Bachelor Of Business Administration In E-business

Canadian University Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration In E-business

Canadian University Dubai

eBusiness (elektronische Zaken) optimaliseert de komst van de Informatie en Communicatie Technologie als middel om het concurrentievermogen van bedrijven te vergroten. Klanten en medewerkers van vandaag zowel zijn bevoegd om zaken te rijden dan de traditionele statische websites. Ondersteund door slimme mobiele technologie, is er behoefte om gebruik te maken over online intelligente Enterprise-Wide informatiesystemen om zaken af ​​te leiden en concurrentievoordeel te behalen. Dergelijke technologieën ontketenen operationele effectiviteit in alle interne functionele gebieden (Marketing & Sales, productie, logistiek, inkoop en boekhouding), inclusief externe entiteiten te benadrukken dynamische klanten en de behoeften van leverancier. Studenten in het eBusiness programma zal leren hoe deze technologieën worden gebruikt om business concepten te pakken. Vervolgens, in een gesimuleerde laboratorium studenten begrippen geleerd door het gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP) aanbrengsysteem zoals SAP toepassing.

Voordelen

eBusiness combineert verschillende gebieden in Business Information Technology. Afgestudeerden met een eBusiness graad wordt kennis en vaardigheden beschikken om komst e-technologieën aanzienlijk te optimaliseren bij de planning en uitvoering van bedrijfsbrede oplossingen die nodig zijn om te voldoen aan de zakelijke doelstellingen van een organisatie. De combinatie van technologie gerelateerde theorieën en praktische hands-on kennis biedt actieve collaboratieve leeromgeving voor studenten om concepten te begrijpen en toe te passen met behulp van de industrie best-practice-technologie; Dit zorgt voor een betere kansen op werk voor studenten bij het afstuderen van dit programma.

Deze technologieën worden gebruikt voor re-engineering business processen en activiteiten binnen gebieden van Social Media initiatieven, Business Analytics, eMarketing, eProcurement, Customer Relationship Management (CRM), Supply Chain Management (SCM), evenals de traditionele online transaction processing.

Carrièremogelijkheden

Carrière mogelijkheden bestaan ​​in wereldwijde ondernemingen, overheden en internationale organisaties, internationale handel en internationale openbare instellingen. De BBA in eBusiness programma bereidt studenten voor op een loopbaan die leidt tot management posities zoals:

  • Social media analyst
  • Online Marktonderzoeker
  • Business Data Analyst
  • Business Process Engineer
  • ERP Specialist / CRM & SCM Officers
  • eBusiness Consultant
  • Projectmanagement
  • eBusiness Ondernemer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Canadian University Dubai

Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
64,865 AED
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
AED 64.865,00 per jaar