Bachelor of Business Administration programma in global business

Khon Kaen University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration programma in global business

Khon Kaen University International College

Volgens de Economische en Sociale Ontwikkeling Plan nummer 10, heeft de overheid een belangrijke competitieve strategie geformuleerd onder de nieuwe omstandigheden van de Thaise economie: de bevordering van de binnenlandse economische kracht om de economische afhankelijkheid van het buitenland zoveel mogelijk te beperken; de ontwikkeling en promotie van Thailand als het centrum van de Aziatische handel en diensten; en de bevordering van investeringen in het internationale bedrijfsleven en buitenlandse investeringen in Thailand.

Voor meer dan een decennium, heeft Thailand zijn concurrentievoordeel verloren in het internationale bedrijfsleven in het kader van het beleidskader Wereldhandelsorganisatie over vrijhandel aan de landen met lagere loonkosten, bereidheid van de productie-technologie en human resources capaciteit. Daarom hebben bedrijfsinvesteringen verschoven van Thailand naar andere, meer winstgevende landen. Bijgevolg kan Thai Arbeidsmarkttoeslag niet beperkt tot Thailand.

Thailand nodig heeft om de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen te versnellen met name op het gebied van business management om middelen te injecteren in de internationale arbeidsmarkt en om zowel de verandering van de productie gevestigd in Thailand naar landen met lagere kosten en geschikt om te gaan met directe investeringen van multinationale bedrijven in Thailand. Een van de strategische doelen van Khon Kaen University is op internationaal niveau te worden erkend door de oprichting van een internationaal college waarvan de missie is om de internationale educatieve programma's in lijn met de behoeften van de arbeidsmarkt op internationaal niveau.

De Bachelor of Business Administration programma in Global Business, in de curricula planning van de International College, Khon Kaen University goedgekeurd reageert op de individuele behoeften en de marktvraag naar kennis en capaciteit om de bedrijfsvoering te voeren op internationaal niveau. Het is duidelijk dat de trend van de arbeidsmarkt in de Aziatische regio consequent groeit hoger. Het Internationaal programma in objectieve global business is om afgestudeerden zowel Thaise als niet-Thais die willen werken bij de overheid en particuliere organisaties die internationaal zakendoen te produceren.

Om in te spelen op de vraag van de arbeidsmarkt, op internationaal niveau, zal het onderwijzen en leren programma in het Engels met de nadruk op het belang van de kennis en het inzicht in de achtergrond en cultuur die het uitvoeren van het internationale bedrijfsleven vorm te geven, de banden tussen het Oosten en het Westen, de ontwikkelings denkproces, analyse en hands-on ervaring in de relevante instanties binnen en buiten het land.

FILOSOFIE

De Bachelor of Business Administration programma in Global Business richt zich op het produceren van afgestudeerden die kennis en begrip van het internationale bedrijfsleven en de moderne bedrijfsvoering hebben op mondiaal niveau, die verschillende culturele achtergronden en internationale zakelijke ethiek en moraal omvat. De afgestudeerden moeten kennis en vaardigheden in analytisch denken, synthese te hebben en in staat zijn om de kennis met betrekking tot business management in hun werk op internationaal niveau met ethische, morele en verantwoording in professionele rollen en de civiele samenleving als geheel correct toe te passen.

Doelstellingen van Curriculum

De Bachelor of Business Administration in Global Business plan om de afgestudeerden te voorzien van de volgende gewenste eigenschappen:

  • Kennis van en inzicht in het internationale bedrijfsleven en de moderne wereldwijde business management, inclusief verschillende culturele achtergronden met betrekking tot het internationale bedrijfsleven management.
  • In staat om gebruik te maken van vaardigheden en het vermogen in het denken, analyse, synthese en toepassing van kennis met betrekking tot de bedrijfsvoering in internationale organisaties.
  • Be ethische, hebben goede morele en verantwoording in professionele rollen en de civiele samenleving als geheel.

Sterkte van Curriculum

De Bachelor of Business Administration Program in Global Business, Khon Kaen University legt de nadruk op de ontwikkeling van het menselijk potentieel in holistische kennis met betrekking tot het internationale bedrijfsleven en de wereldwijde business management. De afgestudeerden zijn in staat om verschillende culturele achtergronden te begrijpen van cruciaal belang voor het doen van een internationaal bedrijf en beschikken over functionele kennis van het Engels om voor hen te werken in het Engels sprekende omgevingen. Bovendien, met het voordeel van de universiteit locatie in het centrum van de Mekong subregio en de netwerken van de activiteiten met het buitenland, de studenten de capaciteit kan worden verbeterd door directe werkervaring inzake internationale business management binnen en buiten het land.

curriculum Structuur

  1. Algemene Onderwijs Cursussen niet minder dan 30 studiepunten - Communicatieve vaardigheden 12 Credits - Sociale en eigen verantwoordelijkheden, morele en ethische vaardigheden 6 Credits - goed afgerond en aanpassing vaardigheden 6 Credits - Analytisch denken en onderzoeksvaardigheden 6 Credits - Computer- en Informatietechnologie non Credits 2 . Core Cursussen 48 Studiepunten 3. Major verplichte vakken 30 Credits 4. Major keuzevakken 18 Credits 5. Gratis Keuzeopleidingsonderdelen 16 Credits - Totaal niet minder dan 132 credits
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Khon Kaen, Changwat Khon Kaen
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates