Bachelor of Business Administration - Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business Administration (BBA) in Marketing


De Marketing Major biedt studenten relevante marketingvaardigheden, een cruciaal onderdeel van elk bedrijf dat onderzoek omvat om te leren over de behoeften van klanten, nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande te verfijnen, prijzen vast te stellen, te bepalen waar producten worden verkocht en het product te promoten aan De eindgebruikers. Het curriculum biedt marketing majors met een goede basis in de basis van marketing, consumentengedrag en marketing onderzoek alvorens verder te gaan naar de hoger niveau modules van verschillende marketing strategie cursussen. Studenten leren hoe situaties te analyseren en strategieën onder verschillende marktomgevingen door middel van lezingen, klasbesprekingen, case studies en projecten implementeren.


Carrièremogelijkheden


Marketing majors zijn goed gekwalificeerd om te voldoen aan de uitdagingen van het werken in de business sector. Carrièremogelijkheden in lokale en multinationale bedrijven omvatten posities als marketing-, merk- en productmanagers, handelsmarkten in retailbedrijven en onderzoeksanalisten, in aanvulling op accountmanagers in reclamebureaus, marketingjobs in niet-gouvernementele organisaties en ondernemingsondernemingen. Veel van onze hoofdvakken gaan verder met hun afgestudeerde studies in Bedrijfsadministratie of Marketing Research, Communication and Logistics.

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvragers moeten het diploma van de middelbare school (M.6) of het equivalent daarvan als uitgegeven door het Ministerie van Onderwijs, Thailand, afronden.
Aanvragers moeten Engels competenties aantonen: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6.0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met een Math score van minstens 580.


Aanvragers dienen een schriftelijk examen in te vullen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Writing), Wiskunde, Algemene Wetenschappen en Actuele Zaken. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, worden ze uitgenodigd voor een interview.


Opmerking : Aanvragers wier Engels taalvaardigheid niet voldoende is om onmiddellijk te accepteren, wordt geadviseerd om te studeren in het voorbereidingscentrum voor talen en wiskunde (PC). Aanvragers die de PC-vereisten succesvol afronden, komen in aanmerking voor de toelating tot het reguliere MUIC studieprogramma in het volgende trimester. MUIC biedt ook een cursus Intensieve Engelse cursus aan voor studenten die zich voorbereiden op het Engels toelatingsexamen.


Voor internationale aanvragers


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen 3 keer per jaar door de toelatingsafdeling van toepassing zijn. Aanvragers moeten hun middelbare schoolopleiding of gelijkwaardig aan de middelbare school hebben afgerond, zoals afgegeven door het ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als het schoolcertificaat / diploma niet in de Engelse taal is, moet een gecertificeerde Engelse vertaling van het document worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die geen moedertaal zijn, dienen een TOEFL-score in te dienen (IBT-score van minimaal 79 met een score van minstens 25 schriftelijk) of IELTS-score (6,0 of hoger met schrijf 6,0) of SAT-score (1.650 met een Math score Van 580 of hoger).


Zodra kandidaten officieel geaccepteerd zijn als voltijdse studenten, dienen ze te schrijven voor Engels schrijven en Math-plaatsingstests om te zien welk niveau ze kunnen registreren.

Toepassingsschema

Voor internationale aanvragers (academiejaar 2013-2014)

Eerste ingang

Toepassingsperiode         

1 mei - 30 juni 2013

Aankondigingsdatum

29 juli 2013

Instructie begint

16 september 2013

Tweede ingang

Toepassing Periode

1 augustus - 30 september 2013

Aankondigingsdatum

4 november 2013

Instructie begint

6 januari 2014

Derde ingang

Toepassing Periode

1 december 2011 - 31 januari 2014

Aankondigingsdatum

17 februari 2014

Instructie begint

21 april 2014

Opmerking:

Alle nieuwe buitenlandse voltijdse studenten moeten zich melden bij het Bureau voor toelatingen.

De applicatie schema's kunnen worden gewijzigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Bel: +66818286209

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen ... Lees meer

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen op dat moment als de International Students opleiding (ISDP). Zes maanden later, in september l986, het programma verwelkomde de eerste klasse van de studenten. Het begin was bescheiden - de meeste begin meestal. De faciliteiten zijn gelegen op de tweede verdieping van het MU Social Science and Humanities Building, met 45 studenten, twee full-time en 20 part-time instructeurs, een vier-lid ondersteunend personeel, zeven grote aanbod in de wetenschappen en de Travel Industry management - en een overvloed van hoop en vastberadenheid. Tijdens de eerste jaren groeide ISDP en bloeide, zozeer zelfs dat het uiteindelijk nodig zijn eigen aparte voorzieningen. In 1992 ISDP officieel gewijd haar nieuwe gebouw, dat 486 studenten ondergebracht, en introduceerde twee extra majors in Business Administration and Food Science and Technology. Het jaar 1996 vormde een belangrijke mijlpaal. Met instemming van de Universiteitsraad Mahidol, werd ISDP officieel aangewezen Mahidol University International College (muic), waardoor het de volle gewicht en de gestalte van een faculteit. Twee jaar later, werd een zes verdiepingen tellend complex om meer dan 1.000 studenten tegemoet voltooid. Een nieuwe management stijl werd geïntroduceerd, in aanvulling op een uitbreiding van het academisch aanbod, extra stages, met inbegrip van de Salaya Pavilion Hotel en Training Center, een pre-college-programma en de vorming van kantoren die zowel studenten en alumni behoeften aangepakt. In de loop van de daaropvolgende jaren waren er bijkomende ontwikkelingen in het college academische, fysieke en sociale landschappen: een steeds groter student inschrijving, nieuwe belangrijke programma's, de bevordering van een levendige programma uitwisseling van studenten en een verdere uitbreiding van haar fysieke faciliteiten, waaronder een acht verdiepingen tellende uitbreiding. Na 26 jaar, muic biedt momenteel 19 undergraduate majors en 22 minderjarigen in de Kunsten, Wetenschappen en Management, samen met twee master opleidingen, ongeveer 3200 studenten. Bovendien is het college te anticiperen op een nog grotere ingeschreven studenten in de toekomst. Het is onlangs in opdracht van de bouw van een nieuw gebouw, in 2015 worden afgerond. Met deze nieuwe toevoeging muic in staat zal zijn om maximaal 4000 studenten. Inspelen op de uitdagingen van de nieuwe wereldorde zal voortgezet veerkracht en innovatie vereisen. De reis die begon meer dan twee decennia geleden is nog lang niet voorbij als Mahidol University International College blijft haar volledige middelen en energie inzetten voor het streven naar academische uitmuntendheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Bel: +66818286209 Lees Minder