Bachelor of Business Administration Faculteit Bedrijfskunde

Asian University Thailand

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration Faculteit Bedrijfskunde

Asian University Thailand

Bachelor of Business Administration Faculteit Bedrijfskunde

&nbsp

Het meest unieke aspect van het zakelijke programma's op Aziatische University is de werkervaring eis. Elke zomer, zullen alle studenten de kans om real-world werkervaring op te doen door middel van een serie van 3-maands stages. Voor BBA studenten, het eerste jaar stage is optioneel, terwijl de stageplaatsen voor het tweede en derde jaars studenten zijn verplicht. Alle full-time MBA-studenten zijn verplicht om de stages te ondernemen.

&nbsp

In het verleden hebben een aantal gerenommeerde organisaties deel aan stage Aziatische Universiteit van programma's.Aziatische Studenten aan de universiteit had mogelijkheden om te werken bij Capital Nomura (Thailand), General Mo-toren (Thailand), Hong Kong en Shanghai Banking Corporation (Thailand), Jardine Fleming Thanakom Se-curities, Lowe Lintas en Partners, Procter & Gamble (Thailand) , de Securities and Exchange Commission van Thailand, de Beurs van Thailand, Tesco-Lotus, Thai Airways International, TMB Asset Management, en volledige toegang Communicatie (DTAC).
Deze mogelijkheden bieden studenten een uitstekende leerervaring in praktische en functionele aspecten van het werken in een echte business organisatie.

Dynamische leeromgeving

&nbsp

Aziatische Studenten aan de universiteit worden blootgesteld aan een zeer dynamische leeromgeving met kleine klassen en hoge mate van interactie tussen studenten en docenten.Verder docenten die afkomstig zijn uit de hele wereld maken van de dynamiek. Daarnaast zullen veel studenten worden aangesteld om de persoonlijke begeleiders, wiens verant-woordelijkheid is het bewaken en in studentenhuizen ontwikkeling te ondersteunen. Werkgroepen zijn meestal klein en uitgevoerd buiten de reguliere lestijd.

Flexibele curricula

&nbsp

Alle zakelijke studenten hoeven niet te committeren aan een specialisatie tot ze hebben alle de core-business onderwerpen (twee jaar voor BBA studenten en een jaar voor MBA-studenten), die zijn ontworpen om studenten een breed inzicht in de verschillende zakelijke disciplines. Na het afronden van de essentiële voorwaarden, studenten hebben een optie om te kiezen uit een aantal specialisaties te vinden op Asian University (bv, Accounting, Banking and Finance), Bedrijfseconomie, Management of Information Systems (MIS), en Marketing).Studenten kunnen ook kiezen voor een klein gebied van specialisatie.

&nbsp

&nbsp

Leiderschap trainingsprogramma

&nbsp

Een reeks van het leiderschap trainingen is beschikbaar voor zakelijke studenten. De cursussen hebben als doel om leider-schip en teamwork vaardigheden te ontwikkelen om studenten te helpen zich all-round leiders voor de samenleving. Het programma is ook ontworpen om te poetsen en analytisch en kritisch denken vaardigheden aan te scherpen voor de besluitvorming in een dynamisch milieu. Het hoogtepunt van de leiding-programma is het laatste trainingskamp bij de Koninklijke Thaise Marine hoofdkwartier, waar de studenten te ontmoeten fysieke en psychologische uitdagingen bedoeld om hun leiderschap en teamwork te testen.

&nbsp

&nbsp

Programma beschrijving

&nbsp

Het programma bestaat uit een aantal afzonderlijke maar onderling samenhangende 'onderwerpen', elk met een aangewezen Credit waarde.Het volledige programma bevat een deel van de algemene vorming onderwerpen ',' Business Onderwerpen 'en' vrije keuze 'onderwerpen, in overeenstemming met aanbevelingen van het ministerie van Onderwijs, Commissie op het Hoger Onderwijs. Het programma onderwerpen zijn gerangschikt in een progressieve volgorde door middel van vier jaar. Studenten moeten studeren een totaal van 36 studiepunten per jaar. Individuele personen zijn normaal gesproken 3 credits en loopt via een semester, met uitzondering van de methoden van onderzoek en het Research Project.

&nbsp

In dit Bachelor of Business Administration-programma, worden alleen de basiscursussen in de boekhouding, financiën, marketing, business management en anderen die door alle studenten, samen met de algemene opleidingen.


Studenten krijgen de keuze tussen vijf majors:

  1. Bedrijfseconomie
  2. Financiën en Bankwezen
  3. Beheer
  4. Management Informatie Systemen
  5. Verkoop

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Studenten moeten aan de volgende algemene toelatingseisen alvorens te worden toegelaten tot de Aziatische Uni-diversiteit van Wetenschap en Technologie. Op het moment van toelating moet de student beschikken over:

  • M.6 Certificate (Grade 12) of het equivalent (5 O niveaus met een gemiddelde C of hoger);
  • een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid en zonder enige besmettelijke ziekten;
  • duidelijk overzicht van goed gedrag;
  • kennis van het Engels.
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Thailand - Pattaya, Changwat Chonburi
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates