Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven (BBA)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven (BBA)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

BBA Oulu

Bachelor of Business Administration in International Business (BBA)

De Bachelor of Business Administration in International Business (BBA) programma in International Business is ontworpen om aan de eisen van de internationaal georiënteerde kleine en middelgrote ondernemingen te voldoen. Het is bedoeld voor zowel de Finse en internationale studenten die de werkgelegenheid in de internationale handel en marketing te zoeken.

Het programma duurt 3,5 jaar in beslag. De omvang van de opleiding is 210 ECTS cr. Het programma bestaat uit 60 ECTS cr van de fundamentele studies, 90 ECTS cr van professionele studies, 30 ECTS cr praktijkopleiding, 15 ECTS cr van vrije keuze studies en 15 ECTS cr van een bachelorscriptie. Het programma leidt tot de graad van Bachelor of Business Administration (BBA, in het Fins Tradenomi). Studies omvatten cursussen in marketing, het internationale bedrijfsleven, onderhandelingsvaardigheden, management, SAP, talen en informatica.

Praktische opleiding wordt gedurende de looptijd van het derde jaar, hetzij in Finland of in het buitenland najaar uitgevoerd. Na het afstuderen studenten meestal werken in internationale marketing en sales, internationale samenwerking, logistiek en controlling. Het programma benadrukt interactie binnen een multiculturele groep en het bestaat uit lezingen, discussies, de groep werken, presentaties, projecten, case studies en werk-leven samenwerking.

Studenten hebben toegang tot up-to-date computer faciliteiten. Veel van de cursussen worden geleverd in samenwerking met gastdocenten uit buitenlandse partner universiteiten. Studenten worden aangemoedigd om een ​​deel van hun opleiding te voltooien, inclusief praktische opleiding in partnerinstellingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. De specifieke behoeften van een student kan in aanmerking worden genomen in de persoonlijke studieplan de student. Studenten kunnen toepassen op een Double Degree programma aan een partneruniversiteit, hetzij in de Verenigde Staten en Duitsland.

Student Testimonial

Oulu BBA

Career Outlook

Het programma staat veelzijdige carrièremogelijkheden zowel in Finland als internationaal. Meestal zijn de afgestudeerden hun loopbaan in de gebieden, zoals internationale sales en marketing, klantenservice, sales en office opdrachten, personeelsadministratie, financiën, marketing ontwerp en de uitvoering of de internationale handel import en export. De werktitel zou een van de volgende:

  • Account Manager
  • Marketing Manager
  • Marketing Coordinator
  • Klanten service agent
  • Verkoopsmanager
  • Onderhandelaar
  • Inkoopmanager
  • Ondernemer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Information
Deadline
Jan. 24, 2018
Locations
Finland - Oulu
Startdatum: Contact school
Aanmeldingslimiet Jan. 24, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Finland - Oulu
Aanmeldingslimiet Jan. 24, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Oulu UAS offers good opportunities for business life

My day at Oulu UAS: International business