Bachelor of Business Administration in Marketing

Canadian University Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration in Marketing

Canadian University Dubai

Marketing is een essentieel onderdeel van elke succesvolle bedrijfsvoering. Een van de belangrijkste marketing-activiteiten is om waarde verwachtingen van de klanten te begrijpen en het ontwikkelen van een marketing plan dat zal ontmoeten en overtreffen die verwachtingen op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs.

Sterker nog, in de huidige ultra-competitieve mondiale zakelijke omgeving, de strategische positionering van producten / diensten en merken worden beschouwd als kritische succesfactoren voor vrijwel alle organisaties. Proactieve organisaties vereisen marketing strategieën die nodig zijn om de eisen van de consument te voldoen, krijgen een duurzaam concurrentievoordeel, en verbetering van de financiële prestaties. De BBA in Marketing bereidt studenten om te slagen in de steeds veranderende mondiale zakelijke omgeving. Het biedt studenten een goed begrip van alle aspecten van de marketingfunctie binnen het orgel. Studenten zullen worden blootgesteld aan de huidige theorieën en praktijken op het gebied van consumentengedrag, marketingonderzoek, verkoop, detailhandel, reclame & promotie, branding en e-marketing.

Voordelen

Afgestudeerden met een BBA in Marketing zullen worden uitgerust om bij te dragen aan de ontwikkeling en uitvoering van marketing strategieën, om trends in de markt te analyseren en te profiteren van promotionele kansen. De marketing specialisatie is bedoeld om studenten in staat om de problemen van het verstrekken van consumenten- en industriële goederen en diensten aan een breed scala van markten te analyseren. Bovendien leren de studenten over de huidige en opkomende trends in marketing theorie en praktijk. De BBA in Marketing gaat verder dan de vier muren van het klaslokaal naar de echte wereld, hands-on, en internationale ervaringen, waar studenten worden aangemoedigd om marketing stages te verkennen en te studeren in het buitenland kansen die hen voor te bereiden op een aantal carrièremogelijkheden in marketing en omvatten gerelateerde gebieden.

Carrièremogelijkheden

Carrière mogelijkheden bestaan ​​in wereldwijde ondernemingen, overheden en internationale organisaties, internationale handel en internationale openbare instellingen. Marketing afgestudeerden zullen worden gekwalificeerd om posities in brede marketing gebieden, waaronder de volgende:

 • Marketing en Sales Management: Marketing Manager; Verkoopsmanager
 • Reclame / Promotie en Direct Marketing: reclame en promotie Manager; Advertising Sales Director; Account Coördinator; Media Buyer; media Coordinator
 • Brand en Product Management: Brand Manager; Product Development Manager; product Manager
 • Market Research: Market Analyst; Market Research Manager; Market Research Supervisor
 • Public Relations: Corporate Communications Manager; Public Relations Specialist; Public Relations Director
 • Customer Relationship Management: Customer Relationship Manager
 • Social Media Marketing: Social Media Manager
 • Healthcare Marketing: Healthcare Marketing Manager
 • Retail Management: Retail Manager
 • Inkoop en Distributie Management: Inkoop Manager; Distribution Manager
 • Global Marketing: International Marketing Manager
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
64,865 AED
AED 64.865,00 per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates