Bachelor of Business Administration

Savonia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration

Savonia University of Applied Sciences

Doel:

De BBA Degree-programma in International Business aan Savo UAS is gericht op het ontwikkelen van gerichte expertise in de buitenlandse handel. Om dit doel te bereiken zul je kennis geleidelijk aan ontwikkelen, door de jaren heen te bereiken en zal een diepe mogelijkheid om te werken in een internationale werkomgeving te krijgen. Je toekomstige carrière niet nodig neem je in het buitenland als multiculturele en multinationale werkplekken hier in Finland kan worden gevonden als goed.

Savonia_BBA

Praktische hulpmiddelen voor je toekomstige carrière

BBA afgestudeerden bereid zijn om voortdurende verandering geconfronteerd in de wereldwijde business veld en gevoelig zijn voor de internationale partners eisen. BBAs zijn vooral bedreven in de praktische aspecten van het proces van internationalisering, dus in een goede positie om bijvoorbeeld het MKB te helpen bij het starten van de internationale handel. Zij opereren vloeiend in multiculturele teams en zijn in staat om hun team te begeleiden naar doelen.

BBA heeft een open geest naar de ontwikkeling van nieuwe manieren om niet alleen het bedrijfsleven, maar ook in het welzijn op het werk, alsook hun eigen expertise in het veld. BBAs zal werken, onder andere in de import-export, internationale verkoop en klantenservice, logistiek en andere internationale activiteiten.

Specialisaties:

Specialisatie van het programma is de internationale handel deskundige, met de nadruk op de internationalisering van het MKB en de praktische aspecten van de internationale handel.

Inhoud van Studies:

Studies aan Savo zijn praktijkgericht en veelzijdig. Projecten en samenwerking met de omringende gemeenschap, bedrijven en instellingen alsmede buitenlandse partners en medestudenten zijn geïntegreerd in het dagelijkse leven van onze studenten.

Elk jaar wordt de studies hebben twee toegewezen thema's. Tijdens de eerste herfst looptijd van de studies leert u over de planning en het starten van een bedrijf. Dit gebeurt door te werken in samenwerking met een lokale partner organisatie. De studenten zullen teams rond KMO vormen, en begint zich aan de verschillende fasen die nodig is bij de vaststelling van een bedrijf te leren kennen.

De tweede termijn in het voorjaar richt zich op de exploitatie van een succesvol bedrijf. U krijgt een diepgaand inzicht in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten van de partner organisatie. Je gaat door? teambuilding fasen en vertrouwd te raken met multiculturele teams en werkmethoden. U wordt ook verwacht dat het bedrijfsleven kennis toe te passen in de praktijk binnen de partnerorganisatie en in staat zijn om uw begrip om medestudenten te delen. Aan het eind van het jaar, zal je hebt een beter begrip van de dagelijkse bedrijfsvoering als basis voor uw internationale handel deskundigheid ontwikkelen verworven.

Solide basis en internationale doelen

Het tweede jaar studies zal zich richten op de internationalisering essentiële vaardigheden. Ten eerste, zult u leren hoe u de gereedschappen, zoals business onderzoek te gebruiken, en zal de functies van de internationale economie te begrijpen. Ten tweede, zult u deze vaardigheden en kennis samen in gebruik genomen, opnieuw met lokale organisaties, binnen het thema van de voorbereiding voor internationalisering. Een real life business internationalisering project domineert de term, ondersteund door studies in de business analyse en communicatie.

Tijdens je derde jaar zal zich richten op het aanpassen van de bedrijfsvoering op een internationale omgeving, en op de uitdagingen die organisaties worden geconfronteerd als gevolg van verschillen in zakendoen. Als vaardigheden en begrip te groeien, zul je in staat zijn om de evaluatie en de ontwikkeling van het internationale bedrijfsleven waarnemen. Uw management en leiderschap zal groeien om aan de eisen van de internationale handel deskundigheid te voldoen.

Structuur van de studies:

De mate bestaat uit 210 studiepunten. Elk jaar is gelijk aan 60 studiepunten, die 1600 uur van uw werk vereist. Uw werklast zal lessen, online en onafhankelijke studies, teamwork en stage. Deelname aan de activiteiten van onderzoek en ontwikkeling is ook onderdeel van je studie.

De gedetailleerde structuur van de studie is als volgt:

 • Basic studies 60cr
 • Professionele studies 90cr
 • Alternatieve studies 15cr
 • Stage 30cr
 • Thesis 15cr

Scriptie:

Het proefschrift van Savo is altijd werk gerelateerd. Dit geeft u een goede gelegenheid om te netwerken met professionals in uw vakgebied tijdens je studie, en vaak het proefschrift blijkt een startpunt voor uw carrière.

Het proefschrift benadrukt de samenwerking tussen u, het beroepsleven en de UAS bij het kiezen van het onderwerp, het instellen van de doelen en eigenlijk doen. Tijdens het proces te laten zien dat je in staat om zelfstandig te werken in het herkennen, evalueren en oplossen van ontwikkelingsstoornissen uitdagingen in het beroepsleven zijn. Professionele rapportage en communicatieve vaardigheden zijn ook vereist. Werkgerelateerde stellingen omvatten de volgende op Savo:

 • een ontwikkelings project, dat u of uw team te plannen en uit te voeren op basis van de eisen van uw klant. Voorbeelden van een dergelijk project zijn product of dienst ontwikkeling, work flow ontwikkeling en voorlichtingsmateriaal ontwikkelen zoals een gids of handleiding. Het ontwikkelingsproces en de uitkomst zal worden gerapporteerd in een veld-specifieke manier.
 • een onderzoeksproject, waar u of uw team de juiste onderzoek zal uitvoeren om licht te werpen op de ontwikkeling of het oplossen van problemen behoeften van uw klant.
 • een productie die u of uw team plannen en implementeren om uw expertise of artistieke talent te laten zien. De productie kan een evenement, seminar of prestaties. Het proces en de uitkomst zal worden gerapporteerd in een gebied dat specifieke manier.
 • een cumulatieve scriptie, waarbij bijvoorbeeld projecten, onderzoek of wetenschappelijke artikelen gedaan tijdens de studies worden vergaderd en gerapporteerd als een synthese, de presentatie van de belangrijkste bevindingen en resultaten in een gebied dat specifieke manier.

Uw scriptie proces zal worden ondersteund door het bedrijfsleven onderzoeken, thesis seminars en methodologie workshops. U kunt uw scriptie zelfstandig of in een groep te doen.

Carrière Mogelijkheden:

BBAs zal werken, onder andere in de import-export, internationale verkoop en klantenservice, logistiek en andere internationale activiteiten. Je hebt ook de vaardigheden en competenties die nodig zijn om een ​​ondernemer te worden.

Titels:

 • Export assistent
 • Export secretaresse
 • Verkoop vertegenwoordiger
 • Sales secretaresse
 • Marketing planner
 • Winkel manager
 • Import assistent
 • Import secretaresse
 • product Manager
 • Beleggingsadviseur
 • Procurement Specialist
 • HRM Specialist
 • Handelsagent
 • export manager
 • Import Manager

Internationaliteit:

De BBA-groepen zijn multinationale en -culturele door de natuur, dus je zult wennen aan een internationale werkomgeving vanaf dag 1. Bovendien wordt de BBA programma zelf ontworpen internationalisering. Nauwe samenwerking met onze internationale partners brengt je in contact met mensen en organisaties buiten Finland, waardoor het mogelijk voor u om uitzicht, kennis te delen en werken zij aan zij op projecten te vergelijken met behulp van technologie gebaseerde communicatie-instrumenten evenals vergadering in persoon.

Uitwisseling van studenten is ook een natuurlijke en aanbevolen een deel van je tweede jaar studies en stages (basis- en / of professionele) kon je overal in de wereld.

Onze selectie van de taal studies is aanzienlijk, aangevuld met het aanbod van de Universiteit van Oost-Finland. Cross-cultural studies vormen een goede basis voor uw persoonlijke ervaringen in alle aspecten van internationaliteit.

Samenwerking:

Savo is actief in de ontwikkeling van de omringende gemeenschap via, onder andere, student projecten, gezamenlijke onderzoeksprojecten en diverse ontwikkelingsprogramma's. De samenwerking met de lokale werkende leven wordt hoog gewaardeerd en op basis van lange termijn relaties. Ook de gezamenlijke activiteiten met de Universiteit van Oost-Finland en Karelië UAS brengen een verscheidenheid aan opties voor onze studenten. Internationale aspecten worden behandeld in een hecht netwerk van buitenlandse partnerinstellingen, die uitwisseling, stages, projecten en gezamenlijke of dubbele graden.

Onderzoek:

De BBA-programma is gewijd aan het helpen van kleine en middelgrote bedrijven in hun internationalisering inspanningen. Onze studenten zullen werken aan verschillende werkgerelateerde onderzoek of ontwikkelingsprojecten van het MKB.

Mogelijkheden om door te gaan studies na het afstuderen:

Een BBA graad is een internationaal erkend en goedgekeurd kwalificatie. Een BBA afgestudeerde in aanmerking komt voor toepassing op de theoretische studie voort bij de meeste universiteiten wereldwijd. Vaak is de volgende masteropleiding kan in 2 jaar worden afgerond, afhankelijk van het gebied van onderzoek en de student. Echter, moet u uw studie voort te zetten aan de Master niveau op een hogeschool, wordt u doorverwezen naar uw loopbaan beginnen met 3 jaar werkervaring te verzamelen alvorens een masteropleiding.

Taal:

Het hele programma zal worden uitgevoerd in het Engels, afgezien van verplichte taalcursussen in het Fins (voor buitenlandse studenten) en in het Zweeds (Finse studenten). Houd er rekening mee dat je niet verwacht te zijn perfect als je je studie beginnen - je taalvaardigheden verbeteren terwijl het doen van zaken onderzoeken. De multiculturele leeromgeving met studenten spreken verschillende talen is de beste manier voor te bereiden op de uitdagingen van de mondiale bedrijfsleven!

COLLEGEGELD

Savonia University of Applied Sciences heeft een besluit tot het collegegeld in te voeren voor niet-EU / EER-studenten gemaakt. Het collegegeld voor studenten beginnen hun studie op 1 augustus 2017 of later. Het collegegeld wordt in rekening gebracht voor elk studiejaar en het moet op 31 augustus worden betaald.

De kosten zijn:

 • voor Bachelor studies € 5.000 per studiejaar
 • voor Master studies € 6.000 per studiejaar

Alle niet-EU / EER-studenten van Savonia University of Applied Sciences van toepassing kunnen zijn voor een beurs, nadat zij tot vergoeding opladen Bachelor of Master degree programma's zijn toegelaten en ze hebben zich als aanwezig ingeschreven. In het eerste studiejaar heeft betrekking op de beurs 70% van het collegegeld; in de volgende studiejaren de beurs dekt 50% van het collegegeld. Om te kwalificeren voor de beurs na het eerste studiejaar, moet de student ten minste 55 studiepunten van de studies beschreven in hun persoonlijke studieplan per academisch jaar verdienen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Finland - Ekenäs
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Kuopio
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Kuopio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Ekenäs
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan