Bachelor of Business Administration in het internationale bedrijfsleven

Saimaa University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration in het internationale bedrijfsleven

Saimaa University of Applied Sciences

Degree-programma in International Business

Graad: Bachelor of Business Administration (BBA)

Graad titel in het Fins: Tradenomi

Duur en de omvang van de studies:

3,5 jaar, 210 studiepunten, waarvan 30 studiepunten stage

Degree-programma in International Business biedt studenten met veelzijdige probleemoplossende en sociale vaardigheden in een interculturele omgeving, evenals eersteklas theoretische en praktische vaardigheden in het internationale bedrijfsleven.

Het Saimaa Hogeschool is gevestigd in Zuidoost-Finland op de grens tussen de EU en Rusland, en werkt samen met tal van universiteiten in Europa en Azië. Een diploma van ons is goed erkend en gerespecteerd.

Onze opleidingen bereiden studenten voor op de diverse aspecten van de internationale bedrijfsvoering, waaronder studies van marketing, financiën, logistiek en management.

De internationale zakenwereld moet multiculturele deskundigen voor bedrijven en diverse buitenlandse handel posities aan operaties die en projecten over de hele wereld uit te voeren. Vreemde talen, verschillende culturen en wereldwijde bedrijfsvoering vormen een essentieel onderdeel van het programma. De inhoud van de studies wordt continu samen met de potentiële werkgevers behoeften van de arbeidsmarkt te voldoen bijgewerkt.

De tutor leraren en een internationale peer group support studenten tijdens de studie en vrije tijd. De relatie tussen onze studenten en docenten is open en leermethoden zijn interactief en samenwerkend.

Studeren in multiculturele teams geeft studenten een uitstekende gelegenheid om te leren over verschillende culturen en waardevolle relaties en internationale netwerken te creëren. Taal-en culturele studies zijn een essentieel onderdeel van het programma: naast Engels en Fins, Duits, Spaans of Russisch is een vereiste - of de buitenlandse studenten kunnen hun kennis van de Finse taal vaardigheden te verdiepen.

De IB-studieprogramma omvat een semester lang studieperiode aan een van onze partnerinstellingen. Het Saimaa Hogeschool heeft meer dan 100 partner-instellingen en universiteiten over de hele wereld.

Na de bachelor en verworven werkervaring van drie jaar afgerond, zullen de studenten goede mogelijkheden om studies in onze masteropleiding in International Business Management blijven hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3.5 jaar
Voltijd
Locations
Finland - Lappeenranta
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Lappeenranta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan