Bachelor of Business Administration - Marketing

Mahidol University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration - Marketing

Mahidol University International College

Bachelor of Business Administration (BBA) in Marketing


De Marketing Major biedt studenten relevante marketingvaardigheden, een cruciaal onderdeel van elk bedrijf dat onderzoek omvat om te leren over de behoeften van klanten, nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande te verfijnen, prijzen vast te stellen, te bepalen waar producten worden verkocht en het product te promoten aan De eindgebruikers. Het curriculum biedt marketing majors met een goede basis in de basis van marketing, consumentengedrag en marketing onderzoek alvorens verder te gaan naar de hoger niveau modules van verschillende marketing strategie cursussen. Studenten leren hoe situaties te analyseren en strategieën onder verschillende marktomgevingen door middel van lezingen, klasbesprekingen, case studies en projecten implementeren.


Carrièremogelijkheden


Marketing majors zijn goed gekwalificeerd om te voldoen aan de uitdagingen van het werken in de business sector. Carrièremogelijkheden in lokale en multinationale bedrijven omvatten posities als marketing-, merk- en productmanagers, handelsmarkten in retailbedrijven en onderzoeksanalisten, in aanvulling op accountmanagers in reclamebureaus, marketingjobs in niet-gouvernementele organisaties en ondernemingsondernemingen. Veel van onze hoofdvakken gaan verder met hun afgestudeerde studies in Bedrijfsadministratie of Marketing Research, Communication and Logistics.

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvragers moeten het diploma van de middelbare school (M.6) of het equivalent daarvan als uitgegeven door het Ministerie van Onderwijs, Thailand, afronden.
Aanvragers moeten Engels competenties aantonen: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6.0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met een Math score van minstens 580.


Aanvragers dienen een schriftelijk examen in te vullen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Writing), Wiskunde, Algemene Wetenschappen en Actuele Zaken. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, worden ze uitgenodigd voor een interview.


Opmerking : Aanvragers wier Engels taalvaardigheid niet voldoende is om onmiddellijk te accepteren, wordt geadviseerd om te studeren in het voorbereidingscentrum voor talen en wiskunde (PC). Aanvragers die de PC-vereisten succesvol afronden, komen in aanmerking voor de toelating tot het reguliere MUIC studieprogramma in het volgende trimester. MUIC biedt ook een cursus Intensieve Engelse cursus aan voor studenten die zich voorbereiden op het Engels toelatingsexamen.


Voor internationale aanvragers


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen 3 keer per jaar door de toelatingsafdeling van toepassing zijn. Aanvragers moeten hun middelbare schoolopleiding of gelijkwaardig aan de middelbare school hebben afgerond, zoals afgegeven door het ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als het schoolcertificaat / diploma niet in de Engelse taal is, moet een gecertificeerde Engelse vertaling van het document worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die geen moedertaal zijn, dienen een TOEFL-score in te dienen (IBT-score van minimaal 79 met een score van minstens 25 schriftelijk) of IELTS-score (6,0 of hoger met schrijf 6,0) of SAT-score (1.650 met een Math score Van 580 of hoger).


Zodra kandidaten officieel geaccepteerd zijn als voltijdse studenten, dienen ze te schrijven voor Engels schrijven en Math-plaatsingstests om te zien welk niveau ze kunnen registreren.

Toepassingsschema

Voor internationale aanvragers (academiejaar 2013-2014)

Eerste ingang

Toepassingsperiode         

1 mei - 30 juni 2013

Aankondigingsdatum

29 juli 2013

Instructie begint

16 september 2013

Tweede ingang

Toepassing Periode

1 augustus - 30 september 2013

Aankondigingsdatum

4 november 2013

Instructie begint

6 januari 2014

Derde ingang

Toepassing Periode

1 december 2011 - 31 januari 2014

Aankondigingsdatum

17 februari 2014

Instructie begint

21 april 2014

Opmerking:

Alle nieuwe buitenlandse voltijdse studenten moeten zich melden bij het Bureau voor toelatingen.

De applicatie schema's kunnen worden gewijzigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Bel: +66818286209

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan