Bachelor of Business Administration in de internationale hotel management

Stamford International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration in de internationale hotel management

Stamford International University

Is een carrière in Hospitality en Toerisme in uw toekomst?

Gastvrijheid en het toerisme is een van 's werelds grootste, meest gevarieerde en meest dynamische sectoren. Het is enorm, het aanbieden van een breed scala en het hoge aantal banen over de hele wereld. In feite, volgens de World Travel en Toerisme, Hospitality en toerisme heeft meer dan 235 miljoen mensen wereldwijd. Carrièremogelijkheden in de industrie blijven sterk. Jaar na jaar, gastvrijheid en het toerisme is een van de snelst groeiende industrieën in de wereld.

Stamford International University is marktleider educatieve Thailand instelling als het gaat om het voorbereiden van studenten voor het beheer loopbaan in de wereldwijde hotelwezen. Op onze Bangkok campus, bieden wij The International Hotel Management Program in het Engels taal met een Dual Award Programma met Blue Mountains International Hotel Management School -. De No.1 internationale hotel management school in Australië * Het programma volgt het curriculum en de normen van de Blue Mountains International Hotel Management School en Stamford International University. Studenten kunnen kiezen voor een studie en een stage in Australië. Eenmaal afgestudeerd, zullen de studenten krijgen;

 • Bachelor of Business Administration in International Hotel Management van Stamford International University
 • Internationaal Diploma of een bachelordiploma in Hotel Management van Blue Mountain, Australië.

Modern Transformative Opleiding:

-Business Gericht Onderwijs + Praktische Toepassing

IHM Stamford International University's International Hotel Management Program is ontworpen met een holistische benadering combineert business-gerichte onderwijs en de praktische toepassing van de hele persoon te ontwikkelen. Dit stelt studenten in staat om werk-klaar om een ​​management carrière in de spannende horeca na te streven. Managers die een baan hun ondergeschikten 'hebben gedaan, weet precies wat het inhoudt en hebben dus een groot voordeel. Op Stamford, ontwikkelen we goed thuis studenten door middel van praktische opleiding op alle gebieden van hospitality management, inclusief keuken, service en ruimte divisie. De hands-on benadering is van cruciaal belang voor de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om gastvrijheid organisaties te leiden in de toekomst te krijgen.

Stamford's International Hotel Management Program (Bangkok Campus International Program only) is een dual award programma Blue Mountains International Hotel Management School - The No.1 International Hotel Management School in Azië-Pacific en Australië Volgens een onderzoek van TNS (een onafhankelijke markt onderzoeksbureau voor hotel managers in Australië en Azië in 2010).

De 20-jarige Blue Mountains International Hotel Management School Australië (BMIHMS) biedt volledig geaccrediteerde undergraduate en graduate graden aan studenten uit de hele wereld in zijn twee inspirerende campussen - Leura in de Blue Mountains en het centrum van Sydney.

BMIHMS is geregistreerd in Australië als een provider het hoger onderwijs door het Nationaal Hoger Onderwijs Quality Standard Agency (TEQSA). BMIHMS is ook:

 • Een gecertificeerde instelling van het Departement van Onderwijs en Knowledge Management van de WTO
 • Geaccrediteerd door het Institute of Hospitality, de enige internationaal erkende professioneel management vereniging voor managers in de horeca, recreatie en toerisme.
 • Een van de oprichters van de not-for-profit International Centre of Excellence in Toerisme & Hospitality Education (THE-ICE)

Stamford's International Hotel Management Program Highlights

 • 3,5 jaar Fast-Track Program
 • Business-gerichte onderwijs en praktijkonderwijs
 • Faculteit leden met jarenlange wereldwijde real-world ervaring in de sector.
 • Twee stages in verschillende gebieden van het hotel operaties.
 • Quality Assurance door Blue Mountains International Hotel Management School Australië.
 • Kies lokale of internationale trajecten. The International Hotel Management Program op Stamford's Bangkok Campus (Dual Award met Blue Mountains International Hotel Management School), Stamford's Thai Program, of het tweetalige programma op onze Hua-Hin Campus.

Studenten in de Internatinoal Program kunnen kiezen om de laatste drie termen te studeren aan de Blue Mountains International Hotel Management School, Australië nadat ze de 2e jaar hebben afgerond op Stamford. Er zijn ook betaalde stages als onderdeel van de cursus in Australië.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Juli 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
14,500 USD
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Thailand - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Thailand - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Juli 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan