat en toelatingsexamen of alleen het toelatingsexamen.

Centria's BBA graden geeft vaardigheden en expertise in een grote hoeveelheid zakelijke velden en het programma is gericht op twee hoofdthema's; ondernemerschap en internationalisering. Studenten zijn in staat om te beginnen, beheren en hun eigen bedrijven te behouden of hun beroep verder te ontwikkelen in een lokale of internationale onderneming, hetzij in Finland of in het buitenland. Studenten krijgen de mogelijkheden om te werken in de verkoop, marketing, boekhouding, beheer op basis beroepen. Ze zijn in staat aan te passen en het beheer van veranderingen in de levensduur omgevingen. Je studie aan Centria: De BBA studies beginnen bij Centria door het leggen van een stevig fundament op de basisprincipes van het bedrijfsleven - business planning, marketing, boekhouding, economie, management, interculturele competenties en natuurlijk talen. U zult vaardigheden te verwerven in de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven.

Tijdens het 2de semester van je tweede jaar, ben je klaar om tijd te wisselen in een buitenlandse universiteit te studeren. U kunt kiezen uit meer dan 20 zakelijke universiteiten over de hele wereld en toe te passen voor de beste degenen die het beste bij u past. Of, als je wilt om het verder te nemen, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een double-opleiding, bij één van onze specifieke universitaire partners, hetzij in Frankrijk, China en Kameroen - kortom, zou u besteedt een volledige academische studie in het buitenland aan de universiteit en krijgen een Business diploma van de universiteit in aanvulling op degene die je zult bij het afstuderen ontvangen van Centria. Tijdens je 3 jaar, na uw terugkeer van uw uitwisseling periode zal je studie professionele cursussen op Centria, zoals CRM, ondernemingsrecht, internationale marketing, ERP, internationale economie, organisatie-ontwikkeling en wereldwijde business studies - om er maar een paar te noemen. U vindt het programma te beëindigen door het produceren van een professionele thesis wordt ondersteund door één van onze deskundige en ervaren begeleiders. Zodra de onderzoeken zijn afgerond, het resterende deel is stage in een echt bedrijf - zowel Finse als in het buitenland, weer afhankelijk van je eigen interesses en motivatie. Vergeet niet dat u een volledige kans om de stage ook doen tijdens je studie, bijvoorbeeld tijdens periodieke pauzes - we zijn flexibel. We kunnen zelfs meerdere werkperiodes combineren tijdens je studie met uw werk ervaring die u voor uw BBA programma studies aan Centria UAS opgedaan!

Uw toekomst BBA afgestudeerden kunnen zich aanmelden voor praktische en leidinggevende functies. Ze kunnen worden gehuurd om beroepsmatige titels zoals: export en import manager, vertegenwoordiger, marketing manager, de belangrijkste accountant, office manager, project manager, inkoopmanager, CEO, financieel manager, resource manager mens en ondernemer.

We werken samen met Anttila, Halpa-Halli, Minimani, KPO, Citymarket, Boliden Kokkola Oy, Best-Hall Oy, Art-Print, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Decatour Electronics, Häggblom Oy, Nordea, Manpower, Baltic Yachts, Beneveo , HUR Oy, Centraal-Österbotten Hospital Center, Kokkola Sporthal, Kärkkäinen, Eila Helen, CB Stad Kokkola, Kokkola Toerisme, de stad van Kokkola, Kosek.

Over het gebied: Rond Centria, zijn er meer internationale bedrijven dan in enig ander gebied in Finland. Zo wordt de boot sector wereldwijd bekend voor topjachten die hier worden gebouwd. Zelfs Rolls Royce zijn productie in Kokkola! Dat in het achterhoofd, de focus van het BBA programma op Centria is ondernemerschap en internationale bedrijfsleven. Gedurende de studies studenten onderzoekt de groei van ondernemingen uit de business concept naar een volledig operationeel bedrijf in de internationale markt. Centria ligt aan de westkust van Finland. De campus ligt op slechts een paar minuten afstand van de kust. De campus is omgeven door prachtige natuur, dat vele mogelijkheden voor outdoor-activiteiten biedt.

Postdoctorale studies: Kokkola University Consortium Chydenius biedt diverse Bachelor niveau zakelijke studies van Vaasa Open University. Het is mogelijk om direct te solliciteren naar Vaasa University Masteropleiding in Business Studies na het voltooien van een bachelor's degree in een hogeschool.

Na drie jaar werkervaring kun je studie voort te zetten en toe te passen voor de Centria's MBA-programma.

Collegegeld: De herfst 2016 inname is de laatste kans voor studenten van buiten de Europese Economische Ruimte (EAA) om te studeren in Finland zonder collegegeld. Door het toepassen van in september 2016 en het starten van een studie aan Centria in januari 2017 worden geen studenten moeten geen collegegeld te betalen voor hun studie aan Centria.

Voor hun visumaanvraag moeten de studenten een bewijs voor hun eigen levensonderhoud, reiskosten en andere kosten tijdens hun studie. De kosten van levensonderhoud in Finland is gemiddeld vergelijkbaar met de rest van Europa. Kortom, voor de kosten zoals huur, voeding en persoonlijke kosten, zal je ongeveer 560 euro per maand nodig hebben, dat is 12 x 560 = 6 720 euro voor een jaar. Centria UAS biedt geen financiële hulp voor studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Application online: www.studyinfo.fi
Locations
Finland - Kokkola
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application online: www.studyinfo.fi
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Finland - Kokkola
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application online: www.studyinfo.fi
Einddatum Vraag informatie aan