Bachelor of Business Administration

University of Regina

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration

University of Regina

Een wereld vol mogelijkheden

Bachelor of Business Administration

De Bachelor of Business Administration programma is ontworpen om studenten voor een effectieve loopbaan voor te bereiden in het beheer van private en non-profit organisaties in Canada en over de hele wereld. Het curriculum helpt studenten ontwikkelen de conceptuele, menselijke, technische en operationele kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor succes.

Een Bachelor of Business Administration (BBA) kan leiden tot een carrière in de boekhouding, ondernemerschap, financiën, algemeen management, human resource management, international business en marketing. Gewapend met een grondige kennis van business principles en de praktijk, hebben afgestudeerden op gegaan om carrière als accountants, financiële analisten, beleid analisten, corporate executives, ambtenaren, zelfstandige ondernemers, marketing managers, human resource managers en nog veel meer na te streven.

De BBA-programma begint met een jaar van kwalificerende opleidingen. Studenten binnenkomen via opname in de Excellence Program en word Year One BBA studenten of vul een in aanmerking komende jaar in de Faculteit der Bedrijfskunde alvorens wordt intern overgebracht naar het BBA-programma.

In de afgelopen vijf jaar, bijvoorbeeld, het aantal internationale studenten die studeren aan de Universiteit van Regina is gegroeid met 77%, helpen maken onze campus meer divers dan op enig moment in onze geschiedenis. Studenten uit meer dan 66 landen nu een beroep onze universiteit naar huis, het verrijken van de student ervaring door te brengen wereldwijde perspectieven op onze campus gemeenschap. Tegelijkertijd zijn er meer dan 800 binnenlandse studenten gebruik gemaakt van de studie in het buitenland kansen om hun opleiding uit te breiden in andere landen en verder te ontwikkelen tot "burgers van de wereld." Al deze studenten bezoeken de universiteit van Regina vanwege de kwaliteit van onze academische programma's, en ze komen hier wetende dat een uitgebreid programma van ondersteuning is voor hen beschikbaar via onze UR International kantoor. UR International is bijzonder gehecht aan student succes het aanbieden van academische, sociale, sociale vaardigheden, en de taal diensten die bijdragen aan studenten met de tools die ze nodig hebben om het grootste deel van hun Universiteit van Regina onderwijs.

  • Hoge ranking: Eén van Canada's top 10 algemene universiteiten.
  • Ondersteuning is onze kracht: Vanaf het moment dat we u en uw familie te ontmoeten, tot het moment dat je de werkgelegenheid na het afstuderen vinden, dan helpen we u gepersonaliseerde diensten aan te moedigen en te helpen bij uw academische en carrière nodig heeft.
  • State of the art faciliteiten: Kom en ontdek onze nieuwe campus. Het is modern, schoon en handig.
  • De U van R is een wereldwijde gemeenschap: We zijn groot genoeg om studenten uit meer dan 90 landen, maar klein genoeg om u een meer persoonlijke en gerichte academische ervaring. U kunt uw professoren en docenten te leren kennen. De student faculteit ratio is 20: 1. Wij hebben ook veel verenigingen die je betrokken bij kunt krijgen. Check it out!
  • Succes voor het leven: Regina is uw thuis weg van huis! Het is veilig, betaalbaar en biedt een hoge levensstandaard. Saskatchewan heeft een immigratie nominatie programma dat is sneller dan nationale programma en staat open voor University of Regina afgestudeerden.
ReginaCity1City2schoolgeld
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Canada - Regina, Saskatchewan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Canada - Regina, Saskatchewan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan