Bachelor of Business Administration in de boekhouding en financiƫn

Canadian University Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration in de boekhouding en financiën

Canadian University Dubai

De BBA Accounting and Finance programma voorziet afgestudeerden met de kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van Corporate Finance en Accounting. Studenten zullen een uitdagende programma dat cursussen zoals bank-, effecten- analyse, Hoofdstad Analysis, Portfolio Management, Financieel Reglement, Wealth Management, International Financial Management, Management Accounting Systems, en de International Financial Reporting Standards (IFRS) omvat voltooien.

Voordelen

Afgestudeerden van de Accounting and Finance programma zijn voorbereid op de dynamische en uitdagende wereld van corporate finance, alsmede gepositioneerd om verder te gaan in hun boekhouding loopbaan. Naar aanleiding van het programma zullen de studenten worden gepositioneerd om verder te gaan in hun professionele aanwijzing programma's, waaronder CMA, CFA, en CA.

Carrièremogelijkheden

Carrière mogelijkheden bestaan ​​in wereldwijde ondernemingen, overheden en internationale organisaties, internationale handel en internationale openbare instellingen. De BBA Accounting and Finance belangrijke is ontworpen om studenten voor te bereiden voor een loopbaan in:

  • bankieren
  • Investeringen
  • Vermogensbeheer
  • Boekhouding
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
64,865 AED
AED 64.865,00 per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates