Bachelor of Business Administration in beheer

Prince Of Songkla University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration in beheer

Prince Of Songkla University

De Department of Business Administration werd opgericht in 1976 als onderdeel van de Faculteit der Managementwetenschappen, Prins van Songkla University, Hat Yai Campus, Songkhla Province Thailand. De Bachelor of Business Administration Program in Management (Engels) is het zesde programma aangeboden op het bachelorniveau. Voorheen het ministerie heeft aangeboden undergraduate zakelijke graden in vijf concentraties: Accounting, Finance, Marketing, Human Resource Management en Informatie Technologie Management. Het ministerie heeft ook aangeboden gespecialiseerde studierichtingen in Hotel Management en Merchant Marine. Momenteel is de afdeling heeft in totaal 133 hoogleraren en medewerkers en regelmatig heeft de service van een aantal gastdocenten uit zowel buitenlandse en Thaise instellingen.

De context voor de internationale BBA Programma is de toenemende globalisering van het bedrijfsleven en de handel omgevingen. Met de oprichting van de Wereldhandelsorganisatie (WTO) in 1994 en de aanhoudende economische integratie van de verschillende regio's van de wereld, is het tempo van de globalisering versneld.

Globalisering in combinatie met de technologische ontwikkeling en de beweging in de richting kenniseconomie op een wereldwijde schaal presenteren de uitdaging van het maken van het bedrijfsleven het onderwijs aan deze nieuwe realiteit en de ontwikkelingen die relevant zijn. Het Departement Bedrijfskunde, Faculteit der Managementwetenschappen, Prins van Songkla University, heeft Bachelor of Business Administration Program ontwikkeld in Management (Engels) als een internationaal programma om deze uitdaging aan. Het programma is ontworpen om de behoeften van zowel Thaise als internationale student die het management carrière in de internationale zakelijke arena zal nastreven dienen

Missie en Visie

Het programma wil studenten met kennis en vaardigheden op een internationale standaard van uitmuntendheid in de volgende categorieën.

beheer - Studenten zullen een volledige aanvulling van leidinggevende vaardigheden in financiën, marketing, boekhouding, human resource management en strategisch management te verwerven.

communicatie - Studenten zullen in staat zijn om effectief te communiceren in het Engels: schrijven, spreken, lezen en luisteren.

Ethiek en Maatschappelijk Verantwoord - Studenten zullen kennis en gevoeligheid te ontwikkelen met betrekking tot de ethische, sociale en ecologische verantwoordelijkheden van managers en de organisaties waarvoor ze werken.

Kritisch Denken - Studenten zullen het vermogen om problemen te identificeren ontwikkelen, evalueren ze rationeel, creatief oplossen van hen, en oplossingen daadwerkelijk uit te voeren.

Technologie - Studenten zullen bevoegde met informatietechnologie geworden, essentiële vaardigheden te ontwikkelen in de meest moderne toepassingen van de technologie aan het management en hebben de kennis om aan te passen aan toekomstige innovaties.

Cross Culture - Studenten krijgen inzicht in de bronnen van de culturele verschillen en het management problemen en kansen gepresenteerd. De ervaring van de culturele diversiteit wordt opgedaan door interactie met medestudenten, de lokale en regionale excursies en bezoeken aan multinationale organisaties.

Toelating Schedule

De toelating schema van de BBA Engels Programma is iets anders dan die van reguliere programma; Dit wordt weerspiegeld in de variatie in de academische programma zoals hieronder:

toelating schema

Vereisten

Met het oog op een concurrerende aanvraag bij de BBA Engels Programma maken, een aanvrager moet al bereikt te hebben, of verwachten te verkrijgen, een van de volgende selectiecriteria met de kwaliteiten getoond, of een ander gelijkwaardig.

Selectiecriteria 1: Lokale Thaise studenten

  • Voltooiing van M. 6 of Grade 12 met een GPA van ten minste 3,00 of gelijkwaardig met een GPA van ten minste 3,00 - Een aanvrager moet een GPA van ten minste 3,00 van alle Engels onderwerpen sinds M. bezit, ooit 4 tot en met M. 6 of Grade 10 tot Grade 12 - Een kandidaat moet de BBA interview examen - Een aanvrager kan één van deze volgende scores te verkrijgen (indien van toepassing) - TOEFL ≥ 500 (paper-based test), ≥ 173 (Computer Based Test), of ≥ 61 (internet-gebaseerde test) - IELTS ≥ 5,0 - CAE ≥ B - FCE ≥ A - TU-GET ≥ 450 - CU-TEP ≥ 60 Elke aanvragers die een Engels taal kwalificatie bezitten zoals hierboven vermeld niet nodig om een ​​Intensieve nemen cursus Engels van 120 uur voor het semester begint.

Selectiecriteria 2: Overseas / International School Students

  • Voltooiing van M. 6 of Grade 12, of het equivalent - Een aanvrager kan volgende eisen voldoen (indien van toepassing) - SAT score van 900 of hoger (US) - GCE "O Level", GCSE, en IGCSE met minstens "C" in 5 belangrijke onderwerpen - GCE "Een niveau in 3 grote vakken met ten minste" C "Andere gelijkwaardige diploma's uit andere vreemde landen, moet een erkenning brief van Thailand's ministerie van Onderwijs bieden Een aanvrager moet de kwalificaties beoordeling van de BBA Administratief Comité passeren

Let op: Zelfs als een aanvrager maakt gebruik van Engels als eerste taal of is vloeiend in het Engels en moet men een academische cursus schrijven van 40 uur in beslag nemen.

Om de BBA toepassing processen met succes te voltooien, moet de aanvrager verzocht de volgende eisen: - Een aanvraagformulier - Twee recente foto's met een 1,5 inch van fotoformaat (binnen de laatste zes maanden) - Een origineel exemplaar van een officieel transcript - Certificaat tonen competentie in het Engels (indien van toepassing) - 800 Baht / USD 30 voor de kosten van de aanvraag

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
106,000 THB
per jaar.
Locations
Thailand - Hat Yai, Changwat Songkhla
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates