Bachelor of Business Administration in Tourism Management (ITMA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business Administration in Tourism Management (ITMA)

We accepteren op dit moment aanvragen voor semester 1/2013. Beurzen zijn beschikbaar.


OVERZICHT VAN PROGRAMMA DOELSTELLINGEN

Hoewel de Thaise toerisme-industrie heeft in de afgelopen jaren zijn beïnvloed door tal van problemen, zoals politieke onrust en natuurramp, toerisme blijft een robuust en groot deel van Thailand's economie. Sterker nog, in plaats van het bekijken van deze negatieve voorwaarden als obstaclesthey kan worden gezien als een kans voor diegenen die willen werken in de sector om deel te nemen bij de wederopbouw en restorationof de toeristische industrie in Thailand. Bovendien zal de vorming van de ASEAN Economische Gemeenschap (AEC) in 2015 potentiële voorde toerisme-industrie createmore in de regio te bloeien en aantrekkelijker worden voor internationale bezoekers.

In het licht van de huidige situatie en na de filosofie van de universiteit "Kennis in de praktijk", is de ITMA curriculum ontworpen om eerst vertrouwd studenten met theorieën met betrekking tot het toerisme en hospitality management en geef praktische opleiding met zowel in-class activiteiten en out-of- -klasse hands-on ervaringen. Deze symmetrische combinatie van kennis en praktische ervaring zal zeker voor te bereiden onze afgestudeerden om te slagen in hun doelen.


 
Het unieke van ons programma?

Lokaal en internationaal ervaren docenten

Het programma, dat is interdisciplinair, biedt studenten met verschillende gebieden van onderwerpen, zoals het bedrijfsleven, financiën, wetenschappen en technologie, talen, ethiek en moraal en toerisme management. Elke cursus wordt gegeven door lokaal ervaren professoren en professionals uit de industrie, alsook docenten uit verschillende landen.


Real-life case studies

Bovendien, binnen de context van Thailand als een van de meest succesvolle-tourismindustry georiënteerde landen in Zuidoost-Azië, zullen de studenten de blootstelling aan een aantal case studies met betrekking tot het toerisme van verschillende niveaus, variërend van individuele ondernemers om overheidsgerelateerde organisaties.


Uitwisselingsprogramma's

Een uitwisselingsprogramma wordt aangeboden voor studenten die graag nieuwe perspectieven internationaal winnen bij één van onze overzeese partner universiteiten en instituten zoals de ICN Business School in Frankrijk, Zwitserland College of Hospitality Management (SHML) in Zwitserland, Linnaeus University in Zweden, Angeles University Foundation (AUF) in de Filippijnen en nog veel meer.


Moderne lesmethoden

Werkvormen zijn verschillende en gericht op studentgerichte bestaande discussie, brainstorming, individueel en groepswerk. Practicum heeft de voorkeur voor studenten in het programma om hen vertrouwd te maken met echte arbeidsbemiddeling in de toekomst door te worden opgeleid in onze training hotel, DPU Place en ook in-class projecten en activiteiten. Het laatste semester alle studenten zijn verplicht om de coöperatieve programma dat studenten verzamelen een echte werkervaring onder nauwe begeleiding van toezichthouders bij te wonen. Dit zal het vertrouwen en de vaardigheden voor studenten te vergroten om aan de eisen in de toerisme en hospitality industrie te voldoen.


Sociaal, zullen de studenten vrienden en leraren te ontmoeten uit verschillende landen. Dit versterkt de culturele en academische sterktes en deze obligaties ook studenten en docenten als een eenheid, International College familie.


 
WAT soort mensen studeren in het programma?


Dit programma staat open voor elke belanghebbende die willen bouwen of te vergroten vaardigheden in toeristisch management en werken in gebieden zoals in de tour bedrijven, reisbureaus, het hotel en inwoning industrie, luchtvaartmaatschappij businessor zelfs een professor op het gebied van zijn toerisme management. Maakt niet uit wat je achtergrond is, als u bereid bent om te leren en te verkennen verschillende culturen en perspectieven en omgeving service-minded en geduldig persoon bent, bent u welkom om een ​​deel van onze familie.


 
WAAR Onze afgestudeerden werk vinden?


We zijn er trots op te scheppen dat de meeste van onze afgestudeerden uit het programma in staat om een ​​baan als zodra hun eindcijfers zijn aangekondigd te zijn geweest! Voorbeelden van enkele van hun nieuwe werkgevers omvatten Agoda.com, het Intercontinental Hotel, Siam Niramitr, Koning Vermogen en talrijke tour companiesthroughout het koninkrijk. Sommige afgestudeerden openen hun eigen bedrijf, terwijl anderen gaan om aan hun studies verder inrecognized graduate schools, inclusief Dhurakij Pundit University International School en Mahidol University. Wij geloven dat deze verworvenheden U zou inspireren zo succesvol als ze zijn.SEMESTER

Semester 1: augustus.-december.

Semester 2: januari-mei

Zomer: juni - augustus

Undergraduate Toepassingen Accepted: DPUIC accepteert Toelating Application gedurende het hele jaar; kan echter inkomende studenten pas beginnen hun studie in Semester 1 of Semester 2.
 

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are o ... Lees meer

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are obvious. Each year, hundreds of Thai students spend enormous sums of money to study in universities, colleges and schools overseas. Those with no financial means to go abroad have limited opportunities of getting a tertiary education in English at home. By making such courses available in Bangkok, DPUIC is able to meet their needs and save them time and money as well. Lees Minder