Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven

JAMK University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Epas Accredited

Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven

JAMK University of Applied Sciences

Word lid van gratis webinar 9 januari 2018

Tijdens Study at JAMK webinar, 9 januari, zullen we al onze Engelstalige programma's presenteren. Tijdens de sessies hoor je verhalen van onze student en krijg je informatie van onze faculteitsleden. Lees meer en registreer, https://www.jamk.fi/en/Event-Calendar/webinar-study-at-jamk/

65225_teaser_pallolla_webinar-jan2018.jpg

Over het programma

Diploma: Bachelor of Business Administration, BBA
Type training: Voltijds onderzoek
Lengte: 210 ECTS Cr, 3,5 jaar
Jaarlijkse inname: inname 60 van augustus 2018
Aanmeldingstermijn: 9 januari 2018 - 24 januari 2018

Willen krijgen een hoge kwaliteit zakelijke onderwijs te hebben, krijgen klasgenoten uit alle hoeken van de wereld, en het ontwikkelen van uw kennis van het Engels? Zo ja, dan is dit iets voor jou! International Business biedt studenten de kennis en de core business management vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen op de wereldmarkt. Je zal de hele opleiding in het Engels te studeren. Collegegeld en beurs Het officiële collegegeld is 8000 euro / jaar voor niet-EU / ETA-burgers. Alle uitgezonderd studenten zullen 50% beurs te krijgen voor het eerste jaar. Goede prestaties in studies (55 CR / jaar) staat garant voor 50% studiebeurs gedurende de studies. Ontwikkel je kennis en vaardigheden om:

 • beheer van diverse teams
 • communiceren in een multiculturele context
 • synthetiseren en zakelijke gegevens te analyseren
 • passen strategisch denken
 • beheer van wereldwijde bedrijven.

Studeren en werkervaring opdoen Je verdient niet alleen een BBA-diploma; tijdens je studie krijg je ook veel echte werkervaring. Veel van onze afgestudeerden vast extenxive zakelijke netwerken al tijdens hun studie. Praktijkonderwijs (ca 5 maanden), projecten en thesis zijn allemaal manieren van leren en intertacting met het beroepsleven en bedrijven. Van over de hele wereld hebben we studenten uit bijvoorbeeld Frankrijk, Rusland, Estland, Ghana, Nigeria, Wit-Rusland, Bangladesh, China, Vietnam, Nepal, Denemarken, VS, India, Sri Lanka, Pakistan, Hongarije, Nederland, Groot-Brittannië, Letland, Malawi, Canada, Mexico, Brazilië en Finland!

Fundamentals of Business Tijdens het eerste jaar concentreer je je op de basisprincipes van het bedrijfsleven, zoals de basis van marketing, management, communicatie en onderzoek. U zult de theoretische grondslagen van de activiteiten die u zullen helpen om zakelijke praktijken in de mondiale context te begrijpen krijgen.

Academische tracks Tijdens het tweede jaar kies je twee academische tracks en schrijf je je scriptie. De Academische Tracks (7 credits per stuk) zijn marketing management, Cross Cultural Management, Technologie Business and Future Foresighting, Finance en Corporate Governance, Gebruiker Centric Design and Innovation, Economie van internationalisering en het concurrentievermogen.

Internationale tentoonstelling Het derde academische jaar is gewijd aan de internationale bekendheid en specialisatie: praktische training en / of een uitwisselingsperiode in het buitenland. Je wordt aangemoedigd om je spesialisation kiezen bij onze partner instellingen. Studenten kunnen ook verbreden hun ervaringen en vaardigheden door het nastreven van een double degree in een van onze geaccrediteerde partner universiteiten, buiten Finland. Als u nog een semester bij JAMK verblijft, kunt u zich ook specialiseren in High-Tech Management, Sportmarketing, Toerisme en Hospitality Management of Ondernemerschap.

Beoogde leerresultaten Beoogde leerresultaten zijn een verklaring van wat een student zal weten en kunnen doen aan het einde van een programma.

 • Kennis en begrip
 • Praktische vaardigheden: Multiculturele competentie
 • Intellectuele vaardigheden: Information Management in Business
 • Overdraagbare Vaardigheden: Multiculturele communicatie in het bedrijfsleven

Graduate Jobs Volgens onze alumni-enquête werken onze afgestudeerden in beroepen als: Marketing Director, Secretaris-generaal, Exportassistent, CEO, HR-coördinator, Exportassistent, Mobile Product Manager, Area Sales Manager, B2B Marketing Executive, Trader, Sales Consultant, Business Area Manager, Lead Planner, Account Manager, Acquisition Marketing Manager, Product Manager, Store manager, Analist, Brand Manager.accreditationlabel102 Het International Business Programme van JAMK is het enige door EPAS geaccrediteerde bachelorprogramma onder de Finse universiteiten voor toegepaste wetenschappen. Afgestudeerden die kiezen voor een studie op een EPAS geaccrediteerde programma kan ervan verzekerd zijn dat ze het bijwonen van een instelling met een hoge internationale normen van kwaliteit met een balans tussen hoge academische kwaliteit en professionele relevantie. Bovendien worden de behoeften van het bedrijfsleven goed geïntegreerd in het programma.

Hoe meld ik mij aan

 1. Online solliciteren www.studyinfo.fi 9 - 24 januari 2018 voor 15:00 uur Finse tijd (UTC + 2).

Meer informatie over aanvragen via www.jamk.fi

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 8, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Aug. 2018
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,000 EUR
Locations
Finland - Jyväskylä
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Finland - Jyväskylä
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 2018
Finland - Jyväskylä
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Collegegeld voor niet-EU / ETA studenten. EU studenten niet te betalen collegegeld
Videos

International Students of JAMK

Kseniia: International Business student testimonial