Bachelor of Business Administration in het internationale bedrijfsleven

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration in het internationale bedrijfsleven

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Bent u geïnteresseerd in het bestuderen van het internationale bedrijfsleven management en marketing in Finland? Het Finse onderwijssysteem staat bekend om zijn hoge kwaliteit.

Neem een ​​bachelordiploma in SeAMK, Seinäjoki Univeristy of Applied Sciences om voorbereid te zijn interessante taken in het internationale bedrijfsleven. Alle studies worden uitgevoerd in het Engels en de mogelijkheden voor uitwisseling van studenten zijn wereldwijd verkrijgbaar. U kunt ook profiteren van double degree afspraken met onze partner instellingen in Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Litouwen, Rusland, Nederland, China en Spanje.

De School of Business en cultuur heeft een centrale ligging in Seinäjoki in de Frami Campus Area. Ook een groot aantal bedrijven die samenwerken met SeAMK kan worden gevonden in de Frami omgeving. Dit maakt het gebied een inspirerend onderzoek plaats met een hoge technologische oplossingen en de synergie uit andere takken van de wetenschap gelegen in het gebied.

WAT KAN JE BEREIKEN Door het bestuderen van het internationale bedrijfsleven op SEINÄJOKI, FINLAND?

zakendoen

U krijgt een algemeen beeld van bedrijfskunde te krijgen met een focus op de internationale activiteiten van bedrijven en organisaties. Je zult bevoegdheden krijgen bij de planning, het uitvoeren en ontwikkelen van business in een internationale omgeving. De opleiding is gebaseerd op een goed begrip van ondernemerschap en het midden- en kleinbedrijf.

TAAL EN interculturele vaardigheden

U krijgt ook een kans om haalbare, praktische taalvaardigheden te verwerven door het bestuderen van in het Engels en het werken en studeren in het buitenland. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om andere talen die belangrijk zijn in het internationale bedrijfsleven zijn te bestuderen. Studeren in een multiculturele groep studenten bereidt u voor uw toekomstige beroepsleven.

HOE WORDEN GEORGANISEERD je studie?

In het eerste jaar leer je meer over de bedrijfsvoering door te werken in een virtuele onderneming, die wordt gevormd door een groep studenten van verschillende nationaliteiten. Studenten plannen, uitvoeren en het ontwikkelen van een virtueel bedrijf en opereren in een netwerk.

In het tweede jaar van de studie je kunt je kennis van de verschillende gebieden van het internationale bedrijfsleven te verdiepen. Internationale uitwisseling studenten zich bij de groep. Er zullen verschillende gastdocenten van partner instellingen in het buitenland. Het programma omvat ook projectmatig werken samen met regionale en internationale bedrijven.

Het derde jaar bestaat uit een uitwisseling semester in het buitenland in een van onze partner universiteiten en praktische opleiding die de theoretische kennis die je hebt geleerd versterkt.

Het laatste semester in het vierde jaar wordt gereserveerd voor het invullen van de afstudeerscriptie.

WAT VACATURES moet u?

Bachelors of Business Administration zijn voorbereid op een breed scala aan taken in het internationale bedrijfsleven en marketing. Mogelijke functiebenamingen omvatten: export manager, sales manager, product manager, export medewerker, marketing medewerker, sales assistant, marketing planner, marketing communicatie planner, onderhandelaar sales, customer service coördinator.

Hoe aanvragen?

De volgende kans om toe te passen voor de Degree-programma in de verpleegkunde is 10-25 januari 2017 de gezamenlijke aanvraag bij www.studyinfo.fi

beurzenstelsel

Bij Seinäjoki University of Applied Sciences, kunnen beurzen worden toegekend aan studenten verplicht om een ​​collegegeld te betalen. De principes van het beurzenstelsel van Seinäjoki University of Applied Sciences zijn als volgt: Alle eerstejaars studenten, die nodig zijn om een ​​collegegeld betalen, zal een beurs, waarbij 50% van de jaarlijkse collegegeld dekt worden verleend.

Beurzen voor eerstejaars studenten zal worden betaald door de laatste dag van november.

Om in aanmerking te komen voor een beurs na het eerste studiejaar de student moet ten goede komen:

  • een minimum van 55 studiepunten in het voorafgaande studiejaar een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten in het voorgaande semester (een half jaar) in een masteropleiding

Het bedrag van de beurs na het eerste studiejaar:

  • 60% van de jaarlijkse collegegeld voor studenten, die de bovengenoemde met het gemiddelde cijfer 3-5 (schaal 0-5) studiepunten hebben behaald.
  • 30% van de jaarlijkse collegegeld voor studenten, die de bovengenoemde met het gemiddelde cijfer 1-2 (schaal 0-5) studiepunten hebben behaald.

Beurzen voor de voortzetting van de studenten zal worden betaald door de laatste dag van september van elk jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
6,800 EUR
6800 € per studiejaar
Locations
Finland - Seinäjoki
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Finland - Seinäjoki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

International Students in SeAMK