Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven

JAMK University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Epas Accredited

Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven

JAMK University of Applied Sciences

Over het programma

Degree: Bachelor of Business Administration, BBA
Soort Training: Full-time studies
Lengte: 210 ECTS Cr, 3,5 jaar
Jaarlijkse instroom: Januari 2018 inname 25 + augustus 2018 inname 60
periodes Application: 6 sep 2017 - 20 sep 2017 EN 9 jan 2018 - 24 jan 2018 nieuws! Volgende gratis online webinar komt op 6 september 2017! Willen krijgen een hoge kwaliteit zakelijke onderwijs te hebben, krijgen klasgenoten uit alle hoeken van de wereld, en het ontwikkelen van uw kennis van het Engels? Zo ja, dan is dit iets voor jou!

International Business biedt studenten de kennis en de core business management vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen op de wereldmarkt. Je zal de hele opleiding in het Engels te studeren.

Collegegeld en wetenschap De officiële collegegeld is 8.000 € / jaar voor niet-EU / ETA-burgers. Alle uitgezonderd studenten zullen 50% beurs te krijgen voor het eerste jaar. Goede prestaties in studies (55 CR / jaar) staat garant voor 50% studiebeurs gedurende de studies.

Ontwikkel uw kennis en vaardigheden om:

 • beheer van diverse teams
 • communiceren in een multiculturele context
 • synthetiseren en zakelijke gegevens te analyseren
 • passen strategisch denken
 • beheer van wereldwijde bedrijven.

Studie en gain werkervaring

Je hoeft niet alleen verdienen een BBA diploma; tijdens je studie je ook veel van de werkelijke werkervaring op te doen. Veel van onze afgestudeerden vast extenxive zakelijke netwerken al tijdens hun studie.

Praktijkonderwijs (ca 5 maanden), projecten en thesis zijn allemaal manieren van leren en intertacting met het beroepsleven en bedrijven.

Van over de hele wereld

We hebben studenten bv uit Frankrijk, Rusland, Estland, Ghana, Nigeria, Wit-Rusland, Bangladesh, China, Vietnam, Nepal, Denemarken, Verenigde Staten, India, Sri Lanka, Pakistan, Hongarije, Nederland, Groot-Brittannië, Letland, Malawi, Canada, Mexico , Brazilië en Finland!

Voor meer informatie over het webinar: https://www.jamk.fi/en/Event-Calendar/webinar-international-business/

Fundamentals van bedrijf

In het eerste jaar, zult u zich concentreren op de fundamenten van het bedrijfsleven, zoals de basisprincipes van marketing, management, communicatie en onderzoek. U zult de theoretische grondslagen van de activiteiten die u zullen helpen om zakelijke praktijken in de mondiale context te begrijpen krijgen.

academische Tracks

Tijdens het tweede jaar kies je twee academische tracks en schrijf je scriptie. De Academische Tracks (7 credits per stuk) zijn marketing management, Cross Cultural Management, Technologie Business and Future Foresighting, Finance en Corporate Governance, Gebruiker Centric Design and Innovation, Economie van internationalisering en het concurrentievermogen.

Internationale bekendheid

Het derde studiejaar is gewijd aan de internationale bekendheid en specialisatie: praktische opleiding en / of een uitwisseling in het buitenland. Je wordt aangemoedigd om je spesialisation kiezen bij onze partner instellingen. Studenten kunnen ook verbreden hun ervaringen en vaardigheden door het nastreven van een double degree in een van onze geaccrediteerde partner universiteiten, buiten Finland. In het geval blijf je nog een semester aan JAMK kunt u ook specialiseren op High-Tech Beheer, Music and Media Management, Sport Marketing, Toerisme en Hospitality Management of Entrepreneurship.

Beoogde leerresultaten

Eindkwalificaties zijn een verklaring van wat een student kennen en kunnen doen aan het eind van een programma.

 • Kennis en begrip
 • Praktische vaardigheden: Multiculturele competentie
 • Intellectuele vaardigheden: Information Management in Business
 • Overdraagbare Vaardigheden: Multiculturele communicatie in het bedrijfsleven

Graduate Jobs

Volgens onze alumni enquête onze afgestudeerden werken in beroepen zoals: Marketing Director, secretaris-generaal, Export-assistent, CEO, HR Coördinator Export Assistant, Mobile Product Manager, Area Sales Manager, B2B Marketing Executive, Trader, Sales Consultant, Business Area Manager , Lead Planner, account Manager Acquisitie Marketing Manager, Product Manager Store manager, analist, Brand Manager.accreditationlabel102

JAMK's International Business Programme is de enige EPAS geaccrediteerde bachelor niveau programma onder Finse Universities of Applied Sciences. Afgestudeerden die kiezen voor een studie op een EPAS geaccrediteerde programma kan ervan verzekerd zijn dat ze het bijwonen van een instelling met een hoge internationale normen van kwaliteit met een balans tussen hoge academische kwaliteit en professionele relevantie. Bovendien worden de behoeften van het bedrijfsleven goed geïntegreerd in het programma.

Hoe meld ik mij aan

 1. Solliciteer online www.studyinfo.fi 6 - 20 september 2017 om 15:00 uur Finse tijd (UTC + 2).
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Aug. 2018
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,000 EUR
Locations
Finland - Jyväskylä
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Finland - Jyväskylä
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 2018
Finland - Jyväskylä
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Collegegeld voor niet-EU / ETA studenten. EU studenten niet te betalen collegegeld
Videos

International Students of JAMK

Kseniia: International Business student testimonial