Bachelor of Business Administration - International Accounting

Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration - International Accounting

Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Bachelor of Business Administration - International Accounting

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

International Accounting biedt een brede opleidingen van de boekhoudkundige in combinatie met cursussen in Economie en Bedrijfskunde. Deze concentratie biedt de afgestudeerde met een solide educatieve stichting voor een boekhoudkundige carrière of post-graduate studies. De International Accounting graad leidt studenten met de kennis in een verscheidenheid van onderwerpen, met inbegrip van alle aspecten van de boekhouding, met name de wetgeving in overeenstemming met de International Accounting Standards (IAS) en de US Generally Accepted Accounting Principles (GAAP). Het biedt ook afgestudeerden met de Educational Foundation om vooruitgang te boeken in hun carrière en professionele leven.

Internationaal perspectief

Een aantal internationale richtlijnen zijn vóór de afronding van het programma-ontwerp geraadpleegd. Dit zorgt ervoor dat de leerresultaten van TAG-UCB programma's zijn in overeenstemming met de internationale benchmarks zodat studenten de nodige internationale kennis en verwachte vaardigheden te verwerven.

Bovendien, inbreng in het ontwerp van de programma's werd verzorgd door experts met ruime ervaring in undergraduate studies in management en accounting. De internationaal perspectief in het onderwijs, leren en onderzoek wordt zeer serieus genomen.

Bij TAG-UCB:

  • Engels is de officiële onderwijstaal in alle onderwezen cursussen van de programma's.
  • Boeken en referenties worden gekozen uit internationale uitgeverij agentschappen worden geleerd om onze studenten. Internationale case studies en ethische dilemma's worden ook gepresenteerd en tijdens de formele lessen besproken om de capaciteit van studenten te versterken om te gaan met internationale zakelijke kwesties.
  • Actief betrokken bij de internationale educatieve activiteiten door middel van het ondertekenen van samenwerkingsovereenkomsten met gerenommeerde academische business schools. Dit vergemakkelijkt de wederzijdse erkenning, en introduceert internationale functies in de programma's via de coöperatieve uitwisseling van expertise, professoren en studenten.
  • De faculteit leden worden aangemoedigd om deel te nemen aan internationale conferenties, waarbij financiële steun wordt verleend aan het onderzoek met betrekking tot zakelijke onderwerpen te vergemakkelijken. ze geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van toegepast onderzoek, waar veel kranten worden gepubliceerd in zowel nationale als internationale tijdschriften.
  • Speciale aandacht wordt gegeven aan het identificeren en implementeren van strategische instrumenten om de internationale normen te maken een belangrijke pijler van de programma's, worden de mogelijkheden voor het aangaan van management functies in erkende internationale en regionale bedrijven toegenomen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Bahrein - Manama, Hoofdstad
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Bahrein - Manama, Hoofdstad
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan