Bachelor of Business Administration in de luchtvaartsector

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Snelheid van de communicatie en de groei zijn enkele van de belangrijkste concurrentievoordelen in de internationale zakenwereld. Derhalve is het zeer belangrijk dat de internationale zakenmensen kunnen pendelen wereldwijd binnen korte tijd. Dit heeft onvermijdelijk invloed op het succes van de luchtvaartindustrie, met meer dan 2000 luchtvaartmaatschappijen in meer dan 3.700 luchthavens wereldwijd.

Bij St Theresa, nodigen wij u uit om een ​​deel van deze grote kans. Our Airline Business programma biedt studenten met dynamische en gemoderniseerd cursussen die omhoog houdt met de steeds veranderende behoeften van de luchtvaartindustrie.

Verfijnd per luchtvaartmaatschappij experts uit de industrie, het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden bij het verkrijgen van essentiële zakelijke vaardigheden samen met real-life praktijken-airline-gerelateerde die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de luchtvaart beroep.

Afronding van het programma betekent dat u zal klaar om uw dromen te verwezenlijken in een dynamische en sterk concurrerende industrie.

Wat zal ik leren?

Airline Business belangrijkste doelstellingen om eerste klas afgestudeerden op het gebied van luchtvaartmaatschappijen.

Onze studenten zullen een internationale leeromgeving ervaren als alle cursussen worden gegeven in het Engels. Vriendelijke faciliteiten, zoals gesimuleerde cabine mock-up, samen met cursussen onder leiding van ervaren luchtvaartmaatschappij experts en academische professionals, zullen de studenten voor te bereiden op de uitdagingen carrière vooruit.

Door middel van excursies, zal onze studenten de kans om een ​​groot aantal luchtvaartmaatschappijen industrieën zoals de luchthaven Suvarnabhumi, TG Operation Center (OPC), Thai Airways International Cargo en Thaise Catering waar ze goed zal worden vertrouwd gemaakt met real-life routines te bezoeken.

Ons programma bevat "On-the-job training" mogelijkheden voor 4e jaars studenten, met als doel hen te betrekken in de praktische vaardigheden die nodig zijn voor de professionele ontwikkeling binnen zowel de lokale en internationale luchtvaartmaatschappij industrieën zoals Nok Air, Qatar Airways, Air France, Lufthansa, AirAsia, Thai Airways International, Thai Airways Royal Orchid lounge, Emirates, Austrian Airlines, EVA Air en de Airport Authority of Thailand (AOT).

Afgestudeerden zal klaar zijn om uit te stappen en vooraanstaande posities te verkrijgen, samen met professionals in de luchtvaartsector, niet alleen lokaal, maar op internationaal niveau.

Als je droomt van een deel van de Airline Business wereld, willen wij u van harte welkom aan boord van St Theresa International College.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer gevraagd om een ​​lijst van de verschillende banen beschikbaar zijn in de luchtvaartindustrie, de meeste mensen meteen denken aan de piloot en cabinepersoneel. Hoewel ze belangrijke posities, zijn er vele andere rollen die cruciaal zijn voor het succes van de luchtvaartindustrie zijn.

Na voltooiing van ons Airline Business programma, zult u bereid bent om op een groot aantal verschillende functies in de luchtvaartindustrie te nemen - er bijna geen limiet aan hoe hoog je kan vliegen zijn!

Carrière

 • Stewardess
 • Service Representative Passenger
 • Cargo AgentCustoms Officer
 • Ticketing en Reservering Officer
 • Flight Operation
 • Laad meester

Accreditatie

Sinds 2013 heeft de Bachelors of Business Administration programma in luchtvaartmaatschappijen is volledig geaccrediteerd door de Higher Education Commission. We zijn ook beoordeeld door Quality Assurance Committee jaarlijks aan de kwaliteit van het programma met het oog op de levering van hooggekwalificeerde luchtvaartmaatschappijen afgestudeerden die in staat zijn om te concurreren in de snel groeiende markt te versterken.

We zijn ook op lange termijn partners met een groot aantal binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen en staatsbedrijven die gul zijn geweest in het verstrekken van stagemogelijkheden en real-life ervaringen voor onze studenten.

Voordat u een aanvraag

 • Aanvragers moeten met succes de middelbare school (M.6) of gelijkwaardig hebben afgerond.
 • Aanvragers moeten voldoende vaardigheid in het Engels taal.
 • Aanvragers moeten van goede morele karakter en hebben een goede geestelijke gezondheid en geen besmettelijke ziekte.

Aanvragers moeten doorsturen naar ons, de volgende documenten:

 • Ingevulde aanvraagformulier en vergoedingen.
 • Gewaarmerkt afschrift officiële transcript of records.
 • Gewaarmerkt afschrift van de Nationale identiteitskaart of paspoort.
 • Twee (2) kort geleden heeft 2 × 2 inch foto's.
 • Gewaarmerkt afschrift van naamswijziging certificaat (indien van toepassing).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The Colleg ... Lees meer

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The College has a long-term objective and commitment to continually develop the quality of its degree programs through international collaborations while producing valuable graduates for multi-national professions. Lees Minder