Bachelor of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In een zeer complexe en competitieve wereld, moeten afgestudeerden inzetbaar vaardigheden om de beste banen te krijgen. Hoewel afstuderen verre lijkt bij de start van het programma, is het verstandig om vroeg te plannen. Met dat in het achterhoofd, heeft het academisch leiderschap op SP Jain haar undergraduate herontworpen Bachelor of Business Administration (BBA) het programma te richten op vaardigheden zoals kritisch denken en wereldwijde wendbaarheid, zonder afbreuk te doen aan technische kennis.

BBA Highlights

 • 4 jaar undergraduate opleiding
 • 3 cutting-edge specialisaties om uit te kiezen: Marketing, Finance en Ondernemerschap
 • Kwalificeert u om te werken in Australië, na voltooiing
 • Beste bereidt je voor elite internationale MBA-programma's
 • Maakt u zeer concurrerend in de wereldwijde business arena
 • Mogelijkheid om 1 jaar te voltooien in Mumbai of Singapore
 • Optie om te dragen aan BEC of BBC in het 2e jaar

Wat is er nieuw aan onze BBA?

 • Een gloednieuwe grote Ondernemerschap
 • Een "Inzetbaarheid en Practitioner Skills Series" om u te helpen belangrijke real-world ontwikkelen attributen zoals globale intelligentie en effectieve communicatie
 • Twee nieuwe kernvakken: Zelfgestuurd leren en lezen signalen & trends
 • Ondernemerschap Project als een alternatief voor de huidige Action Learning Project
 • Transfer naar BEC / BBC na het eerste jaar van de BBA

Toelatingsproces

Wat wij zijn op zoek naar

Studenten moeten de middelbare school / middelbare school / junior college of een gelijkwaardige vorm van voortgezet onderwijs hebben afgerond en geplaatst in de top 25% van hun klasse.

Studenten worden op de shortlist op basis van hun 10 jaar of meest recente Board examen (genomen in de afgelopen 2 jaar) en SP Jain Entree Test (SPJET) of SAT score.

SP Jain aanvaardt instromers in het BBA-programma. Met het oog op hun geschiktheid te beoordelen en voor de criteria voor overdracht naar credits toelating, kunnen studenten schrijven naar bba@spjain.org~~V.

De criteria variëren voor studenten van verschillende herkomst. Details van hetzelfde zijn hieronder vermeld:

Australische aanvragers

De aanvaardbare eisen voor het jaar 12: Afronding van de NSW Higher Certificate School met een Australisch Tertiaire Admission Rank (ATAR) van 85 of hoger of de interstate equivalent.

Voltooien van een erkende opleiding op het niveau van het Certificaat IV genomen op een geregistreerde leverancier van technisch en beroepsonderwijs in NSW of de interstate equivalent.

International Baccalaureate (IB): Afronding van de International Baccalaureate Diploma met niet minder dan 32 punten behaald door het onderzoek ten minste zes vakken, waarvan er drie moeten zijn op het hogere niveau. Het bezit van diploma's gelijkgesteld met een van de bovenstaande drie punten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the ... Lees meer

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the international acceptance of the degree, thereby giving impetus to higher education and careers, globally. Lees Minder
Singapore , Sydney + 1 Meer Minder