Bachelor of Business Administration

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration

Sharda University

De mate is ontworpen om een ​​brede kennis van de functionele gebieden van een bedrijf, en hun onderlinge koppeling te geven, terwijl ook de mogelijkheid voor specialisatie in een bepaald gebied. De mate ontwikkelt ook praktische leidinggevende vaardigheden van de student, communicatieve vaardigheden en zakelijke besluitvorming vermogen. Veel programma's dus nemen opleiding en praktische ervaring, in de vorm van case-projecten, presentaties, stages, industriële bezoeken, en interactie met deskundigen uit de industrie.

Specialisatie:

  • Geïntegreerde BBA + MBA (zonder buitenlandse studiereis)
  • BBA Dual Specialisatie (met buitenlandse studiereis)
  • BBA Dual Specialisatie
  • BBA-Banking & Finance
  • BBA-Ondernemerschap
  • BBA-International Business

De BBA-programma bij School of Business Studies, is Sharda University ontworpen en gestructureerd om de jonge geesten te voorzien van een intellectueel stimulerende leeromgeving.

Dit onder-graduate programma voorziet de studenten met een diepgaande kennis van management theorie in combinatie met intensieve blootstelling industrie. De cursus curriculum is ontworpen na een grondige studie van de eisen van alle betrokkenen en de steeds veranderende eisen van de bedrijfstak. De meest opvallende kenmerken van het programma zijn de nadruk op het verbeteren van soft skills van de leerlingen door middel van graded cursussen en het maximaliseren van de industrie-interface door een afwisselend initiatieven. Het programma biedt ook een enorme flexibiliteit en leermogelijkheden door middel van een credit-based benadering. De studenten worden aangemoedigd om te denken uit de doos en een toepassingsgerichte aanpak te ontwikkelen.

Afgezien van een tour naar de Indiase industrie een internationale studiereis is ook het deel van het programma om de wereldwijde blootstelling aan studenten.

http://www.sharda.ac.in/courses/BusinessStudies/BBAcolleges http://www.sharda.ac.in/course_detail.aspx?mpgid=68&pgid=103&courseid=189&disid=5&levelid=2&deptid=50&schid=2&sdeptid=51

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates