Lees de Officiële Beschrijving

metropolia_intern_business_logistics

Waarom het internationale bedrijfsleven en logistiek?

Business Today is mondiaal. Ter voorbereiding op een carrière in het bedrijfsleven, moet je kennis, ervaring en deskundigheid op generieke vaardigheden samen met gespecialiseerde kennis te krijgen. Deze opleiding is bedoeld om aan deze eisen te voldoen. Daarnaast wordt cursusinhoud geleverd door deskundigen met ervaring in het internationale bedrijfsleven. Veel van deze docenten zijn native speakers van het Engels.

Inhoud en methodologie

Na de instructie in fundamentele zakelijke onderwerpen, krijgt u de gelegenheid om deze toe te passen op een geïntegreerde manier, die zowel strategisch en operationeel beheer van gebieden te krijgen. De activiteiten omvatten de volgende: inkoop, logistiek management, project management en juridische aspecten van het bedrijfsleven.

Je ontwikkelt ICT-vaardigheden, kritisch denken en rationeel redeneren. Dit omvat generieke zakelijke competenties zoals kwaliteitscontrole en de integratie van milieu- en ethische factoren. Tijdens je studie is er ook de mogelijkheid van studie en werk in het buitenland.

Na het afstuderen

Na het afstuderen u een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma te halen. Je werkt binnen de industriële, commerciële en publieke sector organisaties en uw functie kan bijvoorbeeld Inkoop Assistant, Koper of Import / Export Coördinator. Na het verkrijgen van meer ervaring in veeleisende expert posities die u zal werken als een Purchasing Manager, Logistiek Manager of Import / Export Manager onder anderen.

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.
Wij behouden ons het recht voor om naar MBS curricula, partnernetwerk en schema's.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Metropolia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
42 maanden
Voltijd
Prijs
- 0 € en 10.000 € / jaar voor niet-EU / EER-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum