Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Bedrijfswetenschappen in Accounting

Het accountancy programma bij Delta State is volledig geaccrediteerd door de Vereniging van Collegiale Business Schools en Programma's. Het curriculum wordt periodiek beoordeeld door een groep boekhoudkundigen om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden up-to-date gehouden worden over de laatste boekhoudkundige trends en technieken.

Studieprogramma

Een BBA-graad in de boekhouding vereist in totaal 128 semesteruren. De graad vereist 27 uur boekhoudkursusse en 9 uur Computer Information Systems cursussen die gebaseerd zijn op 44 uur algemene opleiding en 33 uur bedrijfscursussen.

Na afloop van de boekhoudkundige diploma komen afgestudeerden in aanmerking voor de internationaal erkende Certified Management Accountant (CMA) en de Certified Internal Auditor (CIA) examens. Beide examens zijn ontworpen om toelatingsexamens te maken in de management accounting en de interne auditing beroepen. Veel afgestudeerden van het vooropleidingsprogramma van DSU kiezen ervoor om hun boekhoudkundig onderwijs voort te zetten, een afgestudeerd programma in te voeren om een ​​master's degree te behalen en de professionele benaming Certified Public Accountant (CPA) te volgen.

Een student gaat het geïntegreerde professionele programma aan het einde van het junior jaar in en kan zowel de BBA als de MBA-graden verdienen in een gestroomlijnd programma. Er kunnen twee afgestudeerde opleidingen in het hoger jaar worden ingezet voor de masteropleiding.

Accounting & CIS (dubbele hoofdvak)

Computer- en technologische vaardigheden zijn belangrijker geworden voor accountants. Bijgevolg weerspiegelt het DSU-curriculum een ​​grotere nadruk op computers en informatiesystemen. Een student kan een grote opleiding in accountancy en computerinformatiesystemen (een dubbele hoofdvak) met zorgvuldige planning. Afgestudeerden met deze dubbele hoofdvak zijn zeer verhandelbaar in de arbeidskrachten

Carrièremogelijkheden

Een Bachelor of Business Administration (BBA) met een grote in Accountancy van Delta State biedt wereldwijde kansen voor een goede carrière.

  • CPA vaste partner of eigenaar
  • Directeur
  • controleur
  • Personeel accountant
  • Professor of decaan
  • Werknemer van het overheidsbureau
  • Regenschool toegang tot een werknemer
  • Om de carrière verder te verbeteren, kan de Master of Professional Accountancy (MPAC) de studenten voorbereiden op leidersposities in organisaties over de hele wereld.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Delta State University, College of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019