Bachelor of Business Administration in de Europese business administration

Metropolia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration in de Europese business administration

Metropolia University of Applied Sciences

metropolia_europeanbba

European Business Administration is een unieke Bachelor's double-opleiding die Metropolia leert in samenwerking met onze buitenlandse partner universiteiten. U ontvangt een jaar studeren aan onze partner universiteit en wordt u beloond met bachelordiploma's uit Metropolia Business School en onze partner instelling.

Doel

EBA programma heeft tot doel de student de praktische instrumenten en algemene kennis die nodig is in het zakenleven. Aan het einde van het laatste jaar van studies, zal je afstuderen gerijpt, zelfverzekerd en effectieve teamspeler met goede hands-on business know-how en praktische vaardigheden, een echte aanwinst voor internationale bedrijven in Finland en in het buitenland. Dit programma nadruk op zelfontplooiing, communicatie, taal en IT-vaardigheden; om u in staat om effectief te presteren in de interculturele globale wereld van vandaag.

STUDIES

Het eerste jaar studie zal op Metropolia Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen aan de Myyrmäki campus. Wij zullen u de praktische hulpmiddelen te geven en algemene kennis die je nodig hebt in het echte bedrijfsleven. U krijgt een stevige overzicht van de algemene zakelijke gebieden zoals marketing, boekhouding, economie, human resource management, recht en de Europese Unie te krijgen en weet dat de verschillende functies van een bedrijf.

Afhankelijk van uw keuze van de resterende studie semesters verschillen in de opzet van het programma voor elke instelling. Echter, de inhoud en het niveau van leerjaren blijven gelijk voor alle partnerlanden instelling. Op een van onze partner universiteiten kunt u uw opties in de diepte te verkennen; financiën, marketing, IT en management. Onze double degree partners voor EBA programma Universiteit van Wolverhampton (UK), Berlin School of Economics en Recht (Duitsland), University of Hertfordshire (UK), Krems University of Applied Sciences (Oostenrijk) en ESC La Rochelle (Frankrijk). Word lid van een multinationaal team van docenten die enthousiast om hun kennis te delen zijn.

U ontvangt een scriptie waarin u de mogelijkheid om een ​​onderwerp of een gebied van bijzonder belang onderzoek geeft schrijven. U vindt er een stage te doen als een gedeeltelijke vervulling van je opleiding. U wordt aangemoedigd om dit te doen in het buitenland om uw internationaal profiel te verrijken. Daarnaast geeft dit je een kans om te oefenen wat je geleerd hebt en vind het veld dat u wenst te specialiseren in. De werklast voor deze opleiding is 210 ECTS, waarvan 30 ECTS stage en scriptie een 15 ECTS bachelor's omvat.

Je zal afstuderen als een zelfverzekerde, effectief team spelers met goede hands-on zaken know-how en praktische vaardigheden, een echte aanwinst voor internationale bedrijven in Finland en in het buitenland. Deelnemen aan deze opleiding, zul je deelnemen aan een multinationaal team van docenten die enthousiast om hun kennis te delen zijn.

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.
Wij behouden ons het recht voor om naar MBS curricula, partnernetwerk en schema's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- 0 € en 10.000 € / jaar voor niet-EU / EER-studenten
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan