Bachelor Of Business Administration

CESTE Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration

CESTE Business School

De Business Administration Degree bereidt u op alle gebieden van de bedrijfsvoering om u op te leiden tot verantwoordelijke posities aannemen, het verstrekken van praktische kennis en effectieve knowing- hoe zaken concurrentievermogen te verbeteren, het toevoegen van een essentiële waarde voor de huidige markt.

Studenten worden opgeleid in Business Administration of ze willen opzetten van een bedrijf (die vooral wordt aangemoedigd omdat we een Business School) of ze willen een afdeling leiden of beheren van een bedrijf.

Deze studies zijn ontworpen om tactische managers die hebben om beslissingen te nemen en problemen van organisaties op te lossen, of door het regelen van de financiën, het creëren van bedrijven, het beheer ervan, de planning van de verkoop, het adviseren over de markten voor effecten, enz. Te trainen, altijd met goed gevormde criteria die succes te verzekeren .

Methodologie:

Onze methodiek is:

 • Buitengewoon praktisch zodat onze studenten ontwikkelen kennis en hun eigen werkwijze en stijl.
 • Een echt persoonlijke ervaring als onderdeel van de overgang naar volwassenheid.
 • Gewijd aan de persoonlijke aandacht, gericht op kleine groepen.
 • Toegepast op technologie (elke student ontvangt een laptop aan het begin van de Degree als een persoonlijke tool)
 • Onderwijs- en leermethoden zijn gedifferentieerd, zodat studenten krijgen de signalen voor het leren van elk van de onderwerpen volgens hun aard (EHOR)

Dual University Training

Als resultaat van onze inzet voor onderwijsinnovatie en sociale verantwoordelijkheid in bedrijven, zal de cursus 2013-2014 opent met dit nieuwe model, dat reeds succesvol is geweest in andere landen.

Dit soort training - van toenemende gebruik en aanbevolen door het Congres om de door de regering is gericht op:

 • Duale opleiding door middel van lessen aan de Business School en de praktijken in lidbedrijven. De inhoud en vaardigheden verworven in beide gebieden worden gecoördineerd.
 • Grotere inzetbaarheid, afgeleid van de kennis van de huidige behoeften van het bedrijfsleven en de overname van ervaring in hen. Verwacht wordt dat de rekrutering in de meeste gevallen de logische gevolg van dergelijke relatie langs de graad, na te zijn opgeleid volgens dit patroon en hun vaardigheden hebben in praktijk.
 • Waarborging van talent in bedrijven van de autonome gemeenschap van Aragon voorkomen van lekkage van personeel om economische redenen, zoals subsidies de kosten van de training kan financieren (in een groot deel).

Stages in bedrijven, geregeerd door een stage-overeenkomst, zal 18 maanden in totaal, en zal starten vanaf het einde van het tweede jaar. Deze termijnen worden betaald en dus verminderen zij de totale kosten van de studie.

Stage

De stage programma introduceert studenten om de wereld van het werk, waardoor ze de kans te leren in de praktijk en hen aan te moedigen om door te zetten met de opleiding te zetten. Stage wordt beschouwd als een belangrijk element in professioneel leren, zodat studenten zijn verplicht een minimum van 500 uur dat gestart kan worden vanaf de zomer aan het einde van hun tweede jaar. Volgens hun specialiteit, de stage-programma worden specifieke paden om studenten te helpen zich te specialiseren in het gebied dat ze hebben gekozen en om de beste prestatie in termen van actief leren te garanderen.

Studenten kunnen een niet-curriculaire stage (sinds de zomer van tweede jaar) en een curriculaire stage (de laatste zal een deel van hun academische record zijn) uit te voeren.

Stage wordt over het algemeen gehouden in een van de bedrijven binnen CESTE Business Club met wie de school actief samen om de dagelijkse pols van de beroepsprofielen die worden geëist nemen.

CESTE Professional Development Service heeft de doelstelling van ondersteuning van studenten langs hun carrière hen te voorzien van de informatie en oriëntatie die ze nodig hebben in hun specifieke situatie van de werkgelegenheid. De dienst werkt samen met de docenten en de Student Support Dienst om studenten geven het beste advies op basis van hun profiel.

DIPLOMA

Graad Certificaten (4 jaar)

 • Bul UITGEGEVEN DOOR CESTE: Graduado Superior en Dirección y Administración de Empresas (Bachelor Honours Degree in Business Administration)
 • Britse ambtenaar graad: Bachelor of Arts Honours Degree in Business Administration

Europese Supplement: het is een Europese administratieve bijlage bij het diploma met het doel van het beschrijven van de studies verrichte transacties, evenals het ECTS (European Credit Transfer System) om hun erkenning in een Europees land te vergemakkelijken.

CESTE is een Universitair Centrum TOEGESTAAN door de regering van Aragón - Decreet 19/2000 van 18 januari van de regering van Aragón. In overeenstemming met RD 557/1991 van 12 april op Creatie van Universiteiten en centra.

Internationaal gebied / Talen

De BBA-programma vereist dat je leert twee talen om uw certificaat te krijgen: Spaanse en een tweede taal te kiezen tussen Frans of Duits. De talen programma is verdeeld in 4 niveaus die studenten moeten passeren. Wat de Spaanse taal, is het noodzakelijk dat studenten certificeren ze een B1 niveau om het eerste jaar voeren. In het geval van het hebben van een lagere kwalificatie, CESTE biedt de mogelijkheid tot het uitvoeren van een intensieve cursus Spaans aan een dergelijk certificaat te krijgen. Zodra leerlingen het 4 jaar, zijn ze klaar om een ​​C1 level te halen volgens de MCR.

Het internationale profiel van studies en het bewustzijn van de huidige bedrijfscultuur komen door het leren in andere landen, hetzij door middel van praktische werkervaring in het buitenland of het leren van talen. Langs hun studie aan CESTE leerlingen kunnen:

 • Bestuderen twee talen: Spaans (verplicht) en Frans of Duits (te kiezen)
 • Krijgen toegang tot de stage-programma in het buitenland (optioneel)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
Locations
Bolivia - Cochabamba
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Bolivia - La Paz
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Bolivia - Oruro
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Bolivia - Santa Cruz
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Zaragoza
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates