Bachelor of Business Administration

Africa International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration

Africa International University

Bachelor of Business Administration

De Bachelor of Business Administration is gericht op het voorbereiden van studenten voor een carrière in het bedrijfsleven en aanverwante gebieden. De mate is bedoeld om studenten te voorzien van een brede bedrijfskundige opleidingen die rekening houdt met de vaardigheden die nodig zijn om uit te voeren als een professional in de dynamische mondiale zakelijke omgeving. Het programma integreert geloof en de christelijke waarden die studenten in staat stelt om de belangrijke vaardigheden effectieve managers nodig om te overleven en te slagen in de huidige markt te leren.

Na succesvolle afronding van de voorgeschreven opleiding voor de Bachelor of Business Administration, zal de afgestudeerde kennis, vaardigheden en capaciteiten om te kunnen hebben verworven:

ik. Demonstreer de mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in diverse business ii contexten. Aantonen dat goede kennis van en vaardigheden in het gebruik van fundamentele technologische hulpmiddelen en concepten in de zakelijke praktijken iii. Vertonen ethische en strategisch leiderschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven en aanverwante praktijken iv. Solliciteer kritisch en creatief denken vaardigheden in het oplossen van zakelijke problemen met behulp van zowel kwantitatieve als kwalitatieve analyse v. Toepassing van kennis, vaardigheden en Christus-achtige houdingen in de functionele gebieden van het bedrijfsleven vi. Cultiveren wereldwijde zakelijke praktijken met lokale relevantie en scherpzinnige multiculturele diversiteit en afspraken

Toelatingseis

Een kandidaat moet een van de volgende minimale vereisten te voldoen voor opname in het programma: Ofwel 1. Wees een houder van KCSE (of gelijkwaardig examen) certificaat met een totaal van C + en een minimum van C in zowel wiskunde en Engels / Kiswahili, of 2. Wees een houder van KACE certificaat met een minimum van twee belangrijkste passes en een minimum van een krediet pas in de wiskunde aan KCE, of 3. Diploma in relevante disciplines op het gebied van het bedrijfsleven van een instelling door de universiteit senaat erkende in samenwerking met CUE. of 4. Wees een houder van een andere kwalificatie door de Universiteit Senaat aanvaard als gelijkwaardig aan een van de bovenstaande.

Wijze van levering

 • In het programma wordt een synchrone wijze van levering waar de docent en de studenten wordt verwacht dat ze fysiek aanwezig samen in een bepaalde locatie op een bepaald tijdstip.
 • Een dergelijk contact zal naar verwachting tussen de docenten en de studenten voor de gehele duur van het programma. Studenten zullen worden verplicht om face-to-face met de docent of supervisor te ontmoeten.
 • Voor elk uur van contact, wordt de student verwacht in twee uur voorbereidingstijd te zetten.
 • Om dit te bereiken, zal de lesmethoden omvatten case studies, bibliotheek onderzoek, discussies, tutorials en presentaties.
 • Het programma wordt geleverd in opleidingsonderdelen (één cursus wordt aangeduid als een eenheid) met een totaal van 60 cursussen in totaal 180 uur.
 • De lessen worden meestal gehouden op de belangrijkste campus AIU in Karen op doordeweekse dagen. Elke cursus is bedoeld voor een drie uur face-to-face tijd met de docent per week gedurende tien weken.

fee Structuur

 • Collegegeld per Term 50.400
 • Admin kosten 13.525
 • Totaal per term 63.925
 • Totaal per jaar 191.775
 • Totaal per programma 767, 100

Hoe toe te passen

U kunt online solliciteren door te klikken Online applicatie of download aanvraagformulier Aanvraagformulier U kunt uw sollicitatie sturen naar Public Relations of Admissions of u kunt meer te weten komen door ons te bellen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
767,100 KES
Totaal per programma
Locations
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mei 2019
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 2019
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan