Bachelor Of Business Administration: Internationaal Ondernemen (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration: Internationaal Ondernemen (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile

Over het programma

De opleiding internationale bedrijfsleven zal u voorzien van een bachelordiploma in Business Administration (BBA). De voertaal is Engels. Studenten uit meer dan 30 landen zorgen ervoor dat u een echte internationale studie-omgeving zullen ervaren. Bovendien, medewerkers vertegenwoordigen zowel de Europese en andere nationaliteiten. Met meer dan een decennium aan ervaring, het programma biedt u de mogelijkheid om een ​​professional op het gebied van het internationale bedrijfsleven.

De Degree-programma in International Business zal u voorzien van een opleiding die professionele loopbaan bevordert, met name in de Europese en Chinese markt.

Doe mee en Go Far

Today's business is internationaal. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine en middelgrote bedrijven opereren in een internationale omgeving.

Voorbeelden van Beroepen

Enkele van onze recente afgestudeerden hebben werk gevonden in de volgende beroepen:

 • CRM Manager
 • Customer Supervisor
 • Ondernemer
 • export Coordinator
 • HRD Coordinator
 • HRM Assistant
 • key account manager
 • Logistiek coördinator
 • Market Supervisor
 • marketing Developer
 • Project Manager
 • Teamleider

Uw Professional Profile als een internationale BBA

Als een internationale BBA, zul je beschikken over:

 • International, klantgericht, analytisch en winst-bewuste denken;
 • Het vermogen in vele talen te communiceren met behulp van verschillende communicatiemiddelen en media;
 • De mogelijkheid om eisen van continue persoonlijke ontwikkeling en ethische verantwoordelijkheid in je acties te overwegen;
 • De mogelijkheid om te creëren en te ontwikkelen op lange termijn, winstgevende relaties met klanten, alsmede andere netwerken in een internationale en multiculturele zakelijke omgeving;
 • Het vermogen om te plannen, organiseren en beheren van internationale bedrijfsactiviteiten op een verantwoorde, efficiënte en rendabele manier zowel individueel en als lid van het team
bib01

Aan het werk gaan

Ons doel is om experts in internationaal management en Global Markets opvoeden. Wij werken samen met een groot aantal bedrijven in de regio biedt u de mogelijkheid om de theorie in praktijk te brengen. U krijgt een kans om uitgebreide zakelijke projecten te plannen en neem deel aan het organiseren van grotere evenementen te hebben. De meest succesvolle leermethoden zijn projecten gebruik te maken van bestaande bedrijven opdrachten.

Excel Away

U krijgt praktische kennis van planning te verwerven, organiseren en managen van internationale bedrijfsvoering, met inbegrip van import / export-activiteiten. Onze focus ligt op communicatie en samenwerking vaardigheden als op ondernemend denken. Door actief is, kunt u belangrijke netwerken op te bouwen. Op deze pagina's vind je informatie over studeren praktische zaken in het algemeen. Voor meer gedetailleerde informatie over de cursus uitvoering van de opleiding, een bezoek aan de meest recente curriculum en bekijk de vakken van de groep.

International Business Study Modes

8-16 en 18-100 Study Modes

Deze theorie wordt ondersteund door de praktijk die de basis van de University of Applied Sciences studies vormt. De Degree-programma in International Business biedt een flexibele combinatie van theorie en praktijk om je voor te bereiden op een internationale carrière. De belangrijkste methode die wordt gebruikt in het onderwijs is het leren-door-doen.

Een leerling-gerichte focus is overheersend in de opleiding, en om dit te ondersteunen bieden wij u de 8-16 (full-time) en 18-100 (deeltijd) studie modes:

8-16: De student zal elke dag te bestuderen tussen de uren van 8-16, en zal credits ophopen op een wekelijkse basis. De student zal begeleiding en ondersteuning krijgen gedurende hun studie periode, en zullen samenwerken in teams / groepen die de werkomgeving zal simuleren ..

18-100: De student zal contact lessen ongeveer een keer per maand in de vrijdagavond en op zaterdag. Lesmethode zal dicht bij omgedraaid klas, zodat de student in staat is om zijn dagelijkse werk te combineren in gegeven opdrachten. De studie werkwijze vereist onafhankelijkheid en de mogelijkheid van het werken in teams.

Double Degree Opportunities

International Business Degree-programma heeft op dit moment vijf double degree partners in drie landen en we zijn voortdurend bezig om deze te verhogen. Studeren voor een double degree betekent dat je derde jaar van de studie wordt uitgevoerd aan de partneruniversiteit, en na de voltooiing, zou je twee Bachelor Degrees ontvangen; een uit HAMK en één van de partner University.

Dit is een prachtige kans om uw internationale competenties te verbeteren en het maakt je zo veel meer aantrekkelijk voor werkgevers bij zoektocht naar een baan.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
42 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,700 EUR
Locations
Finland - Hämeenlinna
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Finland - Hämeenlinna
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Collegegeld alleen voor studenten van buiten de EU